Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12585 hozzászólás a témában

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Hy

1 kérdésem van.
Mekkora a legnagyobb külsõ, amit 1 Sun single track-be belelehet tenni?
Elõre is köszi

Üdv
Jani

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás

sz@r.....
nagyon sok ment belõle garis cserére /hátsóból/ -többek közt enyém is- ricsi komplett kerék is ilyennel volt szerelve, õsz táján vissza is hívták....állítólag az idei már jó lesz , de én már nem bízom benne...

van nem sokkal nehezebb sun ringlé /dirty flea disc/ sztem magasan jobb - az meg quando gyártmány, nem lehetetlen hogy elõbb útóbb lesz b+ matricával is -

És a DT 240s tárcsás változatai milyenek? Meg egyáltalán ilyet lehet itthon kapni?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
? cica tudsz olvasni? :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nincs ennél könnyeb agy olcsóbban?
ez van vagy 400 gramm....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

itt a B+, idézek a márciusi shopping-ból:
Jellemzõk: tárcsafékes hátsóagy, erõs 10mm-es 7075 alu tengely, 5db ipari csapágy, CrMo kazettatest, 6 db CrMo acél kilincs, 30 reteszelés.
Súly: 339g + 59g gyorszár
Ára: 33.000 Ft

ahhoz képest, ami ebben van, a legjobb súlyú agy, a legjobb áron.

ha még építek kereket ezt veszem :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

de asszem az nem az mert amit én írtam az 284 g a b+ meg ha jól tom nehezebb....

itt a B+, idézek a márciusi shopping-ból:
Jellemzõk: tárcsafékes hátsóagy, erõs 10mm-es 7075 alu tengely, 5db ipari csapágy, CrMo kazettatest, 6 db CrMo acél kilincs, 30 reteszelés.
Súly: 339g + 59g gyorszár
Ára: 33.000 Ft

ahhoz képest, ami ebben van, a legjobb súlyú agy, a legjobb áron.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
és van novatec, átmenõ gyzvel 17ért... ami merevebb és szintén jó

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

van már bike+ matricával quando hátsóagy, bruttó 33 ezerért....

de asszem az nem az mert amit én írtam az 284 g a b+ meg ha jól tom nehezebb....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
és az jó is

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
van már bike+ matricával quando hátsóagy, bruttó 33 ezerért....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sziasztok! Ha jól vettem ki a (international) netes hozzászólásokból, akkor a tárcsás American Classic, a komolyabbik Zoggie, és a WTB Laser Disc Lite agyak ugyanazok? Súlyre és ránézésre nagyjából igen. Vélemény? Köszi a segítséget.

sz@r.....
nagyon sok ment belõle garis cserére /hátsóból/ -többek közt enyém is- ricsi komplett kerék is ilyennel volt szerelve, õsz táján vissza is hívták....állítólag az idei már jó lesz , de én már nem bízom benne...

van nem sokkal nehezebb sun ringlé /dirty flea disc/ sztem magasan jobb - az meg quando gyártmány, nem lehetetlen hogy elõbb útóbb lesz b+ matricával is -

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hát jelenleg 75-80 kg között mozgok, de remélem tavasszal sikerül lejjebb adnom belõle...

Akkor nem kéne reszkírozni a 2,0-1,5 húzott küllõket, fõleg tárcsafék mellé.

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás

2-1.5, 80kg+ és tárcsafék veszélyes kombó.
inkább 2-1.8, de ha csak 60 kiló vagy vasággyal, akkor mindegy :D

Hát jelenleg 75-80 kg között mozgok, de remélem tavasszal sikerül lejjebb adnom belõle...

transzporter

transzporter

törzsvendég

• fórumtag
  • 363 hozzászólás
Sziasztok! Ha jól vettem ki a (international) netes hozzászólásokból, akkor a tárcsás American Classic, a komolyabbik Zoggie, és a WTB Laser Disc Lite agyak ugyanazok? Súlyre és ránézésre nagyjából igen. Vélemény? Köszi a segítséget.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2-1.5, 80kg+ és tárcsafék veszélyes kombó.
inkább 2-1.8, de ha csak 60 kiló vagy vasággyal, akkor mindegy :D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

ez csakis iljics lánca lehet

pláne mivel sok fos van itthon ;) mondjuk meglepõen rozsdás szokott lenni a lánca, lehet hogy be kéne neki mutatni a wd40-et (ami például remek ha d..gás közben nyikorog az ágy) :rolleyes:

roger: kéne tudni a testsúlyodat is, de 80 kilóig nem lesz vele gondod ilyen jellegû felhasználás mellett. tf-hez meg csakis 3 keresztre fûzött kerék

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás
Távlati terveim között szerepel egy garnitúra új kerék, maratonozásra, tárcsafékkel.
A kérdésem az lenne (mert a #2 topicban nem találtam számomra kielégítõ választ), hogy egy ilyen kellõen merev lenne 2-1.5 húzott felnikkel? Hogy érdemes egy ilyen kereket fûz(et)ni?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Feltöltött kép

ez csakis iljics lánca lehet :) :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

az a csavar is csak 10-es
nem a laptavot adjuk meg hanem a menet meretet.

csak a szemléletesség kedvéért voltam pongyola, de elnézést ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nekem a hone agyam 10mm-es tengelyes, és gyárilag volt rajta(igaz csak 1 darab) 6os imbuszos anyacsavar...:)
legjobb megoldás. mondjuk le is kellett vennem, mert másik oldalra nem tettem váltót, lévén SS bringa, így a másik oldalra már rendes csavaranya került... de ilyet kéne valahonnan szerezni. mellesleg defektet kerék kiszedése nélkül is lehet ragasztani, sõt! ha meg cserélni kell, akkor úgyis ott a pumpa, és az új belsõ mellé pedig elfér a 15ös villáskulcs.

emellett ismerek olyat aki egyszerüen csak menetet vágott az agy tengelyébe, és imbuszcsavart beletekerte. mûködik a mai napig, és nem gyenge. ezt e megoldást viszont csak ejtõpapucsos vázba tenném személy szerint.