Maggi:
Mármint az 521-et nem ajánlod a coilerbe?
Üdv!
10 ezer körül(lehetõleg alatta) milyen tûrhetõ súlyú AM/FR felniket tudtok mondani 36 lukasban és feketében?
Néztem a SUN equalizer 27 vagy 29 es felnijeit. Baráti ár és egyiknél 482 g a másiknál 520 g. Én mondjuk a méretei miatt az utóbbival szimpatizálok.
De valaki azt mondta,h õ úgy hallotta,h gyenge és a súlyadatok szerinte nem reálisak! Szerintetek?
Meg még ezzel szemezek,bár ez cc/maraton felni. Mavic XM317 Disc Ez mennyire bírja vajon a strapát a single track-emhez képest?
Üdv!
10 ezer körül(lehetõleg alatta) milyen tûrhetõ súlyú AM/FR felniket tudtok mondani 36 lukasban és feketében?
Néztem a SUN equalizer 27 vagy 29 es felnijeit. Baráti ár és egyiknél 482 g a másiknál 520 g. Én mondjuk a méretei miatt az utóbbival szimpatizálok.
De valaki azt mondta,h õ úgy hallotta,h gyenge és a súlyadatok szerinte nem reálisak! Szerintetek?
Meg még ezzel szemezek,bár ez cc/maraton felni. Mavic XM317 Disc Ez mennyire bírja vajon a strapát a single track-emhez képest?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
0,5-0,6 mm-rel kisebb értékeket dobott ki az ottani program. Megnéztem még a Sapim, meg a Biker oldalán lévõket és azok sem mondtak ellent ezeknek.
Csak az eBike-on több tucatnyi 26-os MTB Disc felni van. A szokásos 'mire használod, milyen nehéz vagy, mennyit költenél rá' infók nélkül nehezen fogsz konkrét javaslatokat kapni.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Üdv!
Van egy BikePositive Country hátsó agyam (V-fékes, shimano 8/9-es rendszerû), idén vált esedékessé egy kazettacsere és az agy zsírzása stb...
A kérdés: hogyan kell megbontani/leszedni/szétszedni a kazettatestet?
(ha már így szétszedtem gondoltam megtisztítom a kalapácsokat is, ha lehet)
Kazetta leszedése megtörtént, leszedõ meg láncosleszedõ megfelelõen...
A tengely kiszedhetõ állapotban van. Ennek ellenére akárhogy csavargatom-tekergetem a kazettatestet, az ott marad a helyén. Lehet, hogy nagyon rosszul gondolok vmit, csak egy videót láttam eddig egy mavic kazettatestrõl, ahol egy csavarással lejön a kazettatest burkolata és máris látszanak a kalapácsok.
(Visszaolvastam a topikban, de nem találtam egészen megfelelõ választ.)
Köszi elõre is!
azota sajna találtam 578g tengellyel....az eleg soknak tûnik
pedig árban jó
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."