A dt felniket érdemes venni? Szokták bírni a strapát? Konkrétan ezt nézegetem:
-- Bikemarket.hu -- DT Swiss*466d 27,5col felni, 32lyuk
nekem volt f630 mikor még dagadt voltam. az bírta a strapát. kapta az ívet rendesen, de semmi baja nem volt.
A dt felniket érdemes venni? Szokták bírni a strapát? Konkrétan ezt nézegetem:
-- Bikemarket.hu -- DT Swiss*466d 27,5col felni, 32lyuk
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Lehetséges,a váz még nagyon képlékeny.Lehet Rose Mr. Big,Specialized HT,Merida,KTM,Fun-works.
Amit nézegetek Easton xc,Crossmax slr,DT Spline 1501,Roval Control sl.
Váz-villa van?Mert nem mindegy hogy milyen az agy,jobb elõbb mint késõbb adapterért szaladgálniSziasztok!
Kerékszett keresés van nálam is,29-es merevfarúba kellene valami könnyebb darab.
Amit eddig használtam 26-osban crossmax slr,mindkét szériában tetszene,de kétszer is elrepedt a felnim a szeleplyuktól indulva két irányban.
Ami még tetsztene Easton xc 90,Roval control sl például.Csak maraton versenyzésre lenne használva,súlyom 80 kiló.Valami tartósabb darab kellene,amit nem kell centirozni minden verseny után.Mit ajánlotok?
a D521 az nem tarcsas volt. hanem a parja, a D321. Ugyanez XC vonalon volt a X517 (felnifek) es X317 (tarcsafek).
kotozkodes off
Alattam nem fog tönkremenni. És az X317 Disc anyaga Maxtal 6000 ami azért a legjobb Mavic felni anyag. Ugyanezt a súlyt nem vállaltam volna be SUN-ból például.Egyébként is a felniket kaptam,de nem bánom hogy azzal kell fõznöm ami van:)
RAUH-Welt
B E G R I F F
Alattam nem fog tönkremenni. És az X317 Disc anyaga Maxtal 6000 ami azért a legjobb Mavic felni anyag. Ugyanezt a súlyt nem vállaltam volna be SUN-ból például.Egyébként is a felniket kaptam,de nem bánom hogy azzal kell fõznöm ami van:)
A 86 kilódhoz a 395 grammos felni hátra nem az igazi, talán kicsit nehezebb tartósabb lenne. Bár nem fogod annyira gyilkolni, mintha sokat mennél kemény terepen. Haver alatt hasonló súllyal az a felni hosszában repedt. De igaz, hogy nem 1 év alatt és sok hegyi terepezéssel.86kiló vagyok.A tekerési stílusomhoz ezek a kerekek túl nehezek. A hátsó agy sima gyorszáras és a váz lengõkarjával együtt nem alkotnak túl merev egységet.Xt fékem 160mm tárcsával jobban fogott a merev cromo Konámban. A súly és a merevség problémákat kiküszöbölendõ új kerekek építésére adom a fejem:
Shimano Zee agyak,elöl nyilván 20mm, hátul 135x10es lesz(lehet hogy fölös anyagot még esztergával leszedünk a tengely közepébõl meg a 10es átmenõtengelyt megfúrjuk)Ez merevséget meg fogja oldani.Kaptam két Mavic X317 Disc felnit(717 disc elõdje) is ezek 395 grammosak,ez is nagy elõrelépés az 570grammos Sun-ok után.Vettem alu küllõanyákat és extralight belsõket is. Csak a küllõk vannak hátra. Itt vagyok döntésképtelen...
Korrekt kis bolt XDSziasztok!
A boltos tudna adni fekete 2mm BTS küllõt 40.-/db áron.Állítása szerint van olyan minõségû mint a sima DT. A húzott küllõt pedig nem ajánlotta mert attól hogy egy versenyzõnek az van attól még nekem nem biztos hogy az a jó.
Sziasztok!
Húzott vagy nem húzott küllõ?A boltos tudna adni fekete 2mm BTS küllõt 40.-/db áron.Állítása szerint van olyan minõségû mint a sima DT. A húzott küllõt pedig nem ajánlotta mert attól hogy egy versenyzõnek az van attól még nekem nem biztos hogy az a jó. Tanácsokat várnék tõletek, hogy akkor most milyen küllõt válasszak? A lelkem nyugodtabb a DT márka hallatán mint egy BTStõl. 2-1.8-2 méretre gondoltam,de tényleg el vagyok bizonytalanodva...
Köszönök minden segítséget,tanácsot!