Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

revolution-nál nincs ekkora különbség.
tényleg, revo-hoz se adnak küllõanyát gondolom...

A Revolutionhoz alu anyát kaptam.
(Mondjuk alu szinût, a feketéhez...:( )

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
Machnál is, 2-1.8-2, mégis acél natúr anyát kaptam. ami ment is a levesbe.. :)

dt-re nem vennék mérget.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

A fekete küllõk majd 3× annyiba kerülnek mint a nem feketék? (DT, 150 Ft körül mozog a 2-es)

revolution-nál nincs ekkora különbség.
tényleg, revo-hoz se adnak küllõanyát gondolom...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bamowe

bamowe

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
thez: a mali-tol rendeltek neked?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A hope pro II + mavic xm819 engem is foglalkoztat, mit bírhat egy ilyen kerék?

ha jól sejtem hogy a 819-es felni közeli rokonságban van a crossmx xl felnijével akkor qrva sokat.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
na a vuelta crosser-rõl vki vélemény?20-ért megéri a vfékes?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

a fekete dt-hez (2es) sima ezust nipli jar, a feketet kulon kell megvenni. es en is 60/db-rol tudok. bar eddig meg nem sikerult szerezni...

igen, de nem alu jár hozzá

mind az fekete, kék, arany piros vagy natúr alut külön kell megvenni.

kérni kell, van belõle :)

én most fûzettem fekete alu küllõanyával 2 kereket.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A hope pro II + mavic xm819 engem is foglalkoztat, mit bírhat egy ilyen kerék?

A sebesség mindent megold.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
A B+ Travel tárcsás hátsóagyamnak már nem csak a szabadonfutója ad ki furcsa hangokat (nem a reteszeléssel van gond, csak hangosan gördül) hanem maga a teherviselõ csapágy is. Milyen típusú csapágy kell bele, azon kívül h. "iparis". Tudom, barmoljam szét és nézzem meg h. mi van ráírva. :) Amég mûxik addig nem akarom szétszedni, ha meg kiszedem belõle a rosszat és nem kapok hozzá akkor a fullym használhatatlan.

Ha nem érné meg a javítás, akkor 400g alatt mit ajánlatok max. 20e-ért? 23e körül van DT Onyx, de nemtom hogy megéri-e az árát.

bamowe

bamowe

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
a fekete dt-hez (2es) sima ezust nipli jar, a feketet kulon kell megvenni. es en is 60/db-rol tudok. bar eddig meg nem sikerult szerezni...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
bontrager Race X Lite tubeless, vagy Mavic CrossMax ST?

utobbi sokkal pimpebb, de a bontragerben sima kullok vannak, amit nem macera cserelni, ha ugy adodik, meg ugye hugi agyak... sulyban hasonloak.

Haver szerint hope pro II agyakra fuzzek Mavic xM819-eseket, de a komplett kerek otlete valahogy jobban tetszik.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Azt monggyaja binyiglis, hogy mindegyik DThez jár elvileg, és ehhez is jár fekete; bár hogy mibõl van az passz. Mindegy, lesz amibõl lesz; nem feekte küllõket nem akarok rá :(

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kb. 60ft/db, de a feketéhez elvileg jár.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Mert disces felnim lesz... és most egy álmot valósítok meg, az álomba meg fekete külõk vannak... :) Láttam fekete tárcsás felnit és persze fekete agyat fényes külõkkel és nem tetszett...

thez: Mert ehhez még nem jár? (Úgy hallottam hogy az olcsó dt küllõkhöz nem jár csak alu nipli, felette jár...) Az még mennyi? Vagy a réznél mennyivel drágább?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Minek a fekete küllõ, kidobsz rá 7e ft-t.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nem igazán.
ennyi az ára a felületkezelésnek a kiskereskedelemben.
nem hiába nincs minden kerék feketével fûzve :)

alu küllõanya pedig ráteszi a habot a tortára, és kiveszi a maradék aprót is a zsebedbõl... :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
A fekete küllõk majd 3× annyiba kerülnek mint a nem feketék? (DT, 150 Ft körül mozog a 2-es) :chin: :mad: :rocketman
Egyéb márkából nem úsznám meg 100Ft alatt ami normális (nem gyagyiból)?

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
szerintem kár agódni a kerék miat és a 2.3-as küllö megitélésem szerint fölös suly lenne.Mint már többen irták lehet anyaghibás volt ami elpattant vagy a többihez képest tul feszes.Vidd szervizbe potoltasd a hiányzo küllöt és párnapig adj neki apait anyait ha semmi gáz ok ha meg nem még mindig van idö átfüzetni én 140kg vok és eddig csak a szimpla falu alu tecsos kerék adta meg magát alattam:D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
hát valoszinü h el :) habár én küllö fejébe kis jelet még csak DT-n láttam... vagy nemtudom h ez a sapim vagy mifene hogy reklámozza magát..még nem találkoztam vele....

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

hopp de az milyen küllö ami rozsdásodni kezdett? az is vmi jó márka? :)

nem tudom, de ha a fejébe lévõ kis jelet elmondom, meg tudjátok nekem mondani?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960