Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1873 hozzászólás a témában

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás
Hát jahh... Kemény! Gratula. És mindenkinek aki végig tolta. Mi most értünk haza. Élmény volt és az utána következõ 4 nap is. Vasárnap pihenés, majdnem végig esett, de utána jó kis kiránduló idõ kerekedett egy-egy esõvel megszakítva. Szerdára (amikor indultunk haza) lett igazán jó idõ. Azért bringáztunk még egyet aznap is :) Jövõre ismét visszatérünk, mert kell ez nekünk :)

Talált valaki képeket a sportograf.com-on kívül?

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

1. Mindig is szar volt a Polar...
2. Láncolajat nem vittél? Azt nem értem, ti nem tekertek sárban? A hétvégén is mindkét nap esõben mentem (fõleg vasárnap, egyenletesen 3 órát), s mégis megúszom az ilyen károkat, egyedül a fékpofa kopik, de az sem vészesen...
3. Ez nem a sártól.
4. Nokon

Szóval nem készültök fel az esõre, vagy mi van?

2. de igen, verseny elõtt szemenként tettem egy csepp olajat, tocsogott az olajban. Verseny közben is meg kellett volna állnom? :-)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

:-)
1. Polar G3 GPS beázott, tocsogott a vízben. De kibírta, azóta 2x használtam már, egyszer teljesen vizesen és mûködött. :-)
2. Connex láncom 0.25.0.3 -ra nyúlt 0.0-ról a mindössze 120 km alatt
3. Hátsó agy kilazult, egyelõre nem tudom, károsodott-e
4. alig használt hátsó, drága fajta, (elvileg) zárt teflonos Jagwire bowdenház beázott, 1.5-2x nehezebben mozog (szerencsére még mindig könnyebben, mint egy "sima" fajta)
5. alig 600km-t futott telót szét kell szedni és olajcsere

Kb. ennyivel megúsztam, egyelõre úgy fest.

1. Mindig is szar volt a Polar...
2. Láncolajat nem vittél? Azt nem értem, ti nem tekertek sárban? A hétvégén is mindkét nap esõben mentem (fõleg vasárnap, egyenletesen 3 órát), s mégis megúszom az ilyen károkat, egyedül a fékpofa kopik, de az sem vészesen...
3. Ez nem a sártól.
4. Nokon

Szóval nem készültök fel az esõre, vagy mi van?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Khm, hát igen, a pedált körbetekerve elég nehezen jár, szintén HT2 lesz szerintem a ludas... A többi elsõ blikkre megúszta.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Mars

Mars

vendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás

egy singlespeed-en mi menne tönkre?! :D

Momentán a fejcsõ alsó fele gyárilag nincs síkban, így lobog benne a villa...pedig én is azt hittem, hogy most aztán már semmi nem megy tönkre soha :D

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Én atomjaira szedtem a bringát, mindenhol volt benne víz, még a villanyakon is, a csapágyak között, pedig minden rendesen be volt zsírozva, és zárt iparis a csapágy. Nálam nincs más gond, csak a HT2 középcsapágy, az szintén kuka, kb 3 hónapos volt. Miért nem csinálják meg ezeket rendesen? Egy Race Face, BTS, Crank Brothers, stb jobban bírná? A BTS-t nézegettem, van itthon több színben, de szélesebb 1-1.5mm-rel, mint a shimano. Mivel nálam nincs alátét, amit kivehetnék, marad a gyári shimano. Az legalább olcsó, csak nem színes, és félévente kuka. Az, hogy hogyan kéne mosni a bringát, nem érdekel, nem vitrinbringák ezek, pont erre valóak, nem szabadna így tönkremenni ennyitõl.
A kerekek is újak voltak év elején, B+ Helium agyak, de szép tiszta, és zsíros volt a belseje, a racsninál is, jól vizsgáztak.
A villát még nem szedtem szét, de belenézek 7végén, nem akarom így használni, hogy nem tudom, mi a helyzet. (R7)
A láncot én nem mértem meg, de a BTS 22 alu lánckerék 4 verseny után használhatatlanná kopott, pedig ritkán használom, mondjuk itt kapott rendesen...:)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Kinek mi ázott be a bringán? Nálunk mindhárom bringán beállt a HT2-es középrész, a további károk felmérése folyamatban. :D

:-)
1. Polar G3 GPS beázott, tocsogott a vízben. De kibírta, azóta 2x használtam már, egyszer teljesen vizesen és mûködött. :-)
2. Connex láncom 0.25.0.3 -ra nyúlt 0.0-ról a mindössze 120 km alatt
3. Hátsó agy kilazult, egyelõre nem tudom, károsodott-e
4. alig használt hátsó, drága fajta, (elvileg) zárt teflonos Jagwire bowdenház beázott, 1.5-2x nehezebben mozog (szerencsére még mindig könnyebben, mint egy "sima" fajta)
5. alig 600km-t futott telót szét kell szedni és olajcsere

Kb. ennyivel megúsztam, egyelõre úgy fest.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

semmi nem ment tönkre, minden ugyan olyan rossz volt a rajt elõtt is, mint a célba érés után :D :P

egy singlespeed-en mi menne tönkre?! :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Mars

Mars

vendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
semmi nem ment tönkre, minden ugyan olyan rossz volt a rajt elõtt is, mint a célba érés után :D :P

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Polár behalt, vízkár, jelenleg szárítás alatt. Klaushofi frissítõnél elõ kellett vennem a lánckenõmet mert nem volt nekik, visszahúzott cipzár az utolsó kis darab murvás rész lefelé elengedett, multiszerszám, váltótartó fül, gumileszedõ odalett... A Rohloff olajat és a CO2 patront vasárnap megtaláltam, emlékeztem rá, hogy valami rá esett a sarkamra azon a részen, kõnek gondoltam, de nem az volt. Hajtás egyelõre úgy tûnik megúszta kézzel forgatva, de majd ha tekerek vele akkor derül ki ténylegesen.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Nem te mondtad még régebben, hogy csak tele kell tömni ezeket a hulladékokat zsírral és nem áznak be? :)

Csak a porvédõ rését szoktam volt kikenni, de ide ez kevésnek bizonyult. Most jön a teletömés.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Nem te mondtad még régebben, hogy csak tele kell tömni ezeket a hulladékokat zsírral és nem áznak be? :)

Nem kente be. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Kinek mi ázott be a bringán? Nálunk mindhárom bringán beállt a HT2-es középrész, a további károk felmérése folyamatban. :D

A sebesség mindent megold.

mayor

mayor

vendég

• fórumtag
  • 212 hozzászólás

-ht2 kattog
-lánc ugrál a soron
-startgomb a Poláron meghalt
-nyeregtáska zipzár kaputt
-racing ralphon másfélé centis vágás

:)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Szintén Gosau, 23€ tetszõleges idõpontra kért fincsi reggelivel, helyi fürdõbelépõvel, kedvezményekkel; kulcsos bringatárolóval. Zuhanyzó vagy a nagyobb szobákban, vagy 1-1 blokknak közösen, amiket tolóajtókkal lehet elszeparálni (ilyenkor a blokk másik szobájába is ismerõsünk van). A kilátás pedig páratlan :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

Hali!Aki rendes szálláson volt és nem sátorozott mint mi,leirná,hogy milyen árakon és hol vannak szálláslehetöségek?Köszi!

Gosauban magán házban, de a háziaktól teljesen szeparált "panzió részben" 21 Euroért kétágyas szoba, zuhamyzóval, bõséges reggelivel (ami akkorra került az asztalra, amikorra kértük), fõzési és mosási lehetõséggel (az üdülõknek közös felszerelt konyha/étkezõ/mosókonyha), belépõvel a helyi uszodába. És a bringákat betehettük a fáskamrába, amihez kaptunk új lakatot :-).

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

Mi Unterseeben, svédasztalos reggelivel 35, szombaton 3:45-tõl reggelivel a hosszútávosoknak! A pálya ott megy el 50m-re a háztól. Gratulálok a teljesítéshez, a Hütenecke Alm elõtt ahol össze találkozott az A és B táv én köszöntem rád, akkor még jól néztél ki, hogy ment?

köszi!igen,láttalak,vettem,h Te vagy,köszöntem is.ott már eléggé kivoltam,az egy kemény mászóka utáni rész volt.összességében jól ment,még éppen szintidön belül maradtam.a pálya brutálisan jó volt leszámitva a duplázós részeket.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 hozzászólás
Mi a Stephaneumban voltunk, 5 ágyas kollégiumi szoba, bõséges, svédasztalos reggelivel, saját fürdõszobával 27EUR/fõ, csak jó elõre le kell foglalni. Ennél jobb nem kell szerintem, nagyon kényelmes, ott vagy a verseny központjában végig. A "hangzavar" már pont nem ér oda.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Hali!Aki rendes szálláson volt és nem sátorozott mint mi,leirná,hogy milyen árakon és hol vannak szálláslehetöségek?Köszi!

Mi Unterseeben, svédasztalos reggelivel 35€, szombaton 3:45-tõl reggelivel a hosszútávosoknak! A pálya ott megy el 50m-re a háztól. Gratulálok a teljesítéshez, a Hütenecke Alm elõtt ahol össze találkozott az A és B táv én köszöntem rád, akkor még jól néztél ki, hogy ment?