Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
mi a fene? :) ez nem gyenge.
kössz a képeket

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Az Easton-nál "fülre" húzzák a küllõket:

http://www.fixedgear...y2/103x1000.jpg
http://www.fixedgear...y2/104x1000.jpg

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
ja a sajátom se rossz csak be kell kopjon a fékfelület...

Spiky

Spiky

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Köszi a segítséget, sikerült befûzni a kereket. Igaz egy icipicit majdnem hosszú küllõket sikerült vennni a számolást követõen. De a lényeg, hogy megvan és sikerült. Ja és királyul néz ki a Mach1 MX felni ;)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás
igen, Deore agyak, Mach IV felni(k).

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
a felnit fújd le egy fényes lakkal aztán kiedül

szépezakékagy(L) deore volt az áldozat?:D

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás

bazzeeeggg.kurva szépek az agyak!!!meg a felni ii azért:)ugye natúr küllõkkel lesz?

ja, natúr rozsdamentest akarok.... ami a képen szerencsére nem látszik: hogy az agyak peremének polírozásakor valamiért letöredezett a kék festék, így festhetem újra, ha igényesen akarom megcsinálni :(
asszem másodszorra le is lakkozom.

ami meg látszik, de egyelõre lusta vagyok, és lehet hogy így marad: hogy a felni zöldje matt.... ezzel még nemtom mi lesz. márhogy lelakkozhatom, csak nem döntöttem el, akarom-e.
a váz ugyanilyen zöld lesz, meg natúr alu.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
bazzeeeggg.kurva szépek az agyak!!!meg a felni ii azért:)ugye natúr küllõkkel lesz?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás
házi pepecs.
még készülõben.
Feltöltött kép

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
nézegettem a Sun Cr-18 felnit! Jó súly/érték arányúnak tûnik?

Vélemények? Fõleg tartósság szempontjából (elsõsorban száraz használatban, 8as tûrése stb.)
Egyéb alternatíva?

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

eddig a probikeban és a speed wayben is megkérdeztem és sehol nincs:(
ha bp 2 talán legismertebb kerékpárboltjában nincs akkor máshol hol találhatok??

Hát, mondjuk corratec, big bike, luongo, kerékvár, bikeart, zöld pont, nella, ride bike stb.

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
köszi a válaszokat! akkor valószínûleg 325-öt veszek majd... vagy mtx-et... attól függ, hogy mennyi pénzem lesz...

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás

ok.. akkor lehet hogy majd mtx-et veszek... bár elég drága...
és mondjuk ha a mavic ex325-öt és a doubletrackot hasonlítjuk össze akkor is erõsebb a doubletrack?
(csak azért kérdezem mert ha kb ugyan annyira erõs a kettõ akkor inkább mavicot vennék mer az legalább nem annyira népszerû, és nincs mindenkinek olyan)

senki nem fogja megmondani, hogy melyik az erõsebb, maximum elméletben, hogy a haveromnak ez széttört a másik meg nem... elvileg ugyan az a kategória, nekem mavic van, kibírta semmeringet 3 defektel, a demokat is szerelték ezzel, sztem nincs mitõl félni. mellesleg az mtxszel van egy súlyban (mérés alapján). de azt vedd amelyik jobban tetszik!

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
DT már k. nehéz, felesleges sztem. MTX vagy 325, mind2 fasza(321 van nekem elõl, tökéletes, és 570g:)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
http://ebike.hu/term...tb-24-coll/5617
Chrom MTX 9-ért 24-es

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
ok.. akkor lehet hogy majd mtx-et veszek... bár elég drága...
és mondjuk ha a mavic ex325-öt és a doubletrackot hasonlítjuk össze akkor is erõsebb a doubletrack?
(csak azért kérdezem mert ha kb ugyan annyira erõs a kettõ akkor inkább mavicot vennék mer az legalább nem annyira népszerû, és nincs mindenkinek olyan)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás

hello!
szerintetek melyik a legerõsebb felni ezek közül: mavic ex325, sun singletrack, sun doubletrack? vagy inkább vegyek mtx-et? vagy esetleg valami más tipp? (a súly nem számít csak az erõsség, meg az ár, max kb10-12e-em lenne rá)

oké, hogy nem számít, de ha nem megy az erõsség rovására, akkor miért ne vedd a könyebbet?
a mavic van olyan erõs, mint a double track.
meg szerintem szebb is, de ez magánvélemény.

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Az nem jelent sokat... 1 jelenetig elégnek kell lenni az az alapkövetelmény:D De Mtx télleg jó. Nekem az van, igaz van benne kis tojás meg 8-as is de amúgy jó.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
eggyértelmû mtx. a drop in nevû sorozatban is azzal nyomják tessék megnézni:):) és nemgyengén:P:P:):)

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
az mtx illesztése hegesztett ha jól tudom. én azt venném