Bizony ez bölcs és igaz gondolat!
Elõbb ismerd meg önmagad, utána ismerkedj!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd
Started by
Dig
, 2006. June 06. 18:22
Posted 2006. October 17. - 13:37

Posted 2006. October 17. - 13:22

A világon minden összefügg egymással. Az ember olyan barátokat és rokonokat vonz be, akikkel neki dolga van. Az emberek a tükörképeink, csak alaposan oda kell figyelni. Ha valami minta ismétlõdik velünk, az nem véletlenül történik velünk. Nekünk ott dolgunk van, egy-több feladat, amit meg kéne oldani.
A hiba az ön gépében van, elvtárs.
A hiba az ön gépében van, elvtárs.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2006. October 17. - 12:24

hehe )
sztem annál a korosztálynál kicsit idõsebbet keresel )
thez? ugyanmár! ha lenne egy lánya, az lenne a jó!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2006. October 17. - 11:31

Posted 2006. October 17. - 11:26

akkor én marha szerencsés vagyok
nem a pénzem érdekli, imád sportolni, 19 éves, és még jól is néz ki
el o el o el o ví í )
nincs huga?

Posted 2006. October 17. - 11:26

Posted 2006. October 17. - 11:22

Keiko, egy mozi arat meg ki tudom gazdalkodni, melyik filmet nezzuk meg?

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. October 17. - 11:14

akkor én marha szerencsés vagyok 
el o el o el o ví í )

el o el o el o ví í )
Posted 2006. October 17. - 10:08

lhetek én is a hibás természetes de monjuk már ezen nem húzom fel magam
jelenleg készülök lassan a közép és hoszútávú ob re úgyhogy a jó csajokat akor fogom észrevenni ha tekerés közben nekem jön vagy futás alatt L gáncsol 
ja igen én is ismerek oan csajt aki marha jól néz ki meg ...... csak az a baj hogy már 26-27 éves és nem 18-20 csak monjuk nézz meg 1 monti versenyen elindult nõi névsort 83' a legfiatalabb

ja igen én is ismerek oan csajt aki marha jól néz ki meg ...... csak az a baj hogy már 26-27 éves és nem 18-20 csak monjuk nézz meg 1 monti versenyen elindult nõi névsort 83' a legfiatalabb
Posted 2006. October 17. - 09:59

Ha úgy jársz az utcán, mint aki citromba harapott, akkor ne csodálkozz.
Amúgy meg ismertem egy lányt, marha jól nézett ki és nagyon kedves is volt. Sõt, az elsõ randin mindent õ fizetett. Abszolút nem érdekelte a pénz.
Azt is hozzátenném, hogy nem egy olyat ismertem már, akiknek nem számított a pénz. Nem gondoltatok bele, hogy ti is lehettek hibások? A kapcsolathoz mégiscsak két ember kell. Vagy valamit nem jól tudok?
Amúgy meg ismertem egy lányt, marha jól nézett ki és nagyon kedves is volt. Sõt, az elsõ randin mindent õ fizetett. Abszolút nem érdekelte a pénz.
Azt is hozzátenném, hogy nem egy olyat ismertem már, akiknek nem számított a pénz. Nem gondoltatok bele, hogy ti is lehettek hibások? A kapcsolathoz mégiscsak két ember kell. Vagy valamit nem jól tudok?
Posted 2006. October 17. - 07:06

Jaja, pont az a gond, hogy van valami hülye trend, mely szerint öltözz így és viselkedj úgy, és az eredmény... Mellesleg én is ismerek egy lányt aki pont az bizonyos 1 a 110-bõl
, és tényleg nem egyszerû dolog a figyelmét felkelteni
De vannak ilyenek és ez a lényeg!
Bazz. Már megint szerelmes vagyok

Bazz. Már megint szerelmes vagyok

White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Posted 2006. October 17. - 06:40

na végre értelmes post
és ott a pont. csak az a baj hogy most jelenle az ien 20 év körüli korosztályban ez a trend (én mocskosol utálom a trendet nem forradlalmár vagyok hanem csak utálom a tömeget követni)
persze van oan csaj aki nem ien plazababa de ha 110 lányból 1 az akor elég nehéz pont õt vonzani
mert monjuk csak nézd meg a fiú lányok arányát monjuk itt meg monjuk valami pariarcvagyok.hu n 
A világon mindennél jobban tisztelem a sportoló csajt. Tök m1 mi az a sport
és gondolom a többi fiú is azért AZOKRÓL a lányokról beszél akikrõl beszél mert aból van több. ösze teném a kezem ha ien csajokból mint te vagy mint pl itt a fórumozó lenne a több de ezt te is tudod hogyn nem igaz.

persze van oan csaj aki nem ien plazababa de ha 110 lányból 1 az akor elég nehéz pont õt vonzani

A világon mindennél jobban tisztelem a sportoló csajt. Tök m1 mi az a sport
és gondolom a többi fiú is azért AZOKRÓL a lányokról beszél akikrõl beszél mert aból van több. ösze teném a kezem ha ien csajokból mint te vagy mint pl itt a fórumozó lenne a több de ezt te is tudod hogyn nem igaz.
Posted 2006. October 17. - 03:11

Én nem sírok, hogy van, vagy nincs.
Ilyennek lettünk teremtve, hogy kellenek a nõk.
Alapvetõen a nõk természetével vannak a jelen világban gondok.
Vicces olvasni, hogy mennyire könnyen általánosítotok. Tudjátok ez a dolog úgy mûködik, hogy mindenki olyan lányokat vonz be, amilyenekre vágyik. Vagyis: ha nektek az ilyen cicababák jönnek be, akkor nem kéne csodálkozni, hogy ezek a lányok a pénztárca vastagsága alapján mérik a szerelmet. Az viszont nem igaz, hogy alapvetõen a nõk hülyék lennének, egyszerûen csak nem veszitek észre azokat a lányokat, akik normálisak, mert nektek is az olyan kis csini libák kellenek. Sorry, de az elõzõ pár postot a nõi nem nevében magamra vettem, holott én soha nem hajtottam a pénzre, sõt még akkor is kínosan fogadtam el egy-egy mozimeghívást, amikor tényleg nem volt vmi sok pénzem. Ja, és Sac1, ha mindent megveszel egy lánynak, akkor ne csodálkozz, hogy megszokja és elvárja és nem a saját értékeidért fog szeretni. Ilyen a világ. De általában azok a fiúk panaszkodnak a lányokra, akiknek csak a külsõ számít egy nõnemû lényben és aztán meglepõdik, hogy a csaj ezt levágja és rájön, hogy a külsejével mindent elérhet, hát persze, hogy nem romantikázni fog, hanem a bankszámlát lesi. Ennyi volt, thx.
Posted 2006. October 16. - 23:00

hohó nem azért sírunk hogy nekünk nincs hanem hogy a szarláma kakifejûnek van
és az mér baj neked, hogy a szarláma kakifejû lesz a csóró. (már, ha jól következtetem az elözõ fejtegetéseiteket.)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. October 16. - 22:35

Én nem sírok, hogy van, vagy nincs.
Posted 2006. October 16. - 22:30

"akkor mi a fasznak sírtok hogy nincs csajotok ?"

Posted 2006. October 16. - 22:26

akkor mi a fasznak sírtok hogy nincs csajotok ?Nõ nélkül gazdag vagy.
kezdek igazat adni Fityisznek....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. October 16. - 22:04

Posted 2006. October 16. - 22:00

jaja tanusítom drága dolog ... utosló barátnõm "L hagyott" (hála a jó égnek ) jött az SMS az otp tõl 1x nem tudtam L dönteni hogy ez most a számlaszámom vagy tényleg enyi pénzem van
rámszakadt a bank gec most hogy nem kell valakit etetni itatni szórakoztatni ide oda hurcolászni tankolni alá a 200lovat meg virágok csokikák meglepik gyuladjon meg az öszes jöjön azt élvezze baker hogy velem lehet ne azt hogy ki kell nyalni a seggét és cserébe nem úgy küld L hogy a z én "sarkonáló nõiági felmenõmet"

Posted 2006. October 16. - 21:56