Talált valaki képeket a sportograf.com-on kívül?
1. Mindig is szar volt a Polar...
2. Láncolajat nem vittél? Azt nem értem, ti nem tekertek sárban? A hétvégén is mindkét nap esõben mentem (fõleg vasárnap, egyenletesen 3 órát), s mégis megúszom az ilyen károkat, egyedül a fékpofa kopik, de az sem vészesen...
3. Ez nem a sártól.
4. Nokon
Szóval nem készültök fel az esõre, vagy mi van?
:-)
1. Polar G3 GPS beázott, tocsogott a vízben. De kibírta, azóta 2x használtam már, egyszer teljesen vizesen és mûködött. :-)
2. Connex láncom 0.25.0.3 -ra nyúlt 0.0-ról a mindössze 120 km alatt
3. Hátsó agy kilazult, egyelõre nem tudom, károsodott-e
4. alig használt hátsó, drága fajta, (elvileg) zárt teflonos Jagwire bowdenház beázott, 1.5-2x nehezebben mozog (szerencsére még mindig könnyebben, mint egy "sima" fajta)
5. alig 600km-t futott telót szét kell szedni és olajcsere
Kb. ennyivel megúsztam, egyelõre úgy fest.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
egy singlespeed-en mi menne tönkre?!
Kinek mi ázott be a bringán? Nálunk mindhárom bringán beállt a HT2-es középrész, a további károk felmérése folyamatban.
egy singlespeed-en mi menne tönkre?!semmi nem ment tönkre, minden ugyan olyan rossz volt a rajt elõtt is, mint a célba érés után
![]()
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Nem te mondtad még régebben, hogy csak tele kell tömni ezeket a hulladékokat zsírral és nem áznak be?
Nem te mondtad még régebben, hogy csak tele kell tömni ezeket a hulladékokat zsírral és nem áznak be?
Kinek mi ázott be a bringán? Nálunk mindhárom bringán beállt a HT2-es középrész, a további károk felmérése folyamatban.
A sebesség mindent megold.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Hali!Aki rendes szálláson volt és nem sátorozott mint mi,leirná,hogy milyen árakon és hol vannak szálláslehetöségek?Köszi!
Mi Unterseeben, svédasztalos reggelivel 35, szombaton 3:45-tõl reggelivel a hosszútávosoknak! A pálya ott megy el 50m-re a háztól. Gratulálok a teljesítéshez, a Hütenecke Alm elõtt ahol össze találkozott az A és B táv én köszöntem rád, akkor még jól néztél ki, hogy ment?
Hali!Aki rendes szálláson volt és nem sátorozott mint mi,leirná,hogy milyen árakon és hol vannak szálláslehetöségek?Köszi!