Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salzkammergut Trophy | Bad Goisern

- - - - -

• Please log in to reply
1873 replies to this topic

RealGreg

RealGreg

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Van egy eladó nevezésem a 119,5km-es távra a Salzkammergut-on. Ha érdekel valakit zaklasson az alábbi email címen.
zongorg@gmail.com

Carpchaser

Carpchaser

vendég

• fórumtag
  • 15 posts

Békéscsabáról megyünk ketten biztosan és perpillanat van még egy helyünk,de ha jön még egy csapat-társunk,akkor nem.Ezt a héten még kideritem.

Ez a hely engem is érdekelne:)

Carpchaser

Carpchaser

vendég

• fórumtag
  • 15 posts

Tudom, hogy még odébb van, de valaki nem fog menni Debrecen környékérõl, akihez esetleg be lehet társulni kocsi, meg szállás tekintetében?
Szükség esetén felmegyek Pestig is ! :D

Szia! Mi Egerbõl mennénk és még van 2 szabad hely a kocsiban, ha szeretnél csatlakozhatsz! Bárki más is érdeklõdhet nálam: (carpchaser kukac freemailponthu) Szállás még nincs, de valszeg kemping lesz nekünk.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Köszi Laci!Idöközben már háromra bövült a csapatunk,3fö szállást keresünk majd.

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

2 hely nem megoldható?Mert akkor élnénk vele.

Szia, ez egy "doppelzimmer", amiben az egyik ágy kiadó.
kaklac

sidome1

sidome1

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
oké, köszi !

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts

Tudom, hogy még odébb van, de valaki nem fog menni Debrecen környékérõl, akihez esetleg be lehet társulni kocsi, meg szállás tekintetében?

Békéscsabáról megyünk ketten biztosan és perpillanat van még egy helyünk,de ha jön még egy csapat-társunk,akkor nem.Ezt a héten még kideritem.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
2 hely nem megoldható?Mert akkor élnénk vele.

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Kedves Bringás Ismerõseim!
Aki rászánta már magát egy Salzkammergut maratonon való részvételre, és csak szállás probléma tartja vissza, nálam van még egy hely 25euro/éj áron július 12. és 13.-i estékre, tehát összesen 50euro áron Gosauban (szomszéd falu Bad Goisern mellett). Írjatok, osszátok! Kakas László +36húsz 936 hetvenöt 76
kaklac

sidome1

sidome1

újonc

• fórumtag
  • 3 posts

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Új! „All mountain táv"

http://www.salzkamme....jpg_1364681548

13 órakor Bad Ischlbõl - a császárvárosból - indul, és Bad Goisernben ér véget az idei év újdonsága, a hetedik maratoni táv. A 61 km-es (2.074 m szk) szakaszon az extrém táv három legnehezebb lejtõjét kell legyûrni. Evvel a távval mindenekelõtt azokat a Full MTB-tulajdonosokat szeretnénk megszólítani, akik elõnyben részesítik a technikailag nehezebb szakaszokat a gyors erdei lejtõkkel szemben.
Az út tesztelésére május 25-én, szombaton, a Torphy szervezõinek társaságában nyílik majd alkalom. Találkozó 9-kor az eredeti rajtnál, az Ischler Trinkhalle elõtt.

Éljen az új D táv! :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

julien72

julien72

vendég

• fórumtag
  • 42 posts
Hali!
Innen lehet rendelni: http://www.yourvideo.tv/
Elõtte nézd meg mit adnak!!
Pl. a Hallstatti részen egy az egyben a zászlót látom csak :S
Egyedül a Gosausee-n és a célban látszódom....

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

OFF Ehhez képest vannak ismerõseim, barátaim, akiket 4-5 éve gyõzködök, haszontalan, még a tegnapi kettõ felütéses defekt sem elég egyeseknek. :D

Õ izé szvsz mintha rám is céloznál. Áttérek ígérem, azonban most valami nagyobb tervek merítik A kerékpáros részlegem költségvetését.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
sziasztok!

Azoktól akik kinn voltak és versenyeztek -vagy csak tudnak róla-szeretném megkérdezni, hogy a képek mellett lehetett-e valamilyen videót rendelni, ha igen rendelt-e valaki és mi volt rajta?

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern

Nyilván aki annyit edz, hogy ennyit le tudjon (versenyben) tekerni, nem akar szívózni a defektekkel.

Teljesen egyetértek veled. A 49% szerintem még kevés is. Nem is értettem azokat akik 2km után defektet szeretltek az 1millió feletti bringán.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 posts
Elég korrektek, tegnap kaptam 2db fényképet, levélben postán (nevezésnél lehetett kérni)
Van hozzá egy csekk, meg pár mondta, ha nem kell a kép, akkor küldjem vissza :)
Mondjuk az árán egy kicsit meglepõdtem 13.50 a 2db :D
Bár az netes képek sem olcsóbbak.
Na mind1, marad :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Ehhez nem kell tubeless, belsõs lötyivel is meglehet csinálni.

Simán, az sem rossz megoldás. Azért a felütéses defekt ellen még mindig jobb egy UST-s külsõ. (Mondjuk láttunk mi már felütött UST-s gumit, de legyen az a bizonyos szabályt erõsítõ kivétel!) ;)

OFF Ehhez képest vannak ismerõseim, barátaim, akiket 4-5 éve gyõzködök, haszontalan, még a tegnapi kettõ felütéses defekt sem elég egyeseknek. :D

Óriási megkönnyebbülés volt tavaly nyáron áttérni. Cimborák meg folyton defektet szerelnek. Mondom nekik, valami ghetto módszerrel alakítsátok már át a kereket, mint folyton itt kínlódni a szúrásos defektekkel, meg 3-3.5 baron használni terepen a gumit a felütéses defekteket elkerülendõ, ami egyszerûen nonszensz, gondolom mondanom sem kell.
Off. Tegnap hosszú idõ után mentem egyet a háromórás körödön Nagy-Kopasz felé, állati jó lett az út a N-K.-tól, szétmosta az esõ a felsõ és a köves részt is lefelé, rég csapattam ilyen jót! :)
On.

oroberto

oroberto

vendég

• fórumtag
  • 108 posts

Bizony, jó dolog a tubeless. Friss példa: cimborákkal tegnapelõtt hallgattam terepre kifelé menve, hogy valami ütemesen kattog. Kérdezem többieket, ti is halljátok? Igen. Ok, pont a terepre érve megálltam, kerék megpörget, akkor semmi hang. Terepen mentem 30 km-t, nem jött elõ többet. Aztán visszaértem aszfaltra, és ismét ütemes, halk kattogás. Néztem mindent, gumit is, nem vettem észre semmit. Másnap (tegnap) megint indultam terepre, erre látom, van egy kis nedves folt a külsõn. Jobban megnézem, hát egy rozsdás drótdarab állt ki belõle; a rozsda miatt nem vehettem észre elõzõ nap. Kihúztam (kb. 8-9 centis rozsdás drótdarab volt!), kerék a lyukkal lefelé pördít, 2-3 mp alatt befoltozta a lötyi, bicajra felül és irány tovább a terepre!
Na ez a nem mindegy! ;)

Ehhez nem kell tubeless, belsõs lötyivel is meglehet csinálni.
Let's roll!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Nyilván aki annyit edz, hogy ennyit le tudjon (versenyben) tekerni, nem akar szívózni a defektekkel.

Bizony, jó dolog a tubeless. Friss példa: cimborákkal tegnapelõtt hallgattam terepre kifelé menve, hogy valami ütemesen kattog. Kérdezem többieket, ti is halljátok? Igen. Ok, pont a terepre érve megálltam, kerék megpörget, akkor semmi hang. Terepen mentem 30 km-t, nem jött elõ többet. Aztán visszaértem aszfaltra, és ismét ütemes, halk kattogás. Néztem mindent, gumit is, nem vettem észre semmit. Másnap (tegnap) megint indultam terepre, erre látom, van egy kis nedves folt a külsõn. Jobban megnézem, hát egy rozsdás drótdarab állt ki belõle; a rozsda miatt nem vehettem észre elõzõ nap. Kihúztam (kb. 8-9 centis rozsdás drótdarab volt!), kerék a lyukkal lefelé pördít, 2-3 mp alatt befoltozta a lötyi, bicajra felül és irány tovább a terepre!
Na ez a nem mindegy! ;)