Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2648 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Inkább bicó, annak több értelme van.

és nagyjából ugyannyiba is kerül, ha rendesen akarod ûzni a sportot:D:D

dac1, ez jó, ez tetszik:D

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
ja igen 1m a levegõben ... egy röpke sztory ... volt 1 csaj teljesen belé zúgtam tényleg ( voltam vagy 18 éves :D) és hát elég szépen keres apu anyu így széles az autó park de én akor a suzukit szeretem a legjobban :) gyorsult pörgött lehetett zúzni olcsó volt a szervíze, szóval megkért vigyem már le a partra ... levitem szépen (magam kis lájtos tempójába, minden sarkon kézifék....) és kb az jött le hogy legyünk barátok és odatámolygott a audi TTs barátaihoz....

na 3 napra rá levitem haveromat mert arra lakik csak akor mondjuk mecsen voltunk kicsit meszebb autópályáztam és hát csak a Vectra GTS en volt matricka, (tipikus mafiás kocsi teljesen fekete midnen sötétített könyûfém BBS felni , apujé tud élni az öreg) na szóval megálok kiszál a csávesz erre baker behajol a csaj az ablakon hogy L viszem e egy körre ... kapott ojan porfelhõt 2 hétig aszmás rohamai voltak :D

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Nem érdemes foglalkozni a nõi társadalommal. Inkább bicó, annak több értelme van.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

de az miért jó, hogy a lányok kibeszélnek mindenkit, aztán meg ha kiderül, akkor meg még jópofiznak is, hogy hát azt nem úgy gondolták meg minden....afaszom, utálom a lányokat.

meg kell húzni ilyenkor a hajukat, hogy tudják, hol a helyük! :)

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Én ilyen vagyok.
Ha valakinek más kell, akkor kívánom, hogy legyen meg neki, amit szeretne.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Sajnos nem, de rájöttem, hogy nem az jön be.
Persze biztos nem lehet olyan rossz, ha minden nap mással lennék, de most azzal ez eggyel is teljesen elvagyok.

tehát olyan dolog nem jön be, amit igazából nem is ismersz:)

najo, on:)

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Tele van ilyen csajokkal ez a világ. 1 méterrel a föld felett járnak, mély undorral az arcukon. Ha nincs 6os bmw-d, akkor már nem is vagy ember.
Köszönöm, ebbõl nem kérek.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
hát én nem álltam át sehova, ismerek én is pár normális lányt, meg is becsülöm õket, de sajnos a legtöbb az ilyen hülyepicsa, aki ha hideg van a teremben, azért rinyál (nem villogtathatom testi adottságaimat pulcsiban), ha meleg, azért (jajj, már az egészen mini kis toppban meg szoknyában is melegem van)..

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Sajnos nem, de rájöttem, hogy nem az jön be.
Persze biztos nem lehet olyan rossz, ha minden nap mással lennék, de most azzal ez eggyel is teljesen elvagyok.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Én rájöttem, hogy nem a minden nap más csajjal-ra van szükségem.

annyit éltél át belõle, hogy beleuntál?:D

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Én rájöttem, hogy nem a minden nap más csajjal-ra van szükségem.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
dehogynem:)
azajó.
persze lehet keresni az igazit, de ezt a 1x éves kor végén, 2x elején még nem szükségszerü csinálni;) "ejj, ráérünk arra még"

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
[quote name='sac1'] ismerek normálisat ... (keveset de ismerek) [/QUOTE]

ilyen még létezik?[/QUOTE]

[quote name='sac1']
arról meg nemtehetek hogy a mai fiatalság arra bukik miné jobban link vagy meg hogy mekkora party arc vagy ... party arcból nem lesz kóbács gyerekek meg a kölöknek vacsora az asztalon sõtt partyarcból meg piálásból a villanyszámlát se lehet kifizetni :D

Mai mottó: Sportolj sokat és közbe keresd az igazit :D (mivel ien nincs szóval jó sportolást)[/QUOTE]
Én jót röhögök ezeken a gyökereken, akik gizdának akarnak tûnni.
Nem biztos, hogy az a jo, ha minden ujjadra jut egy nõ.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
én nem utálom a lányokat, ismerek normálisat ... (keveset de ismerek) arról meg nemtehetek hogy a mai fiatalság arra bukik miné jobban link vagy meg hogy mekkora party arc vagy ... party arcból nem lesz kóbács gyerekek meg a kölöknek vacsora az asztalon sõtt partyarcból meg piálásból a villanyszámlát se lehet kifizetni :D

Mai mottó: Sportolj sokat és közbe keresd az igazit :D (mivel ien nincs szóval jó sportolást)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

...de az miért jó, hogy a lányok kibeszélnek mindenkit, aztán meg ha kiderül, akkor meg még jópofiznak is, hogy hát azt nem úgy gondolták meg minden....afaszom, utálom a lányokat.

nem rossz az...jól ki tárgyalják mit tudsz, aztán egy idõ után sorszámot húznak, hogy a lepedõdre kerülhessenek...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

faszom, utálom a lányokat.

most vagy átálltál a "másik" oldalra, vagy lol... :D:)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nem magamra értettem, nehogy azt hidd:D:D...amúgy én is olyan vagyok, hogy ha valakivel gondom van, azt kertelés nélkül a pofájába vágom az illetõnek (lányoknál finombanna járok el persze, de ott sem finomkodom, ha valakinek már k*rvára idegesít a rinyálása)...de az miért jó, hogy a lányok kibeszélnek mindenkit, aztán meg ha kiderül, akkor meg még jópofiznak is, hogy hát azt nem úgy gondolták meg minden....afaszom, utálom a lányokat.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
Elárulom hogy én akora 1 antiszociális paraszt bunkó vagyok hogy én a szemébe is mogmondom... :D (aki ismer tudja hagy nem vagyok az a nyaller jópofizós tipus)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
miért van az, hogy sokkal egyszerûbb valakit a háta mögött kibeszélni és aztán utána jópofizni vele, mint hogy nyíltan a szemébe mondani, hogy mi a baj vele?:(:(

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
hát :D nagyon nem figyeltem meg õket :D ... de tudod mi a szép hogy ha a suli mellett még csajoznánk is bebuknánk azt a részét hogy edzünk meg tekerjünk mert ugye mint elõzõekben tanult kollégám írta nõkbõl valahova L veszett a megértés ... és te leszel a legnagyobb szemét ha inkább L mész futni vagy úszni vagy bringázni mert készülni kell mert 1 hónap múlva Ironman. Vagy sportoló jólkinézõ netfüggõ korombeli csajt kell találni vagy egyszerûbb ha sperma bankba gondolkodok a gazdaságosság szempontjából :D