egyébként meg http://bike-components.de-nis tök ugyanebben az árban van a 717. és ha jol tudom onnan 10 euro a posta és onnan egyébként is szemezek egyéb cuccokkal.... szoval igy megérné.(ha vki akar innen rendelni az szoljon)
XC717 32h black 39,9EURok srácok kössz a véleményeket. huzok is visszaolvasni h külföldröl honnan akaszthatok le 717 et 9 ropiért...
biciklit
de tervezem, hogy kreálok egy állványt ehhez egyszer...
110kg nem kis súly fõleg, hogy a gyári kerekek sem bírták alattad, kell az erõs felni alád (550g alatt nem gondolkoznék az olcsó kategóriában). Én is voltam 110kg és az egyszerûbb könnyû felnikkel állandóan gondjaim voltak.
ki milyen centírállványt használ?
a disces 317 es drágább mint a 717 a v-fékes meg szar
spórolj össze egy 717-est
rigidát én egy ilyen kerékbe nem vennék, ha valamire, akkor a rigida "könnyû" (kifejezetten könnyû felnije nincs) és olcsó felnijeire valóban igaz a mondás: "könnyû, erõs, olcsó. kettõt választhatsz!". drága felnije meg nincs. rigidát egyedül a városi bringám hátsó kerekébe fûzettem, kõnehéz, de legalább tartósnak ígérkezik és elég olcsó volt.
A sebesség mindent megold.
Én nem vennék a mach1 mx felnit, erõsebb felniben gondolkoznék pl. sun rhyno lite.