vidd vissza bringával együtt, lehet az állványuk csalt azért húzták félre.
oké, köszi.
vidd vissza bringával együtt, lehet az állványuk csalt azért húzták félre.
Sziasztok!
A v-fékes felnim oldalán az a kis bemarás az a kopást jelzi? Ha eltûnt az a csík, akkor cserélni kéne lassan a felnit?
Sziasztok!
Szeretnék valami normálisabb kerékpárt összerakatni, kellene pár lehetséges alkatrész variáció. 140k lenne a max keret. 28-as kerékkel szeretnék valami trekking féleséget, rugós elsõ villával, maximum 10 sebességfokozattal, felnifékkel. 190 magas vagyok. Elõször is kéne valami nem túl drága, de jobbféle aluváz. Felni, küllõk, tengelyek, csapágyak, váltó stb. Szóval egy teljes kerékpár alkatrészlista.
Elõre is köszi a választ.
novatec d362sb hátsó aggyal kapcsolatban hogyan kell cserélni a racsni alatti csapágyakat. Mert az bevan oda téve úgy hogy nem jöttem rá hogyis kéne kikapni belõle ha az is tönkremenne.
Nekem több radiális fûzésû elsõ kerekem is volt, de amióta egy gyári speckó elsõ kerekének (shimano agy) gumija leengedésekor (!) eltépte az agyat 4 küllõ, azóta nem erõltetem...
az igen!Nekem több radiális fûzésû elsõ kerekem is volt, de amióta egy gyári speckó elsõ kerekének (shimano agy) gumija leengedésekor (!) eltépte az agyat 4 küllõ, azóta nem erõltetem...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu