Jelentkezz be Regisztrálj

Szerelem, párkapcsolat, férfi/nõ - ide sírd a bánatod, örömöd
Írta 2006. október 17. - 20:24

(nagyon sokan úgy gondolják a környezetemben, hogy nekünk, húúúú de jól megy)
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. október 17. - 17:42

Írta 2006. október 17. - 17:12

Írta 2006. október 17. - 16:35

nem szemlélem rosszul. csak arra reflektáltam, hogy valaki olyasmit jelent ki, hogy "nálam nem számít a pénz" bármilyen értelemben (vagy: "van és azért nem", vagy "nem számít ha nincs")
mert ez igy nem igaz.
Ja, ez ugyan az a kategoria mint azok akik bejelentik hogy nekik csak a belsö számit...Jot szoktam ezeken röhögni, nem számit neki se pénz, se külsö se semmi...Szeretem az ilyen mesemondokat

Írta 2006. október 17. - 16:11

a mult heti földrajz óra tanulsága....

Ezzel az a baj hogy tényleg így van.

Írta 2006. október 17. - 15:56

De állításom szerint mindenkinek számít a pénz valamilyen szinten, csak kérdés, hogy mennyire.
Ezzel különben az a baj, hogy ebben az egész dologban a legrosszabb kifejezés ez a "számít" szó. Szerintem érhetõbb ha nézünk a dolgokra, hogy kinek mennyire forog e körül az élete... Mert számítani számít, mert megdöglesz ha nincs, mert nem tudsz mit enni, ha meg kevés van, akkor meg nem jó, mert az élvezeti dolgokat nem tudod megvásárolni... (nem az út szélére gondoltam itt...

Írta 2006. október 17. - 15:49

a jó lenne egy uj ruha, kaja, stb. dolog lehet hogy sok nõnél így van, de pl. tõlem soha nem kért ilyet a barátnõm a 2év alatt, sõt ha én mondtam neki h vegyük meg neki ezt meg azt akkor is hevesen tiltakozott..
kaja, mozi stb meg mindig felesbe megy...
sztem inkább azér' marad az embernek több pénze egy nõ nélkül, mert egyedül nem fogsz elmenni mozizni, vacsizni, nincs telefonszámla stb, de ez akkor viszont is igaz..
Írta 2006. október 17. - 15:44

Írta 2006. október 17. - 15:37

Írta 2006. október 17. - 15:32

nem szemlélem rosszul. csak arra reflektáltam, hogy valaki olyasmit jelent ki, hogy "nálam nem számít a pénz" bármilyen értelemben (vagy: "van és azért nem", vagy "nem számít ha nincs")Rosszul szemléled a dolgokat. A pénz mindenkinek kell bizonyos mértékben, és akkor ebbõl kifolyólag te sem egy csóró csajszit keresel, vagy olyat aki mellett szegénynek kell lenned... Itt inkább a biztonság érzete ami fontos.
mert ez igy nem igaz.
egy kis háttérinfo: volt olyan barátnõm, akinek igenis számított a pénz. fõleg azért, mert neki nem volt. egy idõ után kialakulnak a feszültségek abból, hogy számomra természetes dolgok megvásárlása nála az "álom" kategóriába esnek.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. október 17. - 14:58

Írta 2006. október 17. - 14:46

Írta 2006. október 17. - 14:39

Külföld. Elég sok országban jártam már. Most is kinn vagyok. Töltsetek el hoszabb idõd és lássatok a dolgok mögé is. Külföldön teljesen mások a vásárlási és szórakozási szokások. Ebbõl kell kiindulni. Nem feltétlenül vagyunk szegényebbek, mert magyarok vagyunk.
Írta 2006. október 17. - 14:34

Pénzfüggõség? Ez is narkó?
Írta 2006. október 17. - 14:29

errõl beszélek.Persze, mindenkit érdekel a pénz, vmilyen fokon.
pénz nélkül itt európában nagyon nehéz élni, és teljesíteni az igényeidet, a vágyaidról nem is beszélve.
aki mégis tud rá módot, az szóljon nekem is, köszi.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. október 17. - 14:23

De nem kell sötéten látni a dolgokat. Szerintem. Persze, mindenkit érdekel a pénz, vmilyen fokon. Hiszen ilyen világban élünk. Ez nem túl bölcs beszólás, de ez van. A mennyire, az a nem mindegy. Mi a fontosabb? Hiszen mindenkinek van értékrendje, és bizony jár-kel ezen a földön jónéhány olyan lány, akinek nem a pénz az istene. Nézz körül! ( De jó helyen!

Írta 2006. október 17. - 14:17

Írta 2006. október 17. - 14:15

Írta 2006. október 17. - 14:08

- aki azt mondja hogy nem
- és akinek igen
de mindenkinek számít a pénz.
annak is, aki azt mondja, hogy neki nem.
lehet velem vitába szállni, de nem éri meg. [az, hogy ki feizet az elsõ randin, az nagyrészt egyáltalán nem számít. persze illik a férfinek fizetnie. de nem rövid távon kell gondolkozni.
mert ugye kocsi az jó lenne, igaz? meg ház? meg egyetem a gyereknek, meg kaja estére, meg egy uj ruha? soroljam?]
Írta 2006. október 17. - 14:01