Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Muhaha, megjött a legnagyobb amerikai Chris King forgalmazó levele. Van átalakító kit-ük QR 9-rõl QR 15-re. 80 dollár, mint egy középkategóriás elsõ agy :) Bár még mindig sokkal jobb, mint új agyat kellene vennem 55ezerért.

azert, amiert 200ba kerul egy villa... es hozza tobb ezerbe egy parftos alkatresz :) az agy is legalabb annyira tul van arazva, mint a hozza valo alkatresz, akarmennyire is jo. csodalom, hogy lehet motort venni 50 millio alatt...

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

tudsz róla képet küldeni? :)
mérlegelen fotóval.
megköszönöm, ha van rá lehetõség

Maggi
bts-nek nincs? vagy csepel?

Gabe
mérhetõ minden!
az alapján nem tudtok elindulni?

Küldj egy e-mail címet, és megy a kép a mérlegen.

suhanc

suhanc

törzsvendég

• fórumtag
  • 301 hozzászólás

Maggi

BTS-t nem nagyon ajánlom, 500 km-t futott, radiálba van befûzve elöl, és kopik lefelé. Bár van aki versenyeken használja, és neki semmi baja.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
angolbol is lehet szerezni, arban ugyanaz, de lehet a posta meg a vam nem annyira szivas

FRONT AXLE 15MM FOR qr hubs - Evolution Imports
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Megérkezett a Shimano MT65-ös kerékszettem. Végtelenül igényes kidolgozás, szép felületek, kicsit szoros csapágyak. Súlya gyorszár nélkül, UST szeleppel 1828 g mérve.

mérlegelen fotóval.
megköszönöm, ha van rá lehetõség

Maggi

Gabe
mérhetõ minden!
az alapján nem tudtok elindulni?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Ilyen:

Chris King Front Axle Conversion Kit - 15mm SD (with PHB702 Clamp): Chris King Front Axles � Aspire VeloTech - Chris King World's Largest Dealer

Apám megcsinálná, ha tudnék pontos méreteket, tehát a kezemben lenne egy ilyen..
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
és mi a pocsom 15ezer rajta? ezt nem vágom.....
szerintem inkább esztergáltass

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Muhaha, megjött a legnagyobb amerikai Chris King forgalmazó levele. Van átalakító kit-ük QR 9-rõl QR 15-re. 80 dollár, mint egy középkategóriás elsõ agy :) Bár még mindig sokkal jobb, mint új agyat kellene vennem 55ezerért.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
egyszerû piros kellene montiba ha elfogadható áron van

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Megérkezett a Shimano MT65-ös kerékszettem. Végtelenül igényes kidolgozás, szép felületek, kicsit szoros csapágyak. Súlya gyorszár nélkül, UST szeleppel 1828 g mérve.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
biztos a szivárványszínû titán a fixibe:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Pillar küllõket beszerezni illetve áraikat megtekinteni hol lehet?

melyik érdekel?
és miért pont Pillar?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Jól értelmezem, hogy a 9mm-es gyorszáras Chris King Iso disc agyam átalakítható 15 mm-essé (2 táblázat elsõ sor utolsó elõtti oszlop)?

Hub Specs | Chris King Precision Components

Viszont az átalakító kit-et nem találtam meg a weblapon...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Pillar küllõket beszerezni illetve áraikat megtekinteni hol lehet?

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
A félárú 819-en nem is gondolkodék, ha tudom, hogy a felnifékes verziónak (tárcsafékkel használva) csak esztétikai hátránya van. Ezt tudja valaki?

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern

Ha széles és könnyû felni kell, akkor nézd meg a ZTR Flow-ot:
Flow Rims

Egy hátránya van, hogy drága.

A ZTR Flow árán kívül, ami rettentõen zavart az a hegesztési varratok nem megfelelõ kezelése a felni belsõ oldalán. Konkrétan körülbelül 2 mm réteg fém állt ki a peremek belsejénél. Ugye õk pont erre az alacsonyított peremre büszkék, hogy mennyivel jobban illeszkedik oda a külsõ és jobb lesz a tömítés...na ezek a hegesztési varratok pont nem segítenek ebben szerintem . Én egy Dremel Stylussal eltávolítottam a felesleget.

Egyébként ha ZTR felni és/vagy kerék, akkor ajánlom a Tubeless products and custom wheelbuilds oldalt. Korrektek, gyorsak és egész jó áraik vannak.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Köszi a segítséget, valószínûleg az XT agynál maradok. ZTR Flow sem drágább mint a Mavic 819. Idõközben találtam 2009-ben gyártott Mavic 819-et féláron, a gond csak, hogy úgy néz ki v-fékes. Metszeti képen különbözik a profilja a disc-estõl. Ha nem használom a fékfelületet rajta, lesz ennek hátránya, van különbség a kerék menettulajdonságaiban, viselkedésében?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Két "agy jelöltem" van, árban nagyon nem egy kategória:
XT'03, 243g.
Hope Pro 2 Evo, átalakítva QR-re, zárt csapágyas, 185g.

Sokat számít a -60g elsõ keréknél, illetve ezeket meg szabad venni?

Felniben még a Mavic 317-et néztem, azzal csak az a bajom, hogy ETRTO 559x17, mint ami eddig volt is és ballonosan áll rajta a 2.25-ös gumi. 559x19-ben pedig csak a 719, 819 van Mavicban, a 21-esek pedig már dög nehezek és az 1.5-ös gumi sem megy rá. Vagy inkább érdemes 21-esben gondolkodni, ad az annyi plusszt tapadásban széles gumival (csapatásnál), hogy a plusz 100-150g-ot is megéri miatta bevállalni? (Úgy értem építenék két kereket a széles és keskeny gumihoz.)

Ha széles és könnyû felni kell, akkor nézd meg a ZTR Flow-ot:
Flow Rims

Egy hátránya van, hogy drága.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Mindkettõt használtam, bátran vehetõ mindkettõ. Bár nagyon nem egy árkategória, gondolom ez feltûnt.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Két "agy jelöltem" van, árban nagyon nem egy kategória:
XT'03, 243g.
Hope Pro 2 Evo, átalakítva QR-re, zárt csapágyas, 185g.

Sokat számít a -60g elsõ keréknél, illetve ezeket meg szabad venni?

Felniben még a Mavic 317-et néztem, azzal csak az a bajom, hogy ETRTO 559x17, mint ami eddig volt is és ballonosan áll rajta a 2.25-ös gumi. 559x19-ben pedig csak a 719, 819 van Mavicban, a 21-esek pedig már dög nehezek és az 1.5-ös gumi sem megy rá. Vagy inkább érdemes 21-esben gondolkodni, ad az annyi plusszt tapadásban széles gumival (csapatásnál), hogy a plusz 100-150g-ot is megéri miatta bevállalni? (Úgy értem építenék két kereket a széles és keskeny gumihoz.)