Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2648 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Bizony ez bölcs és igaz gondolat!
Elõbb ismerd meg önmagad, utána ismerkedj!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
A világon minden összefügg egymással. Az ember olyan barátokat és rokonokat vonz be, akikkel neki dolga van. Az emberek a tükörképeink, csak alaposan oda kell figyelni. Ha valami minta ismétlõdik velünk, az nem véletlenül történik velünk. Nekünk ott dolgunk van, egy-több feladat, amit meg kéne oldani.

A hiba az ön gépében van, elvtárs.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

hehe )
sztem annál a korosztálynál kicsit idõsebbet keresel )

thez? ugyanmár! ha lenne egy lánya, az lenne a jó! :D:D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
hehe )
sztem annál a korosztálynál kicsit idõsebbet keresel )

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

akkor én marha szerencsés vagyok :P
nem a pénzem érdekli, imád sportolni, 19 éves, és még jól is néz ki :)
el o el o el o ví í )

nincs huga?:)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nwd7 pl? :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Keiko, egy mozi arat meg ki tudom gazdalkodni, melyik filmet nezzuk meg? ;) :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
akkor én marha szerencsés vagyok :P
nem a pénzem érdekli, imád sportolni, 19 éves, és még jól is néz ki :)
el o el o el o ví í )

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
lhetek én is a hibás természetes de monjuk már ezen nem húzom fel magam :) jelenleg készülök lassan a közép és hoszútávú ob re úgyhogy a jó csajokat akor fogom észrevenni ha tekerés közben nekem jön vagy futás alatt L gáncsol :D

ja igen én is ismerek oan csajt aki marha jól néz ki meg ...... csak az a baj hogy már 26-27 éves és nem 18-20 csak monjuk nézz meg 1 monti versenyen elindult nõi névsort 83' a legfiatalabb

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Ha úgy jársz az utcán, mint aki citromba harapott, akkor ne csodálkozz.

Amúgy meg ismertem egy lányt, marha jól nézett ki és nagyon kedves is volt. Sõt, az elsõ randin mindent õ fizetett. Abszolút nem érdekelte a pénz.
Azt is hozzátenném, hogy nem egy olyat ismertem már, akiknek nem számított a pénz. Nem gondoltatok bele, hogy ti is lehettek hibások? A kapcsolathoz mégiscsak két ember kell. Vagy valamit nem jól tudok?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Jaja, pont az a gond, hogy van valami hülye trend, mely szerint öltözz így és viselkedj úgy, és az eredmény... Mellesleg én is ismerek egy lányt aki pont az bizonyos 1 a 110-bõl :) , és tényleg nem egyszerû dolog a figyelmét felkelteni :( De vannak ilyenek és ez a lényeg!
Bazz. Már megint szerelmes vagyok :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
na végre értelmes post :) és ott a pont. csak az a baj hogy most jelenle az ien 20 év körüli korosztályban ez a trend (én mocskosol utálom a trendet nem forradlalmár vagyok hanem csak utálom a tömeget követni)

persze van oan csaj aki nem ien plazababa de ha 110 lányból 1 az akor elég nehéz pont õt vonzani :) mert monjuk csak nézd meg a fiú lányok arányát monjuk itt meg monjuk valami pariarcvagyok.hu n :)

A világon mindennél jobban tisztelem a sportoló csajt. Tök m1 mi az a sport
és gondolom a többi fiú is azért AZOKRÓL a lányokról beszél akikrõl beszél mert aból van több. ösze teném a kezem ha ien csajokból mint te vagy mint pl itt a fórumozó lenne a több de ezt te is tudod hogyn nem igaz.

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts

Én nem sírok, hogy van, vagy nincs.
Ilyennek lettünk teremtve, hogy kellenek a nõk.
Alapvetõen a nõk természetével vannak a jelen világban gondok.

Vicces olvasni, hogy mennyire könnyen általánosítotok. Tudjátok ez a dolog úgy mûködik, hogy mindenki olyan lányokat vonz be, amilyenekre vágyik. Vagyis: ha nektek az ilyen cicababák jönnek be, akkor nem kéne csodálkozni, hogy ezek a lányok a pénztárca vastagsága alapján mérik a szerelmet. Az viszont nem igaz, hogy alapvetõen a nõk hülyék lennének, egyszerûen csak nem veszitek észre azokat a lányokat, akik normálisak, mert nektek is az olyan kis csini libák kellenek. Sorry, de az elõzõ pár postot a nõi nem nevében magamra vettem, holott én soha nem hajtottam a pénzre, sõt még akkor is kínosan fogadtam el egy-egy mozimeghívást, amikor tényleg nem volt vmi sok pénzem. Ja, és Sac1, ha mindent megveszel egy lánynak, akkor ne csodálkozz, hogy megszokja és elvárja és nem a saját értékeidért fog szeretni. Ilyen a világ. De általában azok a fiúk panaszkodnak a lányokra, akiknek csak a külsõ számít egy nõnemû lényben és aztán meglepõdik, hogy a csaj ezt levágja és rájön, hogy a külsejével mindent elérhet, hát persze, hogy nem romantikázni fog, hanem a bankszámlát lesi. Ennyi volt, thx.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

hohó nem azért sírunk hogy nekünk nincs hanem hogy a szarláma kakifejûnek van :D

és az mér baj neked, hogy a szarláma kakifejû lesz a csóró. (már, ha jól következtetem az elözõ fejtegetéseiteket.)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Én nem sírok, hogy van, vagy nincs.
Ilyennek lettünk teremtve, hogy kellenek a nõk.
Alapvetõen a nõk természetével vannak a jelen világban gondok.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
"akkor mi a fasznak sírtok hogy nincs csajotok ?"

hohó nem azért sírunk hogy nekünk nincs hanem hogy a szarláma kakifejûnek van :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,275 posts

Nõ nélkül gazdag vagy.

akkor mi a fasznak sírtok hogy nincs csajotok ?

kezdek igazat adni Fityisznek....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Nõ nélkül gazdag vagy.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
jaja tanusítom drága dolog ... utosló barátnõm "L hagyott" (hála a jó égnek ) jött az SMS az otp tõl 1x nem tudtam L dönteni hogy ez most a számlaszámom vagy tényleg enyi pénzem van :D rámszakadt a bank gec most hogy nem kell valakit etetni itatni szórakoztatni ide oda hurcolászni tankolni alá a 200lovat meg virágok csokikák meglepik gyuladjon meg az öszes jöjön azt élvezze baker hogy velem lehet ne azt hogy ki kell nyalni a seggét és cserébe nem úgy küld L hogy a z én "sarkonáló nõiági felmenõmet"

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Általában drága dolog nõzni.