Jelentkezz be Regisztrálj
Salzkammergut Trophy | Bad Goisern
Írta 2008. március 20. - 01:00
Írta 2008. március 18. - 13:11
A távok, ha jól látom megegyeznek a tavalyiakkal, akkor gondolom a nyomvonalak is ugyanazok lesznek.
Írta 2008. március 18. - 11:41
Mi valószínûleg a héten lefoglaljuk a szállást, aki tervezi, hogy idén indul a versenyen, kezdjen el keresgélni, mert júniusban már nehéz lesz Bad Goisernben szállást találni.
Aki már lenyomta a 200-at, hogy készült? Okosságok jöhetnek privátban is.
Írta 2007. augusztus 13. - 10:02
Pedig ez így van. Még tavaly számolgattam, hogy ha az indulók 2/3-a befizeti a lóvét, akkor a postázásra/nyomtatásra fordított összeg háromszorosa jön vissza. Tehát erõsen megéri, annak tekintetében, hogy arrafelé tényleg mûködik a becsületkassza.
minden világos a szervezõktõl kapott mailbõl:
A Viertbauer & Zauner fotóstúdió az utóbbi néhány napban postai úton kiküldte a résztvevokrol készült fotókat. Az elküldött képeket a stúdió csupán felajánlja a megvételre. Aki nem szeretné megtartani a képeket, visszaküldheti a fotókat v. meg is semmisítheti azokat. Aki szeretné oket megtartani, az összeget a fotóstúdió számlájára utalja.
nem semmi!!!!
Írta 2007. augusztus 08. - 18:17
Akár egy ezressel honorálnám ha õ megvette és csinálna nekem egy kopit! :prosze:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. augusztus 06. - 08:35
A fórumot olvasva egy órát irodalomkutattam az otp tájékoztatóit, de nem sikerült megtudnom mennyi lesz. Azt megtudtam, az ár függ attól is minden adatot kitöltöttél-e az utaláskor, ezért azt hittem a hiányos kitöltéshez jár fórumon említett a 4000Ft-os díj. Aztán kipróbáltam, mindent kitöltöttem.
Ez az alapár!
Írta 2007. augusztus 02. - 22:08
Szerintem ne foglalkozzatok a képekkel...
Elképzelhetõ, hogy ha a képek árát befizeted akkor digitálisan/mailen megkapod azokat a képeket.
Mer' mi értelme lenne annak, hogy a mezõnynek elküldik a róluk készült képeket és a fel nem fizet egy kanyi vasat se...?!
szam
Tudod másutt ez nem így megy; kinn nem xaroznak a 22€-n, hanem örülnek a képeknek és feladják.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. augusztus 01. - 12:46
Írta 2007. augusztus 01. - 11:09
Elképzelhetõ, hogy ha a képek árát befizeted akkor digitálisan/mailen megkapod azokat a képeket.
Mer' mi értelme lenne annak, hogy a mezõnynek elküldik a róluk készült képeket és a fel nem fizet egy kanyi vasat se...?!
szam
Írta 2007. július 31. - 17:27
Jajj, most viszont megkaptam én is 3 papírképet, most mi a fenét kezdjek vele, nem rosszak, csak hát nem kellenek, s 17 EUR azért mégiscsak pénz. Én viszont tutira nem x-eltem, már csak annyira sem, hogy megvan a nevezési lap másolata, s tényleg nem.
Na nekem is jött 4 papírkép, de én se nagyon örülök neki...A tizenvalahány fájl, amit megrendeltem,nekem tökéletesen elég lett volna. Arról nem is beszélve, hogy azok nekem jobban tetszenek. Ebbõl a 4-bõl két befutókép van, amik túlexponáltak, van egy Ewige wand-os, az elmegy, és egy Lauffen-ben, amikor a lépcsõn cipelem lefelé a biciklit. Ez utóbbit szintén tudnám nélkülözni...Ez a 4 kép 22 EUR. És én sem ikszeltem. Amúgy nem ismeretlen számomra ez kérés nélküli képküldés. 4 éve Firenzében futottam az elsõ maratonomat, és utána onnan is kaptam 4 képet. Az a 4 kép viszont elég gyenge volt, a fotostudio.it a honlapján még azt is reklámozta, hogy milyen géppel dolgoznak. Bár ne tette volna...Egy jobbfajta Nikon kompaktjuk volt, pedig 4 éve egy ekkora cégnek illett volna már beszerezni tükörreflexes gépet. Így még futó emberekrõl sem voltak képesek teljesen éles képet készíteni... Bunkóság vagy nem, sem a társaim, sem én nem fizettük ki azt a huszonvalahány eurót akkor. De most nem tudom, mit tegyek...
Írta 2007. július 30. - 21:24
Nyiss egy PayPay számlát, 160 Ft körül van a külföldi bankos utalás.Dante, és hogy utaltad? mert az utalás nekem 4056 ft volt az ugyanúgy 15€-ra...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2007. július 30. - 20:06
Jajj, most viszont megkaptam én is 3 papírképet, most mi a fenét kezdjek vele, nem rosszak, csak hát nem kellenek, s 17 EUR azért mégiscsak pénz. Én viszont tutira nem x-eltem, már csak annyira sem, hogy megvan a nevezési lap másolata, s tényleg nem.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. július 27. - 19:35
Nem akarom hogy a magyarokat automatikusan csukják jövõre a képküldésbõl...
Dante, és hogy utaltad? mert az utalás nekem 4056 ft volt az ugyanúgy 15€-ra...
szammer, vegyél el egy kis sárgát belõle...
Írta 2007. július 26. - 21:31
Írta 2007. július 26. - 21:04
nem kaptam meg digitálisan, de a fényképezõgépemmel makróval megcsináltam (lásd az új avatarom) :-))))Az igaz. Legalább digitális formátumban is megkaptad? (én úgy rendeltem meg, de csak tegnap...szóval még várakozó álláspont van)
Írta 2007. július 26. - 21:02
Írta 2007. július 26. - 21:02
Írta 2007. július 26. - 21:00
nem emlékszem ilyenre.Nem klikkelted be egészen véletlenül a nevezésnél? Mert ott is be lehetett.
egybként a becsületkassza elég jól mûködhet náluk.
Írta 2007. július 26. - 20:58
Ma kaptam a postán keresztül 5 képet ami a versenyen készült, de van egy átutalási is csatolva 26 EUR összegrõl...(rendelni nem rendeltem!!)
Ti nem kaptatok?
Megjegyzem nagyon jó képek.
szammer
Én tavaly kaptam rendelés nélkül képeket, de nem jártak jól velem.
Írta 2007. július 26. - 20:55