Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Hátha van itt,aki tud nekem válaszolni. A gyári sun ringle demon 2-es hátsó agyam 142*12-es. Elméletileg az agytest megegyezik a 135-össel. Akkor csak a bal oldali távtartó szélesebb 7 mm-el vagy mindkét oldalt szélesebb valamennyivel? Azért érdekelne,h egy 135-ös vázba bele tudom-e rakni,csak a bal oldali távtartó cseréjével. Természetesen a féknek is el kell férnie és a fogaskoszorúnak is. Nem elég csak berakni. :)
Vagy ilyenkor még valamit ki kell cserélni?
Elõre is köszi.

Csak következtetni merek, de ha a kazettatest oldalára is teszek 3.5mm hézagolót akkor nem lesz jó a láncvonal. A nyerget viszont fel lehet tenni offsetes adapterrel a másik oldalon.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
Hátha van itt,aki tud nekem válaszolni. A gyári sun ringle demon 2-es hátsó agyam 142*12-es. Elméletileg az agytest megegyezik a 135-össel. Akkor csak a bal oldali távtartó szélesebb 7 mm-el vagy mindkét oldalt szélesebb valamennyivel? Azért érdekelne,h egy 135-ös vázba bele tudom-e rakni,csak a bal oldali távtartó cseréjével. Természetesen a féknek is el kell férnie és a fogaskoszorúnak is. Nem elég csak berakni. :)
Vagy ilyenkor még valamit ki kell cserélni?
Elõre is köszi.

kisa

kisa

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
OK! Köszönöm "megyek"! :))

ÜDV!

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
igen errol is olvastam de nem tudtam hogy meg is leptek.

hala egnek mar nem baszakszik az oldal.le is kopogom.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

(még nem tudom hova is kell írni)

Azt szeretném kinyomozni, hogy valaki közületek épített-e már rekumbenst?!
Gondolkodom az elsõ kerék meghajtásun és a csopper jellegün.
Az elsõ kerekesnél azt tudom ,hogy egy hátsó villa 3 szöget kell az elsõ villára ill. a kormányra szerelni.
A csopper jellegünél meg "csak" meg kéne hosszabítani a bringát és egy kemping kormányt és kereket elõre feltenni. (azt nem tudom mért épp azokat)
Viszont elakadok az ülésen. Gondoltam már (de még nem találtam) plexi vagy alu lemezen.

Így elsõre ennyit. Üdv!

Itt ez a topikja http://forum.bikemag...s-tekeres-1124/ de szerintem olvasd el az utolsó hozzászólást is.

A sebesség mindent megold.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
van a technikai topikon belul rekus altema.
regen olvastam es volt szo lengooruro.
mostanaban kicsit ul a dolog de porgesd fel.biztos segitenek.

kisa

kisa

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok!

(még nem tudom hova is kell írni)

Azt szeretném kinyomozni, hogy valaki közületek épített-e már rekumbenst?!
Gondolkodom az elsõ kerék meghajtásun és a csopper jellegün.
Az elsõ kerekesnél azt tudom ,hogy egy hátsó villa 3 szöget kell az elsõ villára ill. a kormányra szerelni.
A csopper jellegünél meg "csak" meg kéne hosszabítani a bringát és egy kemping kormányt és kereket elõre feltenni. (azt nem tudom mért épp azokat)
Viszont elakadok az ülésen. Gondoltam már (de még nem találtam) plexi vagy alu lemezen.

Így elsõre ennyit. Üdv!

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás
Anyagismeret tudatában mondom, igen! :D

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
ma kifuztem az acelfelnis kerekem hogy ujrafuzzem mert nem kis 8 as volt benne.
kivancsisagbol egy sik butorlaphoz merten akartam megnezni hogy hol a 8 as.lass csodat eltunt.

ilyen rugalmas az acel?!

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás

Sziasztok szép napot. Tudnátok ajánlani felnit 5-8ezer forintért/db ami használható?
Deore agyakat szeretnék hozzá mert azokról sok jót olvastam. A felnik mtb bringába lennének földúton használnám meg köves úton néha kis sziklás köves terepen ami út. Annyi még hogy tárcsafékkel használnám

Mach1 felni teljes kerékszett e+h
Shimano HB-RM65 trcss kerkszett E+H Mach1 felni - Kerkpr-Outlet - webruhz, webshop

tigerboot

tigerboot

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
felütés kizárható úgy érzem, városi cirkálás volt utolsó 2 hetében ugrálás és kátyú mentesen + 4 bar nyomás gumiban speci the captian :D mellesleg felütést jól bírja. szóval érdekes a szitu de legalább van szoba díszem :)

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás
Sziasztok!

Van egy Mavic CrossLand kerékszettem és ki szeretném venni a felnibõl azt a sárga UST szalagot, mert pár belsõs gumikülsõt igen macerás feltenni rá. Eléggé passzosan van benne, hisz tömíteni kell neki. Szedett már ki valaki ilyet közületek?
Segítségeteket elõre is köszönöm!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ez nekem nem fáradásnak, sokkal inkább felütésnek-valaminek odaütésnek látszik :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tigerboot

tigerboot

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Rigida taurus 2000 kicsit elfáradt.
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Köszönöm szépen.
Még annyit szeretnék hogy 559-19C felnire feltehetõ a 26* 1,5 ös gumi?
Mert több boltban nem ajánlották. Ezek a gyári felnik erre szeretnék slick gumit.
Amit most veszek felniket arra meg menne a 2,0 vagy a 2,1 colos.
Bocsánat az off ért:)

gond nélkül

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Igen. még az 1.0ás is..
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

mach1 vagy sun

Köszönöm szépen.
Még annyit szeretnék hogy 559-19C felnire feltehetõ a 26* 1,5 ös gumi?
Mert több boltban nem ajánlották. Ezek a gyári felnik erre szeretnék slick gumit.
Amit most veszek felniket arra meg menne a 2,0 vagy a 2,1 colos.
Bocsánat az off ért:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok szép napot. Tudnátok ajánlani felnit 5-8ezer forintért/db ami használható?
Deore agyakat szeretnék hozzá mert azokról sok jót olvastam. A felnik mtb bringába lennének földúton használnám meg köves úton néha kis sziklás köves terepen ami út. Annyi még hogy tárcsafékkel használnám

mach1 vagy sun

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

elég morbid, fõleg hogy egy slr-rõl van szó, de ha kuka, akkor legyen hegesztés után kuka, amúgy is hegesztett felnirõl van szó, egy próbát megér... :D

Nem, nem ér meg.
Amúgy, ki a .... fog neked felnit hegeszteni ? Erre nagyon kíváncsiak lennénk, sokan ! Remélem, a humor/poén kategóriába szántad az ötleted.
Ez olyan Mavic betegség lehet. Havernak is, nekem is a 717es a küllõlyuknál elkezdett repedni. Havernak belül, a belsõ oldalán szét is vált a felni.
Marci

BluElefantino

BluElefantino

törzsvendég

• fórumtag
  • 364 hozzászólás
Rodi felni már van 4e Ft-tól......