Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

ez csak az A táv adata ahol bike check volt

Nyilván aki annyit edz, hogy ennyit le tudjon (versenyben) tekerni, nem akar szívózni a defektekkel.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
...ha lenne ra keret :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

a kepen levo flash carbon 29erre en is befizetnek :)

Semmi akadálya, elfogadják a pénzed! :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a kepen levo flash carbon 29erre en is befizetnek :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

És vajon honnan veszik az adatokat, emlékeim szerint csak bicó márkát adtam meg, nem teljes felszereltséget!?

211km-es távnak idén kötelezõ volt a szerviz/átnézés, itt vizsgáltak meg közel 200 bicajt és az itt gyûjtött adatokat összesítették.

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

És vajon honnan veszik az adatokat, emlékeim szerint csak bicó márkát adtam meg, nem teljes felszereltséget!?

ez csak az A táv adata ahol bike check volt

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

49,2 % fahren tubeless! Ez nem gyenge! Itthon vajon mi az arány egy maratonon?

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Salzos statisztikák: :: Salzkammergut Mountainbike Trophy

49,2 % fahren tubeless! Ez nem gyenge! Itthon vajon mi az arány egy maratonon?

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Salzos statisztikák: :: Salzkammergut Mountainbike Trophy

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Fel is, le is gyorsulni kell, hogy majd egyszer odaállhasson hajnali 5 elõtt a rajthoz, de nem lehetetlen.

Ezt említetted már neki is? :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

daneluszkil

daneluszkil

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

- váltóbowden csere
- ipari csapágyas agyak újrazsírozása
- optikai tunning (lemostam róla a dzsuvát...) :)

Egyéb dolgot nem kell/kellett javítani. A szálláson majdnem eldugult a zuhany, mert abban próbáltam kimosni a ruhám...
Mindent összevetve szerintem überalles volt.. Most már kezdek elgondolkodni egy vízálló mez beszerzésén.
Esõ után köpönyeg - a szó minden értelmében :)

Dettó ugyanaz, a csapágyakat elõtte tömtem meg metabond zsírral, azokkal semmi gond :cool2:
Egy kis dugulás nálunk is volt miután a ruháim és a cipõm lemostam, a zuhanyzó lefolyója nem igazán bírta benyelni az anyagot :(

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Azért kérdem, mert hasonló kondiban vagyunk :o,és kíváncsi voltam hogy abszolválta.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

Kinek mi ázott be a bringán? Nálunk mindhárom bringán beállt a HT2-es középrész, a további károk felmérése folyamatban. :D

- váltóbowden csere
- ipari csapágyas agyak újrazsírozása
- optikai tunning (lemostam róla a dzsuvát...) :)

Egyéb dolgot nem kell/kellett javítani. A szálláson majdnem eldugult a zuhany, mert abban próbáltam kimosni a ruhám...
Mindent összevetve szerintem überalles volt.. Most már kezdek elgondolkodni egy vízálló mez beszerzésén.
Esõ után köpönyeg - a szó minden értelmében :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Annácskáról mit tudunk, hogy abszolválta?

Körbezavartam a B-távon. :D
Nyafogásmentesen bírta végig, pedig sosem mászott még 1,5 órát egyben. Valami 10:54 lett az idõnk. Ahhoz képest, hogy itthon országúton sem nagyon tekert ennyi távot, szintben meg pláne, szerintem nem rossz ez. Ha nincs esõ és nem most ment volna elõször ilyesféle lejtõkön, min. 1 órával hamarabb beérünk. Fel is, le is gyorsulni kell, hogy majd egyszer odaállhasson hajnali 5 elõtt a rajthoz, de nem lehetetlen.
Nem is értem miért nincs itthon nõi hosszútáv kategória, simán beérnének az utolsó pasikkal. Ha hozzák a köztes limitidõt, miért ne?
Magam részérõl 90%-ban GA1-ben tekertem, jó bemelegítés a jövõ hétvégi 24h solora.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Letekerte.:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Annácskáról mit tudunk, hogy abszolválta?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Polár kiszáradt, összeraktam, egy új elemet kapott és öntudatára ébredt. :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Ne hülyéskedj, persze, még a profik is megállnak. Nagy esõben óránként meg kell állni, érdemes! Az a pár másodperc már a hajtáshatékonyság miatt összejön! És ilyenkor sûrû, mézszerû, esõre való olajat kell használni, pl. FL Cross Country.

No ismét tanultam valamit; hiába, még a jó pap is... ;-)
Meg bárcsak eszembe jutott volna!... Mondjuk a fizikai problémáim dominánsabbak voltak. Sajnos kb. vegetáció határán mozogtam a fájdalom miatt sokáig, miután a 70. kilométer körül egy hosszú lefelén beállt a derekam és azt hittem, hogy ott vége a versenyemnek... Rengetegen mentek el mellettem akkor a gyors sotteren 50-60-as tempókkal, míg én 20-30-cal cammogtam csak. Gosausee utáni nagy aszfaltos lefelén kezdett jobb lenni, aztán az ezt követõ elsõ étkezési pontnál megálltam egy 7-8 percre nyújtani. Többé-kevésbé elmúlt. (Kormánypozícióm túl alacsony + derekam sajnos mindig nagyon érzékeny volt.)
De a problémákkal együtt is, összességében elég jó érzés, hogy sikerült teljesíteni. :-)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

2. de igen, verseny elõtt szemenként tettem egy csepp olajat, tocsogott az olajban. Verseny közben is meg kellett volna állnom? :-)

Ne hülyéskedj, persze, még a profik is megállnak. Nagy esõben óránként meg kell állni, érdemes! Az a pár másodperc már a hajtáshatékonyság miatt összejön! És ilyenkor sûrû, mézszerû, esõre való olajat kell használni, pl. FL Cross Country.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

1. Mindig is szar volt a Polar...
2. Láncolajat nem vittél? Azt nem értem, ti nem tekertek sárban? A hétvégén is mindkét nap esõben mentem (fõleg vasárnap, egyenletesen 3 órát), s mégis megúszom az ilyen károkat, egyedül a fékpofa kopik, de az sem vészesen...
3. Ez nem a sártól.
4. Nokon

Szóval nem készültök fel az esõre, vagy mi van?

A középcsapágyakon kívül más gond nincs. A Rohloff hibátlan, a Lefty sem ázott be. Esélyes, hogy a Reba sem, csak esedékes már egy olajcsere, meg kónuszutánállítás címén benézek az xt agyakba, de azoknak elég korrekt tömítése van, hogy ne mehessen be a víz/retek.
Nem feltétlen kell nokon, elég ha végig van vezetve a ház és esõ esetén célszerû zsírdugózni a bemeneteket. Rohloff végig házas, másik gépen a Nokon is hibátlan, 3. gépen "klasszik" szakaszos ház, na ez be is ázott. Mindhárom gépen bovdenes tárcsafék, zsírdugózva, egyikkel sincs gond.
Ha rendesen meg volt kenve a lánc, nem is kellett utánkenni a 120-on, amég a víz keni, nincs gond, és sajnos kente 7órán át. Ettõl függetlenül volt nálunk láncolaj.

És a Polar nemszar, vagy nem emiatt szar! :D Az RS800-at bõszen nyomogattam végig nehogy unatkozzak, mégsem ázott be.

ZSCS: Ha tudod, hogy esõ lesz és tudnod kellett, akkor nem csepegtetni kell, hanem jóóól nyakonönteni. Rohloff olajjal kentem át mind3 masinát, hagytam kicsit, hogy bekússzon minden résbe az olaj, aztán mégegyszer körbekentem, letörlés nélkül. Itt nem volt por ami beletapadt volna. ;)