Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Sziasztok!
Írtam én is egy szösszenetet errõl a versenyrõl, talán érdekel valakit. http://forum.index.h...13980&t=9085550
Hurka

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Simon Emese beszámolója, ha valakit érdekel.....:
http://www.ktmteam.h...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Sztem is... többek között amit elégnek hittem mahnéziumot annak soxorosát mondjátok és sokkal régebbrõl, meg azért izzadtam is ki elég sok dolgot, meg nem is voltam ilyen tartós mászáásokhoz szokva; annak elenére hogy nem reklamált felfel a lábam késöbb csak gond lett belõle...

Képek facányosak, látom ti már megkaptátok õket, én még nem :( (mármint a rendelõset)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
Salzkammergut fotók:
http://public.fotki..../salzkammergut/

a versenyrõl nem írok, mert tudom hogy átcsapnék az itthoni versenyek fikázásába, annak pedig nem ez a helye. Tökéletes szervezés, számomra egyenlõre ez az etalon... Jó döntés volt túrázósra fogni a tempót, így élvezni tudtuk a táj minden szépségét.

Pite: a görcs ellen nincs abszolút "gyógyszer". Normális ásványianyag és vitamin bevitel a verseny elõtti hetekben (rendszeresen!), nem túl erõs kezdés és edzettséghez mért tempó. Nálad ezek közül sztem több is hiányzott, ha ezekre legközelebb jobban odafigyelsz nem lesz baj. ;)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Én is azt ittam végig, Dante szerint az sem jó görcs szempontjából. Jó hogy ahány embert hallok szinte annyi félét mond a frissítés módjáról :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Mammut

Mammut

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

Igen, cink.
Nem elõtte nap kell beszedni, hanem elõtte 2 hétig folyamatosan, mintegy feltöltés-szerûen

Szerintem nem tablettát kell szedni elõtte, hanem edzeni, és különösen idegen terepen (>1000m tengerszint) óvatosabb tempót menni, mint amihez edzésen hozzászokott az ember.

Én is furcsáltam, hogy osztrák sporttársak mennyire féltek a tereptõl, és milyen gyorsan lepattantak a bicajról egy-egy köves szakasz láttán, de õk átlag egy órával korábban értek be...

Görcs elleni javaslatom az óvatos maratonozás. Én amíg a gyomrom bírja (kb 5-6 óráig) csak izocsmányat iszom, így nem görcsölök.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Rákérdeztem, azt mondták az otpnélhogy 2200ft a minimum díja... de akkor is sokallom a 4K-t. De megkérdem a helyi fiókot is :prosze: .

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

OTP, de nem gondoltam (szerintem senki nem gondol ekkora díjra) hogy ennyi lesz ezért nem kerestem alternatív megoldást; azért jeleztem csak hogy más már ne járjon így :(

Kérdezz esetleg rá, hogy nem történt-e hiba. Havonta utalok az OTP banknak Németo.-ból és 50e Ft körüli összegnél számolnak fel kb. 2500 illetéket. Nekem hihetetlennek tünik, hogy a Te esetedben az illetek magasabb, mint az átutalt összeg.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Kinn a boltokban sem tudtam a Visámmal mert nekik maestro kell, neten meg átutalás biztonságosabb.

(És hozé többek között azért opt mert 15km-es sugarú körben 1db kivételével csak otp automaták vannak...)

koszto

koszto

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Kártyával kell fizetni, azt' jónapot

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

ez jó lesz

http://www.diszallat...&id=633&rid=633

Biológiailag elérhetõ kálcium alacsonyabb rendû tengeri állatok számára. Olyan arányban tartalmaz kálciumot, stronciumot és hidrogén-karbonátot, ahogyan ezek a tengerben is elõfordulnak,

û

enyhe célzásérték?;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
nem mindegy, hogy egy eseti utalás külföldre 5000 vagy 500 huf

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
ez igen!
megmutattad nekik
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
NAGYON OFF

Amikor tavaly elött az OTP lett az EU legnyereségesebb bankja,
szépen elsétáltam egy másik bankba, és nyitottam egy számlát ott.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
OTP, de nem gondoltam (szerintem senki nem gondol ekkora díjra) hogy ennyi lesz ezért nem kerestem alternatív megoldást; azért jeleztem csak hogy más már ne járjon így :(

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A fórumos kérdezés is...
plusz ne is beszéljünk arról, hogy vagyunk egy páran segítõkészek.

OTP? :D

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Szted ha lenne paypal-os accom akkor utaltam volna? De hát gondoltam lesz max 500Ft a ktg :(

Pedig PayPal acc kreálás ingyen van :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Szted ha lenne paypal-os accom akkor utaltam volna? De hát gondoltam lesz max 500Ft a ktg :(

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
milyen fizetési módot választottál?
PayPal-al 0Ft kezelési és egyéb ktsg volt, ráadásul állítólag a PayPal-eseknek estére meg is lesznek a képek. Kiváncsian várom. :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Azta jó q********** ************** ***********!
Átutaltam a 15€-ot (3,7K) és a kezelési költség& jutalék 4050 Ft volt :wtf: :rocketman
Szal aki még képet akar rendelni az tudjon róla :mad: