mondjuk maga a gep is jo, csak masfelezer font. ami elso bringanak kicsit overkill volna... szerintem. azonkivul mar nem is lehet kapni. a 06-osnak viszont nem tetszik a szine neki.
a jo hir, viszont, hogy megveszi maganak.
a kikoltozest en sem bantam meg. a korulmenyek nem voltak tokeletesek, egy es mas miatt, de egyszeruen az ember neha ugy erzi, hogy szuksege van az onallosagra. es akkor lepni kell. volt otthon minden, ami kellhet, bringa hogy jol erezzem magam, szep uj ruhak ha kertem, meleg vacsi az asztalon, kocsi ha menni akartam valahova, csak egy nem. sajat dontesek. idemesz, odamesz, hol voltal? mikor jossz? stb. 23evesen ezt nem tartottam tovabb elturhetonek. es a folyamatos konfliktusok elkeruleseert inkabb leleptem. mindenki azt mondta, hogy nem volt szep tolem.
de voltak akik megertettek. tobbnyire olyanok, akik mar nem fuggnek masoktol. mert azok tudjak, hogy mennyire megvaltozik az ember elete. Es ez szukseges.
most mar eltartom magam, volt hogy kettonket is en tartottam el, van hova hazajonnom, ami raadasul nem is egy egerluk, jo nem is 5*. de normalis. elheto. amire szuksegem van megveszem, ha csinalni akarok valamit, megcsinalom. dolgoznom kell, de tudom, hogy van ertelme. most mar ugy erzem, hogy van normails eletem.
blog off