Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2648 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
érdekesmód én egybõl letudom szûrni valakiõl, ha csak "azért" figyel fel rám.
(nagyon sokan úgy gondolják a környezetemben, hogy nekünk, húúúú de jól megy)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
már annyira kedvtelen és búvalb*szott vagyok, hogy a suliban még a legbunkóbb ember is megkérdezte ma tõlem egész normálisan, hogy mi a baj?.....bringázni sincs kedvem, bringát szerelni sem, egyszerûen semmihez nincs kedvem, csak ülni, és megdögleni, így, ahogy vagyok, Nélküle...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Robi, ezzel kicsit félremagyarázod, Matt arra gondolt, h nem a pénzéért van vele/szereti.Ettõl még a mindennapi életben fontos marad a betevõ kigazdálkodása, és hasznos, ha a két ember azonos háttérrel bír.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás

nem szemlélem rosszul. csak arra reflektáltam, hogy valaki olyasmit jelent ki, hogy "nálam nem számít a pénz" bármilyen értelemben (vagy: "van és azért nem", vagy "nem számít ha nincs")
mert ez igy nem igaz.

Ja, ez ugyan az a kategoria mint azok akik bejelentik hogy nekik csak a belsö számit...Jot szoktam ezeken röhögni, nem számit neki se pénz, se külsö se semmi...Szeretem az ilyen mesemondokat :)

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
"A mai világ Istene a pénz, és temploma a pláza"

a mult heti földrajz óra tanulsága.... :)

Ezzel az a baj hogy tényleg így van. :( Az elsõ része biztosan. A második mondatrész már kicsit sántít. (legalábbis nekem)
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

De állításom szerint mindenkinek számít a pénz valamilyen szinten, csak kérdés, hogy mennyire.

Ezzel különben az a baj, hogy ebben az egész dologban a legrosszabb kifejezés ez a "számít" szó. Szerintem érhetõbb ha nézünk a dolgokra, hogy kinek mennyire forog e körül az élete... Mert számítani számít, mert megdöglesz ha nincs, mert nem tudsz mit enni, ha meg kevés van, akkor meg nem jó, mert az élvezeti dolgokat nem tudod megvásárolni... (nem az út szélére gondoltam itt... :D) de ha az élvezeti cikkek oldaláról nézed meg a dolgot, ugy már érhetõbb, ha azt mondjuk, hogy kinek mennyire van igénye ezekre a cikkekre egy párkapcsolatban mondjuk... (a cikk természetesen itt nem szigorúan tárgy jellegû)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
'engem a pénz nem izgat, a pénz megnyugtat' )

a jó lenne egy uj ruha, kaja, stb. dolog lehet hogy sok nõnél így van, de pl. tõlem soha nem kért ilyet a barátnõm a 2év alatt, sõt ha én mondtam neki h vegyük meg neki ezt meg azt akkor is hevesen tiltakozott..
kaja, mozi stb meg mindig felesbe megy...

sztem inkább azér' marad az embernek több pénze egy nõ nélkül, mert egyedül nem fogsz elmenni mozizni, vacsizni, nincs telefonszámla stb, de ez akkor viszont is igaz..

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ha kicsit visszalapozol, akkor már tudod miért egyezik a véleményünk!

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
És miért baj az, ha valaki takarékoskodni akar... Az mondjuk igaz, hogy attól még nem leszel gazdag. De állításom szerint mindenkinek számít a pénz valamilyen szinten, csak kérdés, hogy mennyire.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rosszul szemléled a dolgokat. A pénz mindenkinek kell bizonyos mértékben, és akkor ebbõl kifolyólag te sem egy csóró csajszit keresel, vagy olyat aki mellett szegénynek kell lenned... Itt inkább a biztonság érzete ami fontos.

nem szemlélem rosszul. csak arra reflektáltam, hogy valaki olyasmit jelent ki, hogy "nálam nem számít a pénz" bármilyen értelemben (vagy: "van és azért nem", vagy "nem számít ha nincs")
mert ez igy nem igaz.

egy kis háttérinfo: volt olyan barátnõm, akinek igenis számított a pénz. fõleg azért, mert neki nem volt. egy idõ után kialakulnak a feszültségek abból, hogy számomra természetes dolgok megvásárlása nála az "álom" kategóriába esnek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Naná, hogy lehet, de rám itt már úgy néznek mint a fehér hollóra, szóval az sem az igazi. :-)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Na persze nem általános amit állítok, de a külföldi életmódrok valóban eltérnek a hazaitól. De hát ettõl más egy ország. Viszont nem kell - feltétlen - napi nyolc óra után még hatot gályázni, hogy ki tudd fizetni az albit. /Nem kukatologatásra gondoltam./ csajozni viszont ott is lehet:D

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás
Rosszul szemléled a dolgokat. A pénz mindenkinek kell bizonyos mértékben, és akkor ebbõl kifolyólag te sem egy csóró csajszit keresel, vagy olyat aki mellett szegénynek kell lenned... Itt inkább a biztonság érzete ami fontos.

Külföld. Elég sok országban jártam már. Most is kinn vagyok. Töltsetek el hoszabb idõd és lássatok a dolgok mögé is. Külföldön teljesen mások a vásárlási és szórakozási szokások. Ebbõl kell kiindulni. Nem feltétlenül vagyunk szegényebbek, mert magyarok vagyunk.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ja, szar dolog látni, hogy a tengeren túlon másképpen zajlik az élet. Pl. van élet a munka után! Mert jut rá, meg ilyesmi... De nem csak ott van így.
Pénzfüggõség? Ez is narkó?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Persze, mindenkit érdekel a pénz, vmilyen fokon.

errõl beszélek.
pénz nélkül itt európában nagyon nehéz élni, és teljesíteni az igényeidet, a vágyaidról nem is beszélve.
aki mégis tud rá módot, az szóljon nekem is, köszi.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Jaj! Anarhisztikus hangokat hallok?
De nem kell sötéten látni a dolgokat. Szerintem. Persze, mindenkit érdekel a pénz, vmilyen fokon. Hiszen ilyen világban élünk. Ez nem túl bölcs beszólás, de ez van. A mennyire, az a nem mindegy. Mi a fontosabb? Hiszen mindenkinek van értékrendje, és bizony jár-kel ezen a földön jónéhány olyan lány, akinek nem a pénz az istene. Nézz körül! ( De jó helyen! ;) )

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Még.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
... na lassan rájövök hogy nem érdekel a téma :) kicsit elötem szóló kolega fogalmazott jól "ha van van ha nincs nincs" a bringám gurul nélküle, a medencét felfûtik, a népligetbe se terjeng mérges gáz.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2 féle van:
- aki azt mondja hogy nem
- és akinek igen
de mindenkinek számít a pénz.

annak is, aki azt mondja, hogy neki nem.

lehet velem vitába szállni, de nem éri meg. [az, hogy ki feizet az elsõ randin, az nagyrészt egyáltalán nem számít. persze illik a férfinek fizetnie. de nem rövid távon kell gondolkozni.
mert ugye kocsi az jó lenne, igaz? meg ház? meg egyetem a gyereknek, meg kaja estére, meg egy uj ruha? soroljam?]

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
akor tudom má mié nem bringázik velem senki :D