...és azt is meg tudod mondani, h melyik oldalra kerül a fogsor? :-)
Ahol kisebb a háromszög oldalai között a különbség. Mûszaki ember vagy, nem?
...és azt is meg tudod mondani, h melyik oldalra kerül a fogsor? :-)
A sebesség mindent megold.
Vettem használtan egy Sun Equalizer 21 felnit. Olvastam róla, hogy
rohadt nehéz a külsõ köpeny cseréje. Hát tényleg az. Elmentem egy boltba, próbáltam rá 2-3 külsõt, de kicsinek tûnnek. Rendelni nem merek, mert nem tudom, melyik jó. Van ez a méretmeghatározás az ERD (effective rim diameter) .. Ezzel is kitörölhetem a seggem, mert hiába tûntetik fel a felni esetében, ha a külsõkhöz nem adják meg. Kérem, ha valakinek van ilyen felnije, és tud rá olyan külsõt, ami viszonylag könnyedén rámegy, feltétlenül írjon. Nem is értem, hogy lehettek ilyen idióták a Sun-nál, hogy ekkorára csinálták ezt a szart. Náluk már csak én vagyok nagyobb idióta, hogy megvettem a két kereket ezzel a felnivel. Egyébként megnéztem a Sun táblázatában és ennek a felninek 548mm az ERD-je, az egyik legnagyobb a 26-os felnik közül. Fasza.
Segítsetek!!! Köszi
Hasonló ERD-s felnitulajdonosok is írhatnak: Rhyno Lite XL, Single Track, Ditchwitch, O Degree XC, CR18
Hajaj, hisz épp ez az értelme! Igyekeznek minél jobban kiegyenlíteni az „esernyõt”, ha elrontod, kétszeresen lesz rossz.
Ridley Noah Fast
Hajaj, hisz épp ez az értelme! Igyekeznek minél jobban kiegyenlíteni az „esernyõt”, ha elrontod, kétszeresen lesz rossz.Van jelentõsége a befûzés szempontjából, h a Mavic Ksyrium felni aszimetrikus? Pontosabban, nem mindegy, h a fogsor a felni melyik oldalára esik?
Ridley Noah Fast
egyebkent 1mm el nem szaroznek.
a gumi is imbolyog ennyit.
ha duplafalu a felni es nem er bele a kullo vege a a belsobe akkor nem paras.
hogy nem latszik a menet meg kicsit lehet huzni rajta ne parazz
Az anyák minimum elsõ 2mm-én nincs menet.
Ridley Noah Fast
A régi bringámnak Sun DS2XC felnijei voltak arra alig lehetett gumit rakni. Mûanyag gumileszedõbõl jó volt ha volt nálam tartalék mert néha eltört.
állítólag direkt ilyen hogy ne forduljon le róla a gumi....
Sziasztok!
A frissen fûzött kerekemet ma kaptam kézhez.
Az normális, hogy nem látszik egyáltalán a küllõkön a menet, és a küllõanyákból hátul kilógnak a küllõk 0,5-1 mm-re?
Én meg voltam eddig gyõzõdve arról, hogy kell hagyni helyet a további húzásnak...
Köszi!
A sebesség mindent megold.