Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

Tótpeti

Tótpeti

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás

Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van e valakinek vmi ötlete arra, hogy hogyan lehetne javítani egy krómozott acél felnin, hogy fogjon is rajta a fék. Az egy dolog, hogy amúgy elég gyengén fog, de esõben különösen hosszúra nyúlik a fékút, ami városban elég zavaró. Most elsõsorban nem alu felni vételére gondoltam hanem bordázás, vagy vmilyen anyaggal bevonva javítás...
köszönöm

De ha veszel egy flakonnal a jóféle Ámerikai C Cólából és nem a fogaidat rombolod vele, hanem a ráfra locsolod. az is megteszi. Mondjuk esõben nem tartós, viszont hamarabb jutsz hozzá. mint kátrányhoz. 20 éve nem használok vasfelnit, de még mindíg emlékszem néhány érdekes esõs esetre(esésre) Végsõ esetben: cipõ beszorít a váz és a hátsókerék közé. Szigoruan talppal a gumi felé!!!!(sárvédõ esetén ez is kilõve)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van e valakinek vmi ötlete arra, hogy hogyan lehetne javítani egy krómozott acél felnin, hogy fogjon is rajta a fék. Az egy dolog, hogy amúgy elég gyengén fog, de esõben különösen hosszúra nyúlik a fékút, ami városban elég zavaró. Most elsõsorban nem alu felni vételére gondoltam hanem bordázás, vagy vmilyen anyaggal bevonva javítás...
köszönöm

triálosok szokták kátrányozni a felnit, lehet érdemes triálosktól tanácsot kérni ezügyben, mert úgy hallottam, hogy akár le is tépheti a fékpofát a túl sok kátrány

monobalu

monobalu

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Üdv!
köszönöm

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
LRS Dt 240 s Mavic 717 disc 6 loch super Zustand!!! bei eBay.de: Fahrradteile (endet 11.04.10 15:49:46 MESZ) elég jó vétel lrtt volna:S

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
en elobb felhivnam a Cseket, hogy van-e hozza alkatresz. vagy ha nincs talan azt is meg tudjak mondani hogy a shimano konusz jo lesz-e
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás
Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy odavannak a kónuszok a 2 kerekemnek a kerékagyában.
Ez lenne a 2 agy:
BikePositive Country Disc V2 (Ker
BikePositive Country Disc V2 (Ker
Szerelõ azt mondta, hogy õ nem tud szerezni hozzá õ inkább átfûzné másik aggyal. Én nem:D.
Olyan kérdésem lenne, hogy a shimano-nak vmelyik fajtája kompatibilis e esetleg ezekhez a b+ agyakhoz vagy ténylegesen ennyi volt és csere lesz a vége.
Elõre is köszi.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Hát nagyon nem egyformák,köszi szépen!

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 hozzászólás

Hali!
Meg tudná nekem mondani valaki,hogy a 2008-as Crossmax SLR és 2006-os körüli XL elsö tengelyei nem egyeznek-e véletlenül?
Gondolom nem,de hátha...

xl: http://www.tech-mavi...Spare_parts.pdf
slr: http://www.tech-mavi...oducts/2_81.pdf

sajnos a kepek alapjan nem igazan hasonlitanak, mar amennyire "szakavatott" szemem meg tudja allapitani.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Hali!
Meg tudná nekem mondani valaki,hogy a 2008-as Crossmax SLR és 2006-os körüli XL elsö tengelyei nem egyeznek-e véletlenül?
Gondolom nem,de hátha...

filipsz

filipsz

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Köszönöm szépen a segítségeket :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
gyari adat 410gramm, szoval nem olyan jo. konnyu meg minden csak nem tudom miert kell ennyire "optimista" sulyadatokat lekozolni
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Közérdekû:

Sun Equalizer 23 felni, 26", 32luk, fekete, illesztett: 430g (saját mérés)

az sok vagy kevés?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

a képen látható távtartók kellenek hozzá. Jár az agyhoz az is. Keresd meg õket ;)
http://neuzer.hu/Use...agy/2216015.jpg

Már megoldottuk. Kap tõlem egy párat egy bambiért.:D

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

csáo valaki esetleg nem tudna nekem segíteni?

olyan problémám van hogy van egy novatech átütös agyam ami még anno át lett alakítva gyorszárasra és most szeretném visszaalakítani de nem tom hogy kell

mert ugye én kiszettem azt az átalakítót de igy meg most kicsi az agy szóval jár össze vissza a tengelyen jobbra ballra szóval gondolom valami gyürü kéne ahhoz

ha valaki tud erröl a dologról valamit akkor megköszönném ha rámírna(hogy oldható meg a probléma)

hydralisk88@gmail.com

elöre is kösz szevasztok további jó szórakozást

a képen látható távtartók kellenek hozzá. Jár az agyhoz az is. Keresd meg õket ;)
http://neuzer.hu/Use...agy/2216015.jpg

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Közérdekû:

Sun Equalizer 23 felni, 26", 32luk, fekete, illesztett: 430g (saját mérés)

filipsz

filipsz

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
csáo valaki esetleg nem tudna nekem segíteni?

olyan problémám van hogy van egy novatech átütös agyam ami még anno át lett alakítva gyorszárasra és most szeretném visszaalakítani de nem tom hogy kell

mert ugye én kiszettem azt az átalakítót de igy meg most kicsi az agy szóval jár össze vissza a tengelyen jobbra ballra szóval gondolom valami gyürü kéne ahhoz

ha valaki tud erröl a dologról valamit akkor megköszönném ha rámírna(hogy oldható meg a probléma)

hydralisk88@gmail.com

elöre is kösz szevasztok további jó szórakozást

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás

ezis zöld..
FTW Bikes

Huhúú! Sõt itt van zöld gyorszár is :) Boldog lettem :)

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
ezis zöld..
FTW Bikes

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
konkrétan: DT Swiss Green Alloy Spoke Nipples 14g / 2.0mm 100qt - eBay (item 310173964351 end time Apr-08-10 18:03:18 PDT)

prof8

prof8

vendég

• fórumtag
  • 181 hozzászólás
Jogos, asszem pontatlan voltam. Zöld DT-re gondoltam. BTS-t nem merem, és nem is szeretném. Ebay még talán szóbajöhet.