Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12593 hozzászólás a témában

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás
A fixi topicban volt elõbb egy kempingrõl kép:
Feltöltött kép

ezen úgy látom, a küllõk fele hiányzik... épkézláb ötlet lehet átfûzni a 622-es kerekeimet (vagy csak az elsõt) 36-ról 18 küllõsre?
a felhasználási terület: aszfalt.
mennyit lehet ezzel súlyban megspórolni?
V-fékes és az is marad.
Tetszenek a kevés küllõs kialakítások..

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

Használ itt valaki Mavic XM819-est? Egy ismerõsöm nemrég épített kerekeket ilyenekkel, és aszongya állandóan elforog a gumi (valami Hutchinson UST) a felnin fékezéskor, annak ellenére hogy eddig csak XC-re használta. Annyira nem jött be neki, h belsõvel használja egy ideje.

Remélem ez a Hutchinson sara, és másnak nem fordul elõ ilyesmi, mert ilyen felniket tervezek beszerezni én is nemsokára...

Vittikem, en ezt a felnit nyuzom man egy jo ideje. Normal kulsovel es Stan`s tubeless lotyivel hasznallom es korrektul mukodik!
Nekem nem volt vele eddig semmi gondom vele! (knokk-knokk)
Jah, most Madisonnal szarert hugyert van!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
A srác is elég könnyen felrakta, szal akkor gondolom ez lesz. Hutchinsont mondjuk úgysem vennék, szal mindegy.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
haver ilyet hasznal michelin All mountain tubeless-sel, es imadja. a hutchinson tubeless gumit egyszer raprobaltam az en bontrageremre, es siman ujjal fel es le lehetett szedni. ami tubeless-nel eleg meglepo. mondjuk szepen bepattant a helyere, meg minden, nem volt vele az a szivozas, mint a contival, de laza gumi, az tuti.

en megprobalnek valami mast. explorer pro ust2.1 ami nekem van, az is eleg jo. konnyu is.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás
Használ itt valaki Mavic XM819-est? Egy ismerõsöm nemrég épített kerekeket ilyenekkel, és aszongya állandóan elforog a gumi (valami Hutchinson UST) a felnin fékezéskor, annak ellenére hogy eddig csak XC-re használta. Annyira nem jött be neki, h belsõvel használja egy ideje.

Remélem ez a Hutchinson sara, és másnak nem fordul elõ ilyesmi, mert ilyen felniket tervezek beszerezni én is nemsokára...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
saját koncepció V-fékes durvulásra jelenleg így néz ki;
elõl rinólájt (enduró gépben ez volt hátul)
hátul dicsvics (lehetett volna mammoth is, de azt már eléggé túlzásnak találtam)

de biztos van SUNon kívül is más alternatíva, Alex?

dkacsa

dkacsa

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Az lennne a kérdésem a tapasztalatok alapján meik az a felni ami mindent kibir? Ezalatt értem jó nagy letörések,360 gyakorlás egyéb ien elég megterhelö dolgokat Posted Image ez lenne a kérdésem válaszokat elõre is várom!!!!!!
THX Posted Image
ja és majdnem elfelejtettem V fékel is lehesen használni Posted Image

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

4027 Debrecen, Böszörményi út 1. Telefon: 0652/347-716, www.potkerek.extra.hu, potkerek@freestart.hu

közben megtaláltam, csak sajnos Debrecen elég messze van innen egy fogassorért...azért kösz.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
4027 Debrecen, Böszörményi út 1. Telefon: 0652/347-716, www.potkerek.extra.hu, potkerek@freestart.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Ha 8-as kell akkor Sun Race, 2900 Ft

és ilyet hol lehet beszerezni?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

és kazettás racsninak mit ajánlotok?Shimano Deore vagy Sram 5.0?vagy 5000 alatt valami mást?

Ha 8-as kell akkor Sun Race, 2900 Ft
http://potkerek.extr...ace_8as_sor.jpg (Az Opera nekem behozza a képet, a Mozilla nem...)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
enté ezt akarta postolni:

http://www.potkerek....ck_Military.jpg

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Nekem novatec agy van elöl+hátul, és nagyon jó, elõre bõven elég a 32-es is.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Nemhiszem hogy a Zero sokkal erõsebb lenne:) könnyen lazulnak a küllõi, állandóan meg kell húznom õket:) cserébe még nehéz is, mondjuk legalább olcsó..Én ha most füzetnék kereket valszeg Single Track mellett döntenék..32 meg 36 között olyan hûdenagy különbség nemhiszem h van, de ezt majd az okosabbak megmondják..

ltsoma

ltsoma

vendég

• fórumtag
  • 85 hozzászólás
Hali!
Dirtre érdemes 32 küllõs elsõ kereket fûzni single track felnivel,vagy maradjak a 36os B+ zeronál?2mmes DT küllõkkel tervezem.
Agyból melyiket?
http://ebike.hu/term...otengelyes/1151
http://ebike.hu/term...otengelyes/1155
(65kiló vagyok)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
kifejezetten randa annak a singletrack-nek az illesztése....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Úgy emlékszem, mintha korábban valaki írt volna valami elektrokémiai krrózióról vagy micsoda. Asszem annak kapcsán, hogy egy kis kenõanyag nem ár a küllõkapcsolódáshoz.
...

Ez a különbözõ fémek kapcsolódására igaz. De alut aluval még nem láttam összegyógyulni.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
én nem látok ott semmit a szövegen kívül. :(

módosítás:
megnéztem explorerrel. igen már látom. mozilla nem mutat semmit :(
egy terepes színû single track. de ez már van egy ideje
ebben mi az extra?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu