Jelentkezz be Regisztrálj
Keréképítés
Írta 2007. augusztus 06. - 15:27
amikor xt meg xtr agyakat emlegettek, akkor shimanokra gondoltok, ugye?
az xc717 a masszivabb rajder zuzasat is birja? eddig inkabb cc-re ajanlottatok nalam kisebb emberkeknek.
Írta 2007. augusztus 06. - 15:14
ha minõségi a cucc, akkor általában nem szólnak érte. de azon nem lepõdöm meg, hogy a teszkósgumit meg felnit nem kedvelik az autószerelõk...ez valami olyasmi, mint amikor egy szervízessel egy übergatya csingcsung agyra fûzetnek egy übergagyi fûzhetetlen csinghungjuán felnit übergagyi 25kereket megjárt elnyalt küllõkkel meg megnyúlt használt rozsdás küllõkkel, és nem igazán örül neki, mert nem megy minden pöccre, szenvedni kell a sz*r anyagminõség meg alkatrészek miatt. azért ha egy xtr/dt/ck agyra kell fûzni egy xc717et húzott küllõkkel, akkor az azért mégis csak jobb munka...
Írta 2007. augusztus 06. - 14:54
Zolkow, hol fûzetted a kerekeidet (vitál clubban)?
ázzáz!
máshol még nem csináltattam ilyesmit, meg amúgyis csak két szettet fûzettem eddig életemben, de elégedett voltam a tavalyival, úgyhogy ezentúl is hozzájuk viszem, ha drágák is
/alkatrészt venni Fehérváron meg....phíí.... /
Írta 2007. augusztus 06. - 14:11
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. augusztus 06. - 14:01
ok, ket elegge meggyozo velemeny
marad a Novatec D362SB.
egy "etikett" kerdes: mennyire orulnek nekem egy atlagos bringaboltban, ha bemegyek az ebike-rol vasarolt felnivel, aggyal a kezemben, h. ezt legyszi osszefuzni, felszerelni? azert kerdezem, mert lattam pl autogumis reakciojat, amikor bejott ember a tescoban vett gumijat felszereltetni, es nem igazan orultek. letezik itt ilyesmi?
egy masik kerdes: ossze tudjak nekem rakni megbizhatoan kb barmelyik boltban?
Szerintem nyugodtan beviheted bármilyen bringaboltba, megcsinálják mert ez a dolguk.
Bár nem kell mondani h az Ebike-ról van a cucc... Ennyi
Írta 2007. augusztus 06. - 13:42
Írta 2007. augusztus 06. - 12:45
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. augusztus 06. - 12:39
- normális boltban nem fognak csúnyán nézniok, ket elegge meggyozo velemeny
marad a Novatec D362SB.
egy "etikett" kerdes: mennyire orulnek nekem egy atlagos bringaboltban, ha bemegyek az ebike-rol vasarolt felnivel, aggyal a kezemben, h. ezt legyszi osszefuzni, felszerelni? azert kerdezem, mert lattam pl autogumis reakciojat, amikor bejott ember a tescoban vett gumijat felszereltetni, es nem igazan orultek. letezik itt ilyesmi?
- igen
Írta 2007. augusztus 06. - 12:27
marad a Novatec D362SB.
Írta 2007. augusztus 06. - 12:20
Írta 2007. augusztus 06. - 12:11
miutan jol kifaggattam mindenkit penzugyi okokbol gondolkozom egy B+ FreeRide Disc gyari kereken (http://ebike.hu/term.../hatso-mtb/1334).
visszaolvastam vagy 2 honapot, latom a gyari kerekeket elegge lehuzta mindenki, viszont ez arban eleg jonak tunik.
szerintetek elbirna a 110 kilomat ugralgatva is (terep, FR, enyhebb street)?
az agyat legalabb ismeri valaki (B+ Country Disc)?
az egy városi/hobbi cc agy, de benne van minden katalógusban, meg árulják külön.
azzal szerelik az összes magellant kb 170 ezertõl-tõl lefelé
Írta 2007. augusztus 06. - 12:06
visszaolvastam vagy 2 honapot, latom a gyari kerekeket elegge lehuzta mindenki, viszont ez arban eleg jonak tunik.
szerintetek elbirna a 110 kilomat ugralgatva is (terep, FR, enyhebb street)?
az agyat legalabb ismeri valaki (B+ Country Disc)?
(azt latom, h. nehez az egesz: agy 465g, felni 590g)
Írta 2007. augusztus 06. - 08:10
az szerintem ViktoRider volt a Bike+ Detroit SS-el,nem?!
akkor igen, csak lusta voltam utánanézni..
Írta 2007. augusztus 05. - 23:54
agyra is nemrég írt valaki valami brutális túlsúlyt, az is B+ volt..
az szerintem ViktoRider volt a Bike+ Detroit SS-el,nem?!
Írta 2007. augusztus 05. - 23:50
B+ Helium hátsó agy, 5 zárt mélyhornyú golyóscsappá', alu tengely, tárcsás, 305 gramm, ~20 ropi. Ennyiért (vagy olcsóbban) mi mást? (Zolkow által mért XT 426g ijesztõ kicsit) /felhaszn: trail ridin', 70-75kg testtömeggel/
azért jobb, ha meggyõzõdsz a súlyáról, ha fontos, mert pl. a Zero felnire is 590 g-ot adnak meg, amennyi a Mach1 MX mérve, és fix, hogy nem egy súlyban vannak
agyra is nemrég írt valaki valami brutális túlsúlyt, az is B+ volt..
Írta 2007. augusztus 04. - 23:20
-Double Track felni
-DT 2mm küllõk
-Specialized 20mm átütõs agy
Majd lemérem mennyi a súlya gumival kíváncsi vagyok!
Amugy elég merev minden! 1szóval fasza!
Írta 2007. augusztus 04. - 16:01
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2007. augusztus 02. - 10:43
de én közöltem, a többiben igazad van....én ezt nem is vitatom, csak éppen nem mindegy, hogy honnan és mennyiért jön, mert ez további járulékos költség
ez kb. olyan, mint ha vmire az mondom, hogy ennyi az ára - csak az éppen nettó, és ezt nem közlöm a vevõvel
Írta 2007. augusztus 02. - 10:40
én ezt nem is vitatom, csak éppen nem mindegy, hogy honnan és mennyiért jön, mert ez további járulékos költségszted ha írtam, hogy külföldrõl és online akkor nincs szállítási díj meg visszaolvasva erre is rájön...
de szvsz még így is jobban jár..
ez kb. olyan, mint ha vmire az mondom, hogy ennyi az ára - csak az éppen nettó, és ezt nem közlöm a vevõvel
Írta 2007. augusztus 02. - 09:20
szted ha írtam, hogy külföldrõl és online akkor nincs szállítási díj meg visszaolvasva erre is rájön...XC717 32h black 39,9EUR
XC717 32h silver 35,9EUR
starbike
csak éppen a kedves információadó elfelejti, hogy ingyen ez se jön kicsiny hazánkba
de szvsz még így is jobban jár..