Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
2.3-as gumival akarnám használni. Esetleg 2.4-es nobby nic-kel. 75 kg vagyok most és eddig a single track-es kerekeim is iszonyat jól bírták a strapát 2 mm-es dt küllõkkel,de elég nehezek a kerekek. Gondolkodok ezen a 719-en amit ajánlottatok,de azért 15 ropi sok érte,ha beroggyan. :(
Maggi:
Mármint az 521-et nem ajánlod a coilerbe?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
2.3-as speci eskar elvan a 719 disc-en.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
en azert ajanlottam a Mavic EN521-et mert barom erõs, széles, heggeszetett, és vagy 540g, ami annyira nem is nehéz, de egy Coiler-be ami neki van a kép alapján, meg benne 66, abba én nem tennék ilyen felnit...:)

egy 160-at mozgó gépbe nem való cc felni, szerintem

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
úgy kezdte hogy AM :)
az meg hogy alád cc-re is dh felni kell más kérdés :)

nekem keskeny felniim voltak (pl régi 317-es (a legelsõ komoly bringámat leszámítva amin egy v fékes rhino lite :))) de sose volt gondom a 2,4-es gumikkal, sem. most is 2,25/2,35-ös van az eq21-en.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
azert frirajdra 719?

keskeny az man, eleve 2.3-nál indulnak a gumiméretek....
én is azert cseréltem le EN521-re a syncros-okat, mert keskenyek voltak a nagy gumihoz, (nomeg mer a hatso körbe repedt) :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Üdv!
10 ezer körül(lehetõleg alatta) milyen tûrhetõ súlyú AM/FR felniket tudtok mondani 36 lukasban és feketében?
Néztem a SUN equalizer 27 vagy 29 es felnijeit. Baráti ár és egyiknél 482 g a másiknál 520 g. Én mondjuk a méretei miatt az utóbbival szimpatizálok.
De valaki azt mondta,h õ úgy hallotta,h gyenge és a súlyadatok szerinte nem reálisak! Szerintetek?

Meg még ezzel szemezek,bár ez cc/maraton felni. Mavic XM317 Disc Ez mennyire bírja vajon a strapát a single track-emhez képest? :D

317 azért lehet gynge lesz
esetleg 719 disc, de az meg asszem drágább
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Forest: Mavic EN521, nekem is az van 10500 Vizdinél, 540g, heggesztett

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Üdv!
10 ezer körül(lehetõleg alatta) milyen tûrhetõ súlyú AM/FR felniket tudtok mondani 36 lukasban és feketében?
Néztem a SUN equalizer 27 vagy 29 es felnijeit. Baráti ár és egyiknél 482 g a másiknál 520 g. Én mondjuk a méretei miatt az utóbbival szimpatizálok.
De valaki azt mondta,h õ úgy hallotta,h gyenge és a súlyadatok szerinte nem reálisak! Szerintetek?

Meg még ezzel szemezek,bár ez cc/maraton felni. Mavic XM317 Disc Ez mennyire bírja vajon a strapát a single track-emhez képest? :D

sun -mavic

mavicbol vehetsz egy kategóriával könnyebbet, kb ugyanott leszel mint a rágógumi sun-al....

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

0,5-0,6 mm-rel kisebb értékeket dobott ki az ottani program. Megnéztem még a Sapim, meg a Biker oldalán lévõket és azok sem mondtak ellent ezeknek.

akkor megnyugtatásnak jó volt :)

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Üdv!

zlayko

zlayko

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás

Csak az eBike-on több tucatnyi 26-os MTB Disc felni van. A szokásos 'mire használod, milyen nehéz vagy, mennyit költenél rá' infók nélkül nehezen fogsz konkrét javaslatokat kapni.

Köszi, de egyelõre csak a márka után nyomoztam, és azon kívül is vannak titkos favoritok.:)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ha fordított menetes, akkor nem ellentétesen a vekkerrel.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Üdv!

Van egy BikePositive Country hátsó agyam (V-fékes, shimano 8/9-es rendszerû), idén vált esedékessé egy kazettacsere és az agy zsírzása stb...

A kérdés: hogyan kell megbontani/leszedni/szétszedni a kazettatestet?
(ha már így szétszedtem gondoltam megtisztítom a kalapácsokat is, ha lehet)

Kazetta leszedése megtörtént, leszedõ meg láncosleszedõ megfelelõen...
A tengely kiszedhetõ állapotban van. Ennek ellenére akárhogy csavargatom-tekergetem a kazettatestet, az ott marad a helyén. Lehet, hogy nagyon rosszul gondolok vmit, csak egy videót láttam eddig egy mavic kazettatestrõl, ahol egy csavarással lejön a kazettatest burkolata és máris látszanak a kalapácsok.

(Visszaolvastam a topikban, de nem találtam egészen megfelelõ választ.)

Köszi elõre is!

A jobb oldali csapágycsészén van két bevágás. Oda faragj valami laposvasat és tekerd az óramutató járásával ellentétesen, mivel az fordított menetes. Ha ez megvan, a többi adja magát.

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás

azota sajna találtam 578g tengellyel....az eleg soknak tûnik :(
pedig árban jó

nah megmértem az agyat,tengellyel 594g-on álltak meg a számok a digitális mérlegen

dutsh

dutsh

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
  • LocationBp22
Üdv!

Van egy BikePositive Country hátsó agyam (V-fékes, shimano 8/9-es rendszerû), idén vált esedékessé egy kazettacsere és az agy zsírzása stb...

A kérdés: hogyan kell megbontani/leszedni/szétszedni a kazettatestet?
(ha már így szétszedtem gondoltam megtisztítom a kalapácsokat is, ha lehet)

Kazetta leszedése megtörtént, leszedõ meg láncosleszedõ megfelelõen...
A tengely kiszedhetõ állapotban van. Ennek ellenére akárhogy csavargatom-tekergetem a kazettatestet, az ott marad a helyén. Lehet, hogy nagyon rosszul gondolok vmit, csak egy videót láttam eddig egy mavic kazettatestrõl, ahol egy csavarással lejön a kazettatest burkolata és máris látszanak a kalapácsok.

(Visszaolvastam a topikban, de nem találtam egészen megfelelõ választ.)

Köszi elõre is!

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis
Csak az eBike-on több tucatnyi 26-os MTB Disc felni van. A szokásos 'mire használod, milyen nehéz vagy, mennyit költenél rá' infók nélkül nehezen fogsz konkrét javaslatokat kapni.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

zlayko

zlayko

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Megnéztem, de pl. 26 collos MTB Disc egyáltalán nincs (ilyen kéne nekem is)...
Nem ragaszkodom a márkához, csak a télen szeretnék kereket építeni, és a felni még kérdéses.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
ebike-on pl. van kettõ.
csak olyat akarsz? nézegetve azok adatait nem egy nagy durranás, más gyártó más típusai is tudják ezeket.

zlayko

zlayko

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Sziasztok!

Kerestem, és egyszer ezer éve felmerült a kérdés, de mintha nem jött volna válasz... Ugye jól gondolom, hogy itthon nem igazán lehet Alex Rims felnit kapni?

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Ismét egy felnivel fárasztanálak benneteket

No Flats XC Rim

No Flats XC Rim | Buy Online | ChainReactionCycles.com

Ilyet használt már valaki?
Esetleg súlya megvan-e?