Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
hopp de az milyen küllö ami rozsdásodni kezdett? az is vmi jó márka? :)
tudja vki hogy a DT küllöszámoló progijába melyilk az a hátsóagy aminek mértei megegyeznek a Novatec DO42SB vel? csak mert nova agyak nincsenek benne de nemrég mondta itt vki h van vele megegyezö méretü benne....

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
és ez a szín, ez milyen bevonat rajta?eloxálás:S?az én bringámon lévõ fekete rozsdamentes küllõ a kereszteknél lekopotta festéke, és elkezdett rozsdásodni egy picit:S:S
talán mégse rozsdaálló?:)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
igen, a szín az amiért fizetsz.

viszont a küllõanya... igaz feketével füztük, de kékkel kellett volna :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás

egyébként mi a különbség a DT fekete és "ezüst" szinû küllöi között a kb 3x árkülönbségen kivül? anyagját tekintve tudja e vki h van e különbség? vagy csak azt kell megfizetni h fekete? :chin:

Semmi, csak a színe
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
egyébként mi a különbség a DT fekete és "ezüst" szinû küllöi között a kb 3x árkülönbségen kivül? anyagját tekintve tudja e vki h van e különbség? vagy csak azt kell megfizetni h fekete? :chin:

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
bocs, nem gondolkodtam, de egyik barátom fûz ilyen kerekeket és nincsen semmi baja de majd megkérdezem õt is.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Van Deore 24 küllõs agy? Vagy lehet 36 lyukasból is ilyet fûzni?!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
mi a véleményetek a vuelta crosser kerékszettrõl?20e a vfékes változat, az agy nem érdekel különösképpen mert deore-t teszek bele, ha jól tudom 24 kardküllõs változat, ja és montikerék.ennyiért megéri megvenni esetleg olcsóbban megkapom valahol?nagyon megteccett ha látok az uccán egy ilyet mindig megbámulom:) olimpia atenht 2004-re tesznek ilyet meg gepidákra
õ róla lenne szó:http://www.fahrradve.../prod_29442.jpg
kérem segítsetek mert belebolondultam ebbe a kerékszettbe!:D

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás

Majus 1-et celoztuk meg, de nem lesz szervizkocsi.
Laparkolunk valahol aztan nekiveselkedunk a kornek, aztan ha valami gebasz van akkor amit lehet helyben megoldunk. Legrosszabb esetben marad a vonat vagy az arokpart melletti pityerges :)
Ezert is valszeg ujrakulloztetem a hatso kereket vagy dt vagy sapim kullokkel, azt annyi. Ha a hibast cserelnek az is centirral egyutt 800 lenne. Igy kb. meg 2 ropi rafiztessel maris kesz az ujrakullozott hatso kerek.
Tenyleg a 2.3-as kullok joval erosebbek mint a sima 2-ese? :)
Gondolom alap agyakba (shimano m475) mar ezek nem fernek bele.
Paranoja forever! :)

off
Szerintem tegyétek korábbra (balatonkor.hu)
on

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
bamowe: a DT és a sapim kompatibilis vele....
konásandris: a prolock anyában egyfajta menetrögzítõ van. A te estedben inkább arra kell figyelni, hogy valószínüleg 1.8mm. a menet nem 2mm. De ha normális helyen vásárolod úgyis azt adják hozzá amit kell. A drágább DT.khez jár az alu nippli.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Zino

Zino

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Majus 1-et celoztuk meg, de nem lesz szervizkocsi.
Laparkolunk valahol aztan nekiveselkedunk a kornek, aztan ha valami gebasz van akkor amit lehet helyben megoldunk. Legrosszabb esetben marad a vonat vagy az arokpart melletti pityerges :)
Ezert is valszeg ujrakulloztetem a hatso kereket vagy dt vagy sapim kullokkel, azt annyi. Ha a hibast cserelnek az is centirral egyutt 800 lenne. Igy kb. meg 2 ropi rafiztessel maris kesz az ujrakullozott hatso kerek.
Tenyleg a 2.3-as kullok joval erosebbek mint a sima 2-ese? :)
Gondolom alap agyakba (shimano m475) mar ezek nem fernek bele.
Paranoja forever! :)

Április 28,-án? Szerintem hozzál két küllõt magaddal, és a szervezõk beteszik a szervízkocsiba. Ha véletlenül elpattan, akkor úgyis segítenek kicserélni. Tavaly az egyik srácnak az orrom elött pattant el az egyik küllõje, és nem volt neki(k) tartalék.

Sp

bamowe

bamowe

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
udv,

szerintetek a mach1 kullokhoz barmilyen anyat lehet hasznalni? marmint barmely mas gyartoet?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
erõsítsetek vagy cáfoljatok meg kérlek, hogy jó lenne-e a 32-32db 264mm illetve 262 mm-es küllõ a két kerékhez 12mm-es anyákkal?!
Posted Image

érdemes prolock küllõanyákat venni? drága nagyon és nem könnyebb.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Még nem tuti, csak ha megint jön egy rossz hír akkor tudjak mint mondani, ne lessek mint a sültkeszeg :prosze: . Hogy tényleg nem volt vagy elfelejtette azt nem tudom, azt az infót kaptam hogy nem volt... :chin: Nem tudom hova jár... Tuti tartóságra megyek, szal akkor inkább várok ha nem lenne. Thx!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
De tudod hogy nincs? vagy megint csak elõre gondolkodsz?
múlt héten még tele volt a forgalmazó fekete 2mm-es küllõvel, de ha más nincs, akkor 2-1.8-2 is volt ....

1.8 mm csak akkor ha inkább a súlyra mész, mint a tuti tartósságra.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Zino, Sun DS2-XC felni? 163 grammal könnyebb a Singeltracknél, árban dettó és ez is még elég erõs...

Ha nem használod agresszíven a biciklit akkor a 2 olcsóbbik Nova agy (Novatec DO41SB és DO42SB). Sztem.
Egy B+ Travel disc elsõt kinyírtam õsz óta, szal nem ajánlom :(

Saját: Ha nem lenne kettes 262es fekete küllõ, de mondjuk 1,8ban lenne, akkor végig 1,8al fûzve hosszú távon agresszívabb XC,AM/maarton feklhasználásra azt mondjátok bírná valószínû (75kg-s zsokéval) vagy várjak a kettesre?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
mindemellett egy pár küllõ hiányát még bõven túléli minden kerék (kivéve a 20 küllõ alatti darabszámos :-) pl müanyag kardküllõs :-))

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 hozzászólás

Koszi az otleteket, jovo heten viszem vissza a boltba kicsereltetem a hibas kullot, aztan tekerek 1-2 hetig es kiderul mi a helyzet. Eddig kulonben 8-as nelkul kibirta a felni, meg is lepett :)
Tenyleg helyszinen mit lehet tenni ha eltorik a kullo? Van valami atmeneti lehetoseg a javitasra?
Kollegakkal megproszalunk egy balcsi kort par heten belul es attol felek, hogy ott fog pont kitorni egy kullo...
Ezert kerdezoskodk csak ennyit :)

Április 28,-án? Szerintem hozzál két küllõt magaddal, és a szervezõk beteszik a szervízkocsiba. Ha véletlenül elpattan, akkor úgyis segítenek kicserélni. Tavaly az egyik srácnak az orrom elött pattant el az egyik küllõje, és nem volt neki(k) tartalék.

Sp

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
valaki használt már altrix matricázású agyakat?amiket nemsokára veszek kerekeket sac1-tõl ilyenek vannak benne gondolom annyira nem lehet rossz de szemezek a tiagrával.amúgy országúti agyról van szó
asszem a quando gyártja nem?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nézz be az SS topic-ba is, hátha ott több ötletet kapsz.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.