egy 20 as felni egy 10 cm peremes agyal para lenne?
attol tartok hogy az kullo szethuzza oldal iranyba az agy peremet es bereped.
(acel agyhaz)
Ezt magyarázd el légyszives, nem értem, mitõl tartasz. Milyen agy az, régi RENAK ?
egy 20 as felni egy 10 cm peremes agyal para lenne?
attol tartok hogy az kullo szethuzza oldal iranyba az agy peremet es bereped.
(acel agyhaz)
You can never have "enough" bikes.
1.5-ös küllõvel használok Hope tárcsaféket, semmi baja a keréknek, szóval ezt a teóriát szerintem kilõheted.
A váz semmivel sem lett szélesebb. A papucs vastagabb, és abba martak bele mindkét oldalon 3,5mm-t, így jön ki a 142mm.
Szabvány 135mm méretû agyaknál a gyártók (pld. Mavic, DT, stb.) 2 db 3,5mm-s hézagolóval oldják meg az eltérést. A láncvonal nem változik.
Itt megtekinthetõk a részletek: Syntace
Hátha van itt,aki tud nekem válaszolni. A gyári sun ringle demon 2-es hátsó agyam 142*12-es. Elméletileg az agytest megegyezik a 135-össel. Akkor csak a bal oldali távtartó szélesebb 7 mm-el vagy mindkét oldalt szélesebb valamennyivel? Azért érdekelne,h egy 135-ös vázba bele tudom-e rakni,csak a bal oldali távtartó cseréjével. Természetesen a féknek is el kell férnie és a fogaskoszorúnak is. Nem elég csak berakni.
Vagy ilyenkor még valamit ki kell cserélni?
Elõre is köszi.
Hátha van itt,aki tud nekem válaszolni. A gyári sun ringle demon 2-es hátsó agyam 142*12-es. Elméletileg az agytest megegyezik a 135-össel. Akkor csak a bal oldali távtartó szélesebb 7 mm-el vagy mindkét oldalt szélesebb valamennyivel? Azért érdekelne,h egy 135-ös vázba bele tudom-e rakni,csak a bal oldali távtartó cseréjével. Természetesen a féknek is el kell férnie és a fogaskoszorúnak is. Nem elég csak berakni.
Vagy ilyenkor még valamit ki kell cserélni?
Elõre is köszi.
Itt ez a topikja http://forum.bikemag...s-tekeres-1124/ de szerintem olvasd el az utolsó hozzászólást is.Sziasztok!
(még nem tudom hova is kell írni)
Azt szeretném kinyomozni, hogy valaki közületek épített-e már rekumbenst?!
Gondolkodom az elsõ kerék meghajtásun és a csopper jellegün.
Az elsõ kerekesnél azt tudom ,hogy egy hátsó villa 3 szöget kell az elsõ villára ill. a kormányra szerelni.
A csopper jellegünél meg "csak" meg kéne hosszabítani a bringát és egy kemping kormányt és kereket elõre feltenni. (azt nem tudom mért épp azokat)
Viszont elakadok az ülésen. Gondoltam már (de még nem találtam) plexi vagy alu lemezen.
Így elsõre ennyit. Üdv!
A sebesség mindent megold.