Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás

Sziasztok szép napot. Tudnátok ajánlani felnit 5-8ezer forintért/db ami használható?
Deore agyakat szeretnék hozzá mert azokról sok jót olvastam. A felnik mtb bringába lennének földúton használnám meg köves úton néha kis sziklás köves terepen ami út. Annyi még hogy tárcsafékkel használnám

Mach1 felni teljes kerékszett e+h
Shimano HB-RM65 trcss kerkszett E+H Mach1 felni - Kerkpr-Outlet - webruhz, webshop

tigerboot

tigerboot

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
felütés kizárható úgy érzem, városi cirkálás volt utolsó 2 hetében ugrálás és kátyú mentesen + 4 bar nyomás gumiban speci the captian :D mellesleg felütést jól bírja. szóval érdekes a szitu de legalább van szoba díszem :)

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás
Sziasztok!

Van egy Mavic CrossLand kerékszettem és ki szeretném venni a felnibõl azt a sárga UST szalagot, mert pár belsõs gumikülsõt igen macerás feltenni rá. Eléggé passzosan van benne, hisz tömíteni kell neki. Szedett már ki valaki ilyet közületek?
Segítségeteket elõre is köszönöm!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ez nekem nem fáradásnak, sokkal inkább felütésnek-valaminek odaütésnek látszik :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tigerboot

tigerboot

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Rigida taurus 2000 kicsit elfáradt.
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Köszönöm szépen.
Még annyit szeretnék hogy 559-19C felnire feltehetõ a 26* 1,5 ös gumi?
Mert több boltban nem ajánlották. Ezek a gyári felnik erre szeretnék slick gumit.
Amit most veszek felniket arra meg menne a 2,0 vagy a 2,1 colos.
Bocsánat az off ért:)

gond nélkül

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Igen. még az 1.0ás is..
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

mach1 vagy sun

Köszönöm szépen.
Még annyit szeretnék hogy 559-19C felnire feltehetõ a 26* 1,5 ös gumi?
Mert több boltban nem ajánlották. Ezek a gyári felnik erre szeretnék slick gumit.
Amit most veszek felniket arra meg menne a 2,0 vagy a 2,1 colos.
Bocsánat az off ért:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok szép napot. Tudnátok ajánlani felnit 5-8ezer forintért/db ami használható?
Deore agyakat szeretnék hozzá mert azokról sok jót olvastam. A felnik mtb bringába lennének földúton használnám meg köves úton néha kis sziklás köves terepen ami út. Annyi még hogy tárcsafékkel használnám

mach1 vagy sun

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás

elég morbid, fõleg hogy egy slr-rõl van szó, de ha kuka, akkor legyen hegesztés után kuka, amúgy is hegesztett felnirõl van szó, egy próbát megér... :D

Nem, nem ér meg.
Amúgy, ki a .... fog neked felnit hegeszteni ? Erre nagyon kíváncsiak lennénk, sokan ! Remélem, a humor/poén kategóriába szántad az ötleted.
Ez olyan Mavic betegség lehet. Havernak is, nekem is a 717es a küllõlyuknál elkezdett repedni. Havernak belül, a belsõ oldalán szét is vált a felni.
Marci

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás
Rodi felni már van 4e Ft-tól......

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

mephisoft

mephisoft

törzsvendég

• fórumtag
  • 453 hozzászólás

ha kuka, akkor legyen hegesztés után kuka,

Szerintem nem éri meg, hogy emiatt esetleg bukj egy nagyot. 4cm-es repedés elég durván nagy.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

elég morbid, fõleg hogy egy slr-rõl van szó, de ha kuka, akkor legyen hegesztés után kuka, amúgy is hegesztett felnirõl van szó, egy próbát megér... bár ezek után elgondolkozom, miért is éri meg a gyári kerék? Ha már 80ért egy korrekt kereket fûzetek, már bánom hogy eladtam a frankó xt-dt-mavic szettem, ja igen az 1900gr volt :) , más bajom nem volt vele.... :D

Szintén SLR, típushiba...

12345

12345

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Makacsul tud repedni, én anno megfúrtam a repedés végét mindkét oldalon, de tovább ment, személy szerint nem hegesztetném, kuka...

elég morbid, fõleg hogy egy slr-rõl van szó, de ha kuka, akkor legyen hegesztés után kuka, amúgy is hegesztett felnirõl van szó, egy próbát megér... bár ezek után elgondolkozom, miért is éri meg a gyári kerék? Ha már 80ért egy korrekt kereket fûzetek, már bánom hogy eladtam a frankó xt-dt-mavic szettem, ja igen az 1900gr volt :) , más bajom nem volt vele.... :D

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Üdv!

Mavic felnimen van egy 4-4cmes hosszanti repedés, belsõ résznél a szeleplyuknál... Lehet ezt hegesztetni, vagy ragasztatni (elvileg van fémkeménységû ragasztó)? Meddig lehet így használni még, mert tök véletlen vettem észre, fogalmam sincs, hány km-t mentem vele...

Makacsul tud repedni, én anno megfúrtam a repedés végét mindkét oldalon, de tovább ment, személy szerint nem hegesztetném, kuka...

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
ahogy meg modtad hazaig tekertem.:Diszonyat jo volt megegyszer koszonom es ha kell valami...:)

csak az elsoben volt egy 8 as egy szakadt kullomenettol.
azota kicentiztem de nem volt egyszeru.
aztan hajtottam meg egy 20 at:P

jha es a lampat is megcsinaltam

off:neked jol ment?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

en nem kockaztatnek.
kerdes:acel felnit nehezebb centirozni mint az alut?
ma centiztem a kembingem es cefetul ment.
vagy csak en jottek ki a gyakorlatbol?!

szerintem sokkal nehezebb lesz rendbe tenni az acélt, nagyon makacs.

(amúgy rendben van a bringa?)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
en nem kockaztatnek.

kerdes:acel felnit nehezebb centirozni mint az alut?
ma centiztem a kembingem es cefetul ment.
vagy csak en jottek ki a gyakorlatbol?!

12345

12345

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Üdv!

Mavic felnimen van egy 4-4cmes hosszanti repedés, belsõ résznél a szeleplyuknál... Lehet ezt hegesztetni, vagy ragasztatni (elvileg van fémkeménységû ragasztó)? Meddig lehet így használni még, mert tök véletlen vettem észre, fogalmam sincs, hány km-t mentem vele...