Nem ment túl jól, de mondhatjuk, h becsülettel helytáltam, bõ órát kaptam az élvonaltól. (1 láceltépés, 1 "lábujjmegfagyásos-megállás-zokniból-víz-kicsavar szünet") A mezõny kvalitását jellemzi, hogy Bart Brenjens-et lealázták. Rajt csendes esõben, hágóátkelés 0 fokban, havas-ónós-esõben. Persze miután beértünk, kisütött a rohadék. Na majd mesélek még vicces/tanulságod dolgokat róla, ha nem untat benneteket nagyon.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salzkammergut Trophy | Bad Goisern
Started by
adamm
, 2003. June 02. 22:25
Posted 2005. July 15. - 09:21
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2005. July 14. - 23:52
Kíváncsi vagyok milyen volt. Ha kaptak a versenyzõk abból, ami minket csapott a Dolomiti Superbike-on, akkor elég zordon lehetett...
hello
mert ott mi volt? h szerepeltetek? rossz volt az idõ v miért?
Posted 2005. July 14. - 22:25
Kíváncsi vagyok milyen volt. Ha kaptak a versenyzõk abból, ami minket csapott a Dolomiti Superbike-on, akkor elég zordon lehetett...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Posted 2005. July 14. - 20:26
En2002 sikerült nevezni? én azóta sajna nem neteztem.. így válaszolni se tudtam..
hello
nevezni sikerült, azzal nem volt gond, inkább a baj az volt, h nem tudtam elmenni. a dunán volt egy szerencsétlen esésem, és utólag derûlt ki, h van egy bordarepedésem, ami miatt nem tudtam elmenni. + lábraállni is alig tudtam.
egy részletesebb leírást tudsz anni?
Posted 2005. July 14. - 15:47
En2002 sikerült nevezni? én azóta sajna nem neteztem.. így válaszolni se tudtam..
Óvakodj a részeg AutóStohl !!!
Posted 2005. July 14. - 15:45
Ez igen,nagyoon jó verseny volt... festõi helyen...
Azt hiszem ilyen verseny-élményre nálunk nem lehet számítani.... vajon miért nem???
Érdekelnének képek ha esetleg más is tudott csinállni,(tájképek inkább) a neteseken kívül..
Azt hiszem ilyen verseny-élményre nálunk nem lehet számítani.... vajon miért nem???
Érdekelnének képek ha esetleg más is tudott csinállni,(tájképek inkább) a neteseken kívül..
Posted 2005. June 25. - 13:26
hellosztok
én is szeretnék menni idén a versenyre. ti h mentek? autóval,m vonattal? ha van hely valahol, akkor lehet menni? nevezni helyszínen is lehet, vagy csak elõzetesen? én az 53 km-es távon gondolkodok, h azon indulnék.
én is szeretnék menni idén a versenyre. ti h mentek? autóval,m vonattal? ha van hely valahol, akkor lehet menni? nevezni helyszínen is lehet, vagy csak elõzetesen? én az 53 km-es távon gondolkodok, h azon indulnék.
Posted 2005. June 25. - 13:17
Posted 2005. May 20. - 15:13
Én tavaly elõtt voltam. (és idén tervezem, hogy megyek) Nagyon kemény mászások vannak még a rövid távon is. Ezért szerintem azt gyakorold mindenek elõtt. Gardánál mnár többször voltam és azzal összehasonlítva szerintem ez sokkal keményebb. Ja és itt nem elég a bankártyaszám, hanem kauciót kell fizetnia chippért azzal kalkulájon mindneki aki megy.
Posted 2005. May 20. - 13:46
Én tavaly kértem, és jól is néz ki!
Az, hogy kell-e Camelbak, az függ tõled is, na meg az idõjárástól is! Én két kulacsot vittem, a frissitõknél újra töltöttem!
Az, hogy kell-e Camelbak, az függ tõled is, na meg az idõjárástól is! Én két kulacsot vittem, a frissitõknél újra töltöttem!
1.9D
Posted 2005. May 20. - 12:31
A jelentkezésnél láttam hogy lehet kérni vb-trikót, érdemes szerinted költeni rá?
Camelbakra szükség van vagy elég a kulacs is?
Camelbakra szükség van vagy elég a kulacs is?
Posted 2005. May 20. - 10:29
Igen a 100-on voltam! Az, hogy hogyan érdemes felöltözni, szerintem az aznapi idõjárás dönti el!
1.9D
Posted 2005. May 20. - 10:05
A kihívás a lényeg.. Hogy érdemes felöltözni?Akkor te 100km esen voltál..?
Posted 2005. May 20. - 08:42
Hogy milyen? Nehéz! Én tavaly voltam a hosszú távon, sajnos sárgyúrás volt, néhol egy méter mély dagonyával. Volt 7-8 fok, és szakadt az esõ. A pálya kiválló, és a rendezés is.
A frissitõt kulacsba kapod az elsõ ponton, egyébként minden van a frissítõkön!
Nem is a 3500 m szint volt a legdúrvább, hanem az utolsó 15 km lefelé. :scared: Mindenre fel kell készülni!
Ja és persze a táj is gyönyörû! :clap:
A frissitõt kulacsba kapod az elsõ ponton, egyébként minden van a frissítõkön!
Nem is a 3500 m szint volt a legdúrvább, hanem az utolsó 15 km lefelé. :scared: Mindenre fel kell készülni!
Ja és persze a táj is gyönyörû! :clap:
1.9D
Posted 2005. May 19. - 16:39
http://www.salzkammergut-trophy.at/2004/show_page.php?pid=361
Hi, biztos idén is sokak mennek, vesznek részt a versenyen,,, ezért gondoltam hogy jó lenne ha a tapasztaltak átadnák az információkat, hogy az olyanok mint én vagy ti akik elsõ alkalommal mennek-ne érje meglepetés.. vagy beszámolhatnátok milyen is ez a verseny, hogy érdemes készülni rá..!??
Hi, biztos idén is sokak mennek, vesznek részt a versenyen,,, ezért gondoltam hogy jó lenne ha a tapasztaltak átadnák az információkat, hogy az olyanok mint én vagy ti akik elsõ alkalommal mennek-ne érje meglepetés.. vagy beszámolhatnátok milyen is ez a verseny, hogy érdemes készülni rá..!??
Posted 2004. August 27. - 00:21
Elképzelhetõ, mert Lackó légvonalban kb 10 km-re lakik Kékestõl, de az erdõben tud egy rövidebb utat is Egyébként nem tudom, de ha összefutunk megkérdezem tõle.
Posted 2004. August 25. - 08:57
Nobody, ok, köszi. Ez már klassz. Egyébként az nem lehet, hogy a Bardóczy Lacival találkoztam most hétvégén a Velotrades tekerésen Kékesen? Egy másik sráccal volt, Zsolttal.
Posted 2004. August 24. - 21:40
Posted 2004. August 24. - 15:23
Posted 2004. August 11. - 20:28
Kedves lensver!
Az ígéret szép szó ha betartottam légy jó. Lehet, hogy nem pont így szól a mondás, de mindenesetre feltöltöttem néhány képet a beszámoló mellé. Sajnos csak ilyenek voltak, mivel magára a versenyre nem vittünk gépet. De azért a táj magáért beszél, a VB résztvevõk pedig hmm. szóval rulez. Minden elismerésem nekik.
A címet majdnem lefelejtettem:
http://www.freeweb.hu/tomteam
Az ígéret szép szó ha betartottam légy jó. Lehet, hogy nem pont így szól a mondás, de mindenesetre feltöltöttem néhány képet a beszámoló mellé. Sajnos csak ilyenek voltak, mivel magára a versenyre nem vittünk gépet. De azért a táj magáért beszél, a VB résztvevõk pedig hmm. szóval rulez. Minden elismerésem nekik.
A címet majdnem lefelejtettem:
http://www.freeweb.hu/tomteam