Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
Ma kaptam a postán keresztül 5 képet ami a versenyen készült, de van egy átutalási is csatolva 26 EUR összegrõl...(rendelni nem rendeltem!!)
Ti nem kaptatok?
Megjegyzem nagyon jó képek.
szammer

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás
Most néztem meg õket. Tök jók ! Én is ott voltam, nagyon szép emlékek. Kár, hogy a szintemelkedést nem lehet érzékelni 1 felvételen. Akkor sokan megértenék, miért is volt gyilkos a tótol 1000m-t mászni kistányéron.
Marci

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Sziasztok, feltettem a videa.hu-ra egy-két szösszenetet a versenyrõl, nem sok, de egy kis betekintést enged a hétvégébe! Keresõbe írjátok be: SALZKAMMERGUT
Hi!

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Zaskarrace!
Rám pedig szeptember végén életem elsõ maratonja vár, remélem sikerül gyorstalpalóval felkészülnöm a magamtól elvárt szintre, szóval nekem most az tûnik kicsit elérhetetlennek, de nem lehetetlennek :)
Mi is Gosauban voltunk, nagyon szép környék, a hinter-gosausee is csodálatos. Sajnos feljebb már nem tudtunk menni, de remélem eljutok még ide :)

Hurka, sok sikert kívánok az elsõ futómaratonodhoz! Magam is kíváncsi vagyok, hogy ilyen biciklis teljesítménnyel a hátad mögött milyen idõt fogsz menni! Szerintem nem lesz probléma, bár egy 42 km-es futás is tud meglepetéseket okozni, ha nem ésszel versenyzik az ember:)

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Zaskarrace!
Rám pedig szeptember végén életem elsõ maratonja vár, remélem sikerül gyorstalpalóval felkészülnöm a magamtól elvárt szintre, szóval nekem most az tûnik kicsit elérhetetlennek, de nem lehetetlennek :)
Mi is Gosauban voltunk, nagyon szép környék, a hinter-gosausee is csodálatos. Sajnos feljebb már nem tudtunk menni, de remélem eljutok még ide :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás

néhány kép az idei trophy-ról (meg másról)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Megvannak :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Én 2 napja fizettem kártyával és ma dél körül már tölthettem le a képeket.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Csak az volt furi hogy látom már többen megkapták... meg hogy attól még mélre válazolni tudnának... Thx, akkor várok. :prosze:

szerk:
"Hi,

das dauert auch 2-3 Tage mit der Überweisung."

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

...majd ha minden rendben...

Azaz ha már eleget kamatozott a pénzed a banknak. Nem szeretem a bankokat...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
MC Pite, nyugi. Kb egy hét, mire õk megkapják az utalásod. 2-3 napig eleve Mo.-on van a pénzed a devizacsoportnál, majd ha minden rendben, akkor õk elutalják a másik bank deviza csoportjának......

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Zaskarrace! Sirály voltál. 1000m szintre egyben nem csak az alföldön nem lehet felkészülni. Igazából rafkósan a vége felé lett ez behintve, ezért esett ennyire zokon a legtöbb sporinak. A hossz, meredekség egy dolog, de így a vége felé már nagyon idegörlõ volt nekem minden egyes pukli, elfárad az ember.
Akik között tekertetek, valóban nem voltak nagy splierek lefelé, de én láttam egy arcot, (mint ahogy írtam is) hát félelmetes volt ahogy ment, pedig én se nagyon bátortalankodtam, Hozéval (aki szerintem is jó lefelé) partiban vagyok... Persze csak a bringa miatt van :D
Nektek egyébként kimaradt a legfincsibb sziklás rész, jövõre kötelezõ házifeladat azt a pályaszakaszt megnéznetek Bad Goisern mellett :)

Hurka, köszönöm az elismerést! Elolvastam a beszámolódat, csak gratulálni tudok a teljesítményedhez! Számomra a 208-as táv megtétele már-már "kozmikus", nehezen tudom elképzelni, hogy képesek rá egyesek...Amikor úgy 85 km körül nehézségeim támadtak, és közben megelõzött négy "A" távos, belegondoltam, hogy már miken lehetnek túl- talán ez is hozzásegített, hogy összeszedjem magam. Persze számomra a meleg sem igazán jó a különféle sporttevékenységekhez - a legjobb maratonjaimat mindet 20 fok alatti hõmérsékleten futottam. De hát nekem kell alkalmazkodnom hozzá, mert a versenyt miattam nem fogják áttenni korábbra...A Bad Goisern melletti sziklás részre pedig kíváncsi vagyok, sztem jövõre is töltök arrafelé egy hetet (a múlt hónapban is Gosau-ban nyaraltunk) akkor majd megnézem. Bár a múltkor is bementem egy erdei ösvényre, és az egyik magaslesbõl egy vadászruhás személy figyelmeztetett, hogy ez nem mountain bike weg...Lefelé pedig az itthoni versenyeken nem igazán tûnök ki, azért is örültem, hogy kint feltûnõen jobban tudtam menni sok külföldi sporttársnál, fõleg a sziklás-sáros meredek lefeléken. Persze már így közel negyvenévesen nem hiányoznak az esetleges balesetek, ezért próbálok a biztonságra törekedni. Tavaly volt egy szerencsétlen esésem szeptemberben, bordatöréssel, és az egy hónap kihagyás szörnyû volt, hogy se bicikli, se futás. Mindenesetre nagy élmény volt ez a verseny, gyönyörû helyeken tekertünk, a közönség is rendkívül lelkes volt. Ezért szeretek futó maratonokra is külföldre járni, mert az emberek értékelik ezeket a sportokat, és nem az anyázás megy, mint itthon, mert lezárnak néhány utat.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
csak benéztem na :D:D:D
néhány év és ráunok az aszfaltra úgyis... ((akkor indulok majd salzkammeren persze nem a 220 km-s szakaszon :o))
de most élvezem.. :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Stimmel, meg se kérdezd!
Nekem 3704 HUF az utalt összeg, és 4052 a költség és jutalék (!)
((ezt írta sms-ben ez a szemétláda OTP))
Asszem érik az a bankváltás nálam is...

Ebbõl 2000 az otpé állítólag, nem tudom melyik jobb, ha vkinek jobb az leírhatná.
Neked bp-n automatákkal nincs nagy nyûglõdés de vidékenegyeduralkodó az ótépé... utánam utaltad?

Megkaptátok már a képet? Én 17én utaltam és képek sehol; írtam nekik tegnap délelött válasz sehol :mad:

szerk: Mi van Szilárd, maratonos topicot olvasol? - ez nem aszfaltos :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Figyelek ám... :)
Grat "márkatárs"!
:D
(Milyen hülye szó már ez...)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Zaskarrace! Sirály voltál. 1000m szintre egyben nem csak az alföldön nem lehet felkészülni. Igazából rafkósan a vége felé lett ez behintve, ezért esett ennyire zokon a legtöbb sporinak. A hossz, meredekség egy dolog, de így a vége felé már nagyon idegörlõ volt nekem minden egyes pukli, elfárad az ember.
Akik között tekertetek, valóban nem voltak nagy splierek lefelé, de én láttam egy arcot, (mint ahogy írtam is) hát félelmetes volt ahogy ment, pedig én se nagyon bátortalankodtam, Hozéval (aki szerintem is jó lefelé) partiban vagyok... Persze csak a bringa miatt van :D
Nektek egyébként kimaradt a legfincsibb sziklás rész, jövõre kötelezõ házifeladat azt a pályaszakaszt megnéznetek Bad Goisern mellett :)

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

OfF
http://www.wek.hu/pr..._product_id=575
Nem reklámnak szánom, én ilyet szedek, szerintem jó, de legalább 2-õt kell bevenni minden nap. Verseny elõtt 3 napig pedig 3 db/nap.
Monjuk az 1 dolog, hogy napi 1 van ráirva, nem kell vele foglalkozni, az kevés az alapján amiket olvastam.
oN

OFF Ja. Én is ugyanezt+centrumot+C vitamint veszek be hozzá. De csak akkor, ha sokat edzek.

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
A J betûk helyére képzeljetek egy :) (word-index nem mindig kompatibil)
Láttam nagy görcstéma volt, jól kiveséztétek. Mivel én is sokat görcsöltem korábbi versenyeimen kenem vágom a témát :D
Ha egy hosszabb 5-7 órás versenyen az 1. 1-2 órában visszafogja magát az ember (max pulzus 85%körül megy 90% fölött pedig nem nyomja tartósan) s rendesen vedel szerintem nem lehet nagy gond. Indulhatsz hosszabb távon is, max lassabban érsz be, elfáradsz mint a disznó, de nem fogsz vonaglani. Én nagyon nehezen bírom visszafogni magam az elején, de rengeteget számít. Középtávon (3-4ó terhelés) ez már kicsit más, de azon már régen indultam, így inkább arról nem pofázok.
A verseny során kértek tõlem magnézium tablettát, ami meglepett, mert nem szoktam ilyesmit magammal vinni, meg szerintem ha már baj van, akkor sok isotóniást kell inni (abban is vannak szükséges ásványok) le kell vezérelni a tempót, s kb 0,5-1 óra múlva csökken(het)nek a gondok. De onnantól már nem lesz az igazi.
Szerencsésen megúsztam ebben a nagy melegben is eme problémát+technikai gondom sem adódott, aminek nagyon örülök. Nagyon szoros a limitidõ.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Sziasztok!
Írtam én is egy szösszenetet errõl a versenyrõl, talán érdekel valakit. http://forum.index.h...13980&t=9085550
Hurka

mi az a sok "j" betû a szövegben??
amúgy érdekes volt, most tartok ott, ahol Te évekkel ezelõtt, csak nem olvasgatok bikemagot :o
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

Rákérdeztem, azt mondták az otpnélhogy 2200ft a minimum díja... de akkor is sokallom a 4K-t. De megkérdem a helyi fiókot is :prosze: .

Stimmel, meg se kérdezd!
Nekem 3704 HUF az utalt összeg, és 4052 a költség és jutalék (!)
((ezt írta sms-ben ez a szemétláda OTP))
Asszem érik az a bankváltás nálam is...