Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ki erre esküszik, ki arra. nekem a sram jobban bejött, de ez a te döntésed. az tény, hogy a sram cuccok jóval olcsóbbak azonos minõségi szinten, mint az sh-k.

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
és kazettás racsninak mit ajánlotok?Shimano Deore vagy Sram 5.0?vagy 5000 alatt valami mást?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a legtöbb mai agyra rámegy mind a 8as, mind a 9es kazetta, legyen sh, sram vagy bármi más, tehát emiatt ne izgulj....a fontos ,hogy ne menetes racsnit vegyél, hanem kazettát. az agy jó választás, a felni is, küllõbõl meg melyik szervíz mivel fûz, de a 2 mm és rozsdamentes bármely márkából jó. és nyugodtan fûzesd három keresztre, ha a szervízes azt kérdezi. a kereszt az meg azt jelenti, hogy egy küllõ hány másikat keresztez. tehát pl a két keresztnél egy küllõ kettõ másikat keresztez, és ígí tovább...bõvebben itt:

http://www.freeweb.h...te/sp_kerek.htm

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Ha úgyse te fûzöd majd, akkor nem kell foglalkoznod a "sok hülyeséggel", ami ahhoz kell, hogy ki tudja számolni a szerelõ a boltban, h milyen felnihez milyen hosszú küllõ kell abba az agyba. Fûzésminta dettó. (Messze a legelterjedtebb minta a három kereszt, sztem nem érdemes eltérni tõle.)

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Na tehát egy UMF hardy-ba szeretnék egy új hátsó kereket építeni:
------agy:ebike-on nézegettem az alkatrészeket és rájöttem hogy full nem értem az egészet.pl. mi az pontosan hogy átütõshátsóagy?eddig abban a világban éltem hogy az csak teleszópoknál van, és hogyegy jó vastag tengely nem ilyen gyorszár b*zisággal ,hanem egy nagy csavarral van a papucsra téve.na de hogy hátul is van ilyen?na mindegy ilyen durva gép nekem ugyse lesz sose.(hanyagoljuk).
szóval ezt néztem ki Novatec DO42SB.ez még talán birná is a durvulásaimat.DE itt megint megakadtam: http://ebike.hu/term...-hatso/disc/126
- minek ez a sok hülyeség:pl. küllõszámítás stb.
------felni:Single Track nagyon teccik és mivel minden profi is használ(t) már ilyet,ezért nekem is jó lesz.nem is olyan drága 5000ft.
------küllõk: nekem mindegy csak 2mm rozsdamentes legyen.(ez gondolom igy jó)

Tehát örülnék ha segitenétek,az ilyen racsni dolgokat pl. mi kompatibilis mivel , ezeket nemtudom.nameg hogy milyen küllõfûzési módok vannak.mi a legpraktikusabb és a legerõsebb. elöre is köszi.bocs ha hosszu voltam.
Ákos

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
jah, most nézegettem. ilyen van neki. hát ha abban a gépben bírja, akkor talán alattam is jól fog mûködni. de azért jó lenne hosszabb távú tapasztalat is

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

kérdésem:
Syncros DS23 FLR Disc felnirõl tudna nyilatkozni valaki? SUN DS2XC helyett lenne Maratonra. van olyan jó is, mint amilyen könnyû? 400, 429 és 440 grammot hallottam eddig súlyának.

theznek nem véletlenül ilyenje van?

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
:wallbange :(

Bocsi, még csak most gondoltam át mekkora marhaságot írtam nem is figyeltem jájj de ciki :(

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Sziasztok!

Van egy agy ami nagyon szimpi nekem!Egy DoubleTrackbe tenném be és FR/DH felhasználásra lenne, csak....
Nekem nem átütõs a telóm hanem gyorszáras meg a vázam is!Kérdés hogy ezt beletudom tenni szerintetek vagy buktam?

http://ebike.hu/term...-elso/disc/3382

Elnézést a reklámért nemtaláltam róla máshol értelmes leírást!

Igen. A "meg a vázam is" dologgal ne égesd magad.

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Sziasztok!

Van egy agy ami nagyon szimpi nekem!Egy DoubleTrackbe tenném be és FR/DH felhasználásra lenne, csak....
Nekem nem átütõs a telóm hanem gyorszáras!Kérdés hogy ezt beletudom tenni szerintetek vagy buktam?

http://ebike.hu/term...-elso/disc/3382

Elnézést a reklámért nemtaláltam róla máshol értelmes leírást!

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
és ez a mavic xm 321 kibírná a stilusom?dirt/street

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Disc version
Mavic XM 321 Disc - 7642Ft
Bike Positive Travel Disc - 9499Ft
küllõk, fûzés ~ 2500Ft
19641 Ft

kérdésem:
Syncros DS23 FLR Disc felnirõl tudna nyilatkozni valaki? SUN DS2XC helyett lenne Maratonra. van olyan jó is, mint amilyen könnyû? 400, 429 és 440 grammot hallottam eddig súlyának.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

császtok!Új hátsó kereket kell vennem ,és arra gondoltam hogy jó lenne-e a WTB Dual Duty FR Disc kerék.de ha van ötletetek hogy inkább összeépítsek 1et akkor szívesen várom az ötletetek 20000pénz alatt lenne dirt/street használatra.elöre is kössz.

agynak mondjuk valami bike+ vagy novatec, jól mondja aske. felninek talán egy singletrack, ha tárcsféked van, és mondjuk egy rhino lyte, vagy egy ditch witch, ha v féked.

az a hone hátsó agy meg végülis nem rossz, csak hát centerlockos, meg ha jól tudom, ehhez ilyen speciális hátsó váltó kell. vagy ez csak a saintnél van?? de inkább novatec, ipari csapágyas, rendes 6 csavaros.

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Shimano HONE (FH-M600) hátsó agy szerinted jó lehet?
A Novatec D362SB erõsnek tûnik de közel 15000 ftot nem adnék ki érte.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Ez a kónuszos régebbi fajta.
Húszból szerintem jobbat is ki lehet hozni.

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
hát nekem fogalmam sincs gondolom 2006ost adnak az ebike-on nézegettem
http://ebike.hu/term...atso-kerek/1533 .

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Ha újabb fajtájú WTB kerékrõl van szó (iparis agy, tárcsakonzol bemarásokkal) akkor megéri megvenni. Nekem a régebbi fajta van, ami néha mûvel fura dolgokat.

Összerakni mondjuk Bike+ Travel vagy Nova Tec aggyal

Felnit nem tok, majd más mond.

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
császtok!Új hátsó kereket kell vennem ,és arra gondoltam hogy jó lenne-e a WTB Dual Duty FR Disc kerék.de ha van ötletetek hogy inkább összeépítsek 1et akkor szívesen várom az ötletetek 20000pénz alatt lenne dirt/street használatra.elöre is kössz.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Igen

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
8ast 9est egyazon agyra fel lehet tenni.