Jelentkezz be Regisztrálj
Salzkammergut Trophy | Bad Goisern
Írta 2012. július 19. - 09:23
Talált valaki képeket a sportograf.com-on kívül?
Írta 2012. július 19. - 09:15
1. Mindig is szar volt a Polar...
2. Láncolajat nem vittél? Azt nem értem, ti nem tekertek sárban? A hétvégén is mindkét nap esõben mentem (fõleg vasárnap, egyenletesen 3 órát), s mégis megúszom az ilyen károkat, egyedül a fékpofa kopik, de az sem vészesen...
3. Ez nem a sártól.
4. Nokon
Szóval nem készültök fel az esõre, vagy mi van?
2. de igen, verseny elõtt szemenként tettem egy csepp olajat, tocsogott az olajban. Verseny közben is meg kellett volna állnom? :-)
Írta 2012. július 19. - 09:04
:-)
1. Polar G3 GPS beázott, tocsogott a vízben. De kibírta, azóta 2x használtam már, egyszer teljesen vizesen és mûködött. :-)
2. Connex láncom 0.25.0.3 -ra nyúlt 0.0-ról a mindössze 120 km alatt
3. Hátsó agy kilazult, egyelõre nem tudom, károsodott-e
4. alig használt hátsó, drága fajta, (elvileg) zárt teflonos Jagwire bowdenház beázott, 1.5-2x nehezebben mozog (szerencsére még mindig könnyebben, mint egy "sima" fajta)
5. alig 600km-t futott telót szét kell szedni és olajcsere
Kb. ennyivel megúsztam, egyelõre úgy fest.
1. Mindig is szar volt a Polar...
2. Láncolajat nem vittél? Azt nem értem, ti nem tekertek sárban? A hétvégén is mindkét nap esõben mentem (fõleg vasárnap, egyenletesen 3 órát), s mégis megúszom az ilyen károkat, egyedül a fékpofa kopik, de az sem vészesen...
3. Ez nem a sártól.
4. Nokon
Szóval nem készültök fel az esõre, vagy mi van?
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2012. július 18. - 23:00
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2012. július 18. - 22:53
egy singlespeed-en mi menne tönkre?!
Momentán a fejcsõ alsó fele gyárilag nincs síkban, így lobog benne a villa...pedig én is azt hittem, hogy most aztán már semmi nem megy tönkre soha
Írta 2012. július 18. - 19:08
A kerekek is újak voltak év elején, B+ Helium agyak, de szép tiszta, és zsíros volt a belseje, a racsninál is, jól vizsgáztak.
A villát még nem szedtem szét, de belenézek 7végén, nem akarom így használni, hogy nem tudom, mi a helyzet. (R7)
A láncot én nem mértem meg, de a BTS 22 alu lánckerék 4 verseny után használhatatlanná kopott, pedig ritkán használom, mondjuk itt kapott rendesen...
Írta 2012. július 18. - 18:46
Kinek mi ázott be a bringán? Nálunk mindhárom bringán beállt a HT2-es középrész, a további károk felmérése folyamatban.
:-)
1. Polar G3 GPS beázott, tocsogott a vízben. De kibírta, azóta 2x használtam már, egyszer teljesen vizesen és mûködött. :-)
2. Connex láncom 0.25.0.3 -ra nyúlt 0.0-ról a mindössze 120 km alatt
3. Hátsó agy kilazult, egyelõre nem tudom, károsodott-e
4. alig használt hátsó, drága fajta, (elvileg) zárt teflonos Jagwire bowdenház beázott, 1.5-2x nehezebben mozog (szerencsére még mindig könnyebben, mint egy "sima" fajta)
5. alig 600km-t futott telót szét kell szedni és olajcsere
Kb. ennyivel megúsztam, egyelõre úgy fest.
Írta 2012. július 18. - 18:31
egy singlespeed-en mi menne tönkre?!semmi nem ment tönkre, minden ugyan olyan rossz volt a rajt elõtt is, mint a célba érés után
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2012. július 18. - 17:54
Írta 2012. július 18. - 16:06
Írta 2012. július 18. - 13:41
Nem te mondtad még régebben, hogy csak tele kell tömni ezeket a hulladékokat zsírral és nem áznak be?
Csak a porvédõ rését szoktam volt kikenni, de ide ez kevésnek bizonyult. Most jön a teletömés.
Írta 2012. július 18. - 13:36
Nem te mondtad még régebben, hogy csak tele kell tömni ezeket a hulladékokat zsírral és nem áznak be?
Nem kente be.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2012. július 18. - 13:26
Kinek mi ázott be a bringán? Nálunk mindhárom bringán beállt a HT2-es középrész, a további károk felmérése folyamatban.
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. július 18. - 13:20
-ht2 kattog
-lánc ugrál a soron
-startgomb a Poláron meghalt
-nyeregtáska zipzár kaputt
-racing ralphon másfélé centis vágás
Írta 2012. július 18. - 12:22
Írta 2012. július 18. - 12:17
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2012. július 18. - 10:59
Hali!Aki rendes szálláson volt és nem sátorozott mint mi,leirná,hogy milyen árakon és hol vannak szálláslehetöségek?Köszi!
Gosauban magán házban, de a háziaktól teljesen szeparált "panzió részben" 21 Euroért kétágyas szoba, zuhamyzóval, bõséges reggelivel (ami akkorra került az asztalra, amikorra kértük), fõzési és mosási lehetõséggel (az üdülõknek közös felszerelt konyha/étkezõ/mosókonyha), belépõvel a helyi uszodába. És a bringákat betehettük a fáskamrába, amihez kaptunk új lakatot :-).
Írta 2012. július 18. - 10:26
Mi Unterseeben, svédasztalos reggelivel 35, szombaton 3:45-tõl reggelivel a hosszútávosoknak! A pálya ott megy el 50m-re a háztól. Gratulálok a teljesítéshez, a Hütenecke Alm elõtt ahol össze találkozott az A és B táv én köszöntem rád, akkor még jól néztél ki, hogy ment?
köszi!igen,láttalak,vettem,h Te vagy,köszöntem is.ott már eléggé kivoltam,az egy kemény mászóka utáni rész volt.összességében jól ment,még éppen szintidön belül maradtam.a pálya brutálisan jó volt leszámitva a duplázós részeket.
Írta 2012. július 18. - 07:01
Írta 2012. július 17. - 21:29
Hali!Aki rendes szálláson volt és nem sátorozott mint mi,leirná,hogy milyen árakon és hol vannak szálláslehetöségek?Köszi!
Mi Unterseeben, svédasztalos reggelivel 35€, szombaton 3:45-tõl reggelivel a hosszútávosoknak! A pálya ott megy el 50m-re a háztól. Gratulálok a teljesítéshez, a Hütenecke Alm elõtt ahol össze találkozott az A és B táv én köszöntem rád, akkor még jól néztél ki, hogy ment?