Jelentkezz be Regisztrálj
Salzkammergut Trophy | Bad Goisern
Írta 2013. június 10. - 11:28
zongorg@gmail.com
Írta 2013. május 31. - 16:57
Békéscsabáról megyünk ketten biztosan és perpillanat van még egy helyünk,de ha jön még egy csapat-társunk,akkor nem.Ezt a héten még kideritem.
Ez a hely engem is érdekelne:)
Írta 2013. május 31. - 16:56
Tudom, hogy még odébb van, de valaki nem fog menni Debrecen környékérõl, akihez esetleg be lehet társulni kocsi, meg szállás tekintetében?
Szükség esetén felmegyek Pestig is !
Szia! Mi Egerbõl mennénk és még van 2 szabad hely a kocsiban, ha szeretnél csatlakozhatsz! Bárki más is érdeklõdhet nálam: (carpchaser kukac freemailponthu) Szállás még nincs, de valszeg kemping lesz nekünk.
Írta 2013. május 29. - 09:06
Írta 2013. május 28. - 22:51
2 hely nem megoldható?Mert akkor élnénk vele.
Szia, ez egy "doppelzimmer", amiben az egyik ágy kiadó.
Írta 2013. május 28. - 13:26
Írta 2013. május 28. - 08:03
Tudom, hogy még odébb van, de valaki nem fog menni Debrecen környékérõl, akihez esetleg be lehet társulni kocsi, meg szállás tekintetében?
Békéscsabáról megyünk ketten biztosan és perpillanat van még egy helyünk,de ha jön még egy csapat-társunk,akkor nem.Ezt a héten még kideritem.
Írta 2013. május 28. - 08:01
Írta 2013. május 27. - 16:08
Aki rászánta már magát egy Salzkammergut maratonon való részvételre, és csak szállás probléma tartja vissza, nálam van még egy hely 25euro/éj áron július 12. és 13.-i estékre, tehát összesen 50euro áron Gosauban (szomszéd falu Bad Goisern mellett). Írjatok, osszátok! Kakas László +36húsz 936 hetvenöt 76
Írta 2013. május 18. - 14:09
Írta 2013. április 26. - 12:28
http://www.salzkamme....jpg_1364681548
13 órakor Bad Ischlbõl - a császárvárosból - indul, és Bad Goisernben ér véget az idei év újdonsága, a hetedik maratoni táv. A 61 km-es (2.074 m szk) szakaszon az extrém táv három legnehezebb lejtõjét kell legyûrni. Evvel a távval mindenekelõtt azokat a Full MTB-tulajdonosokat szeretnénk megszólítani, akik elõnyben részesítik a technikailag nehezebb szakaszokat a gyors erdei lejtõkkel szemben.
Az út tesztelésére május 25-én, szombaton, a Torphy szervezõinek társaságában nyílik majd alkalom. Találkozó 9-kor az eredeti rajtnál, az Ischler Trinkhalle elõtt.
Éljen az új D táv!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2012. szeptember 05. - 19:25
Innen lehet rendelni: http://www.yourvideo.tv/
Elõtte nézd meg mit adnak!!
Pl. a Hallstatti részen egy az egyben a zászlót látom csak :S
Egyedül a Gosausee-n és a célban látszódom....
Írta 2012. szeptember 05. - 18:03
Õ izé szvsz mintha rám is céloznál. Áttérek ígérem, azonban most valami nagyobb tervek merítik A kerékpáros részlegem költségvetését.OFF Ehhez képest vannak ismerõseim, barátaim, akiket 4-5 éve gyõzködök, haszontalan, még a tegnapi kettõ felütéses defekt sem elég egyeseknek.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. szeptember 05. - 17:05
Azoktól akik kinn voltak és versenyeztek -vagy csak tudnak róla-szeretném megkérdezni, hogy a képek mellett lehetett-e valamilyen videót rendelni, ha igen rendelt-e valaki és mi volt rajta?
Írta 2012. augusztus 02. - 20:08
Nyilván aki annyit edz, hogy ennyit le tudjon (versenyben) tekerni, nem akar szívózni a defektekkel.
Teljesen egyetértek veled. A 49% szerintem még kevés is. Nem is értettem azokat akik 2km után defektet szeretltek az 1millió feletti bringán.
Írta 2012. augusztus 02. - 12:42
Van hozzá egy csekk, meg pár mondta, ha nem kell a kép, akkor küldjem vissza
Mondjuk az árán egy kicsit meglepõdtem 13.50 a 2db
Bár az netes képek sem olcsóbbak.
Na mind1, marad
Írta 2012. augusztus 02. - 10:37
Simán, az sem rossz megoldás. Azért a felütéses defekt ellen még mindig jobb egy UST-s külsõ. (Mondjuk láttunk mi már felütött UST-s gumit, de legyen az a bizonyos szabályt erõsítõ kivétel!)Ehhez nem kell tubeless, belsõs lötyivel is meglehet csinálni.
OFF Ehhez képest vannak ismerõseim, barátaim, akiket 4-5 éve gyõzködök, haszontalan, még a tegnapi kettõ felütéses defekt sem elég egyeseknek.
Óriási megkönnyebbülés volt tavaly nyáron áttérni. Cimborák meg folyton defektet szerelnek. Mondom nekik, valami ghetto módszerrel alakítsátok már át a kereket, mint folyton itt kínlódni a szúrásos defektekkel, meg 3-3.5 baron használni terepen a gumit a felütéses defekteket elkerülendõ, ami egyszerûen nonszensz, gondolom mondanom sem kell.
Off. Tegnap hosszú idõ után mentem egyet a háromórás körödön Nagy-Kopasz felé, állati jó lett az út a N-K.-tól, szétmosta az esõ a felsõ és a köves részt is lefelé, rég csapattam ilyen jót!
On.
Írta 2012. augusztus 02. - 10:17
Bizony, jó dolog a tubeless. Friss példa: cimborákkal tegnapelõtt hallgattam terepre kifelé menve, hogy valami ütemesen kattog. Kérdezem többieket, ti is halljátok? Igen. Ok, pont a terepre érve megálltam, kerék megpörget, akkor semmi hang. Terepen mentem 30 km-t, nem jött elõ többet. Aztán visszaértem aszfaltra, és ismét ütemes, halk kattogás. Néztem mindent, gumit is, nem vettem észre semmit. Másnap (tegnap) megint indultam terepre, erre látom, van egy kis nedves folt a külsõn. Jobban megnézem, hát egy rozsdás drótdarab állt ki belõle; a rozsda miatt nem vehettem észre elõzõ nap. Kihúztam (kb. 8-9 centis rozsdás drótdarab volt!), kerék a lyukkal lefelé pördít, 2-3 mp alatt befoltozta a lötyi, bicajra felül és irány tovább a terepre!
Na ez a nem mindegy!
Ehhez nem kell tubeless, belsõs lötyivel is meglehet csinálni.
Írta 2012. augusztus 02. - 10:07
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2012. augusztus 02. - 10:01
Nyilván aki annyit edz, hogy ennyit le tudjon (versenyben) tekerni, nem akar szívózni a defektekkel.
Bizony, jó dolog a tubeless. Friss példa: cimborákkal tegnapelõtt hallgattam terepre kifelé menve, hogy valami ütemesen kattog. Kérdezem többieket, ti is halljátok? Igen. Ok, pont a terepre érve megálltam, kerék megpörget, akkor semmi hang. Terepen mentem 30 km-t, nem jött elõ többet. Aztán visszaértem aszfaltra, és ismét ütemes, halk kattogás. Néztem mindent, gumit is, nem vettem észre semmit. Másnap (tegnap) megint indultam terepre, erre látom, van egy kis nedves folt a külsõn. Jobban megnézem, hát egy rozsdás drótdarab állt ki belõle; a rozsda miatt nem vehettem észre elõzõ nap. Kihúztam (kb. 8-9 centis rozsdás drótdarab volt!), kerék a lyukkal lefelé pördít, 2-3 mp alatt befoltozta a lötyi, bicajra felül és irány tovább a terepre!
Na ez a nem mindegy!