Jelentkezz be Regisztrálj
Keréképítés
Posted 2006. March 21. - 20:18
Posted 2006. March 21. - 20:06
Posted 2006. March 20. - 19:13
Egyébként azóta 2 kilinccsel használom és semmi baja.
A sebesség mindent megold.
Posted 2006. March 19. - 22:08
180 vagy 160 lesz a végén, még kiderül.
hétfõn kiderítem hogy tudok e szerezni imbuszosat de addig sima csavaranyát ajánlok.
Posted 2006. March 19. - 22:03
ugyanezekkel a gondokkal küzdöttem énis!
mivel nem vettem HONE váltót hanem SS lett, így egy sima csavaranyával oldaottam meg, így mind2 oldalon. sajnos egyelõre nincsen a másik oldali 6os imbuszos dolog, de hétfõn utánajárok, rendelhetõ-e. ha igen, intézek párat.
tapasztalat: nekem eddig bevált, hétvégén volt éles bevetésen is a kisbringa. nem kotyog, nincs semmilyen holtjátéka, csendes, és merev. nekem idáig tetszik, egyedül a CL tárcsa ami rámegy, ez viszont külön tárcsát igényelt a hayeshoz, de meglepõen jól fog a fék ezzel is.
csak ajálani tudom egyelõre!
Huh ez aztán a gyors válasz
Ha esetleg tudsz szerezni valahol olyan imbuszos anyát, akkor légy oly kedves és valahogy ird már meg hogy hol szerezted meg ilyesmi.
Amúgy te mekkora tárcsával használod?
Én most azon töröm a fejem hogy majd 180-asat szerelek fel.
Gondolom a tengelyrögzítésbõl adódóan nem nagyon fog csilingelni. - Bár ez a legkevesebb.
Posted 2006. March 19. - 21:54
mivel nem vettem HONE váltót hanem SS lett, így egy sima csavaranyával oldaottam meg, így mind2 oldalon. sajnos egyelõre nincsen a másik oldali 6os imbuszos dolog, de hétfõn utánajárok, rendelhetõ-e. ha igen, intézek párat.
tapasztalat: nekem eddig bevált, hétvégén volt éles bevetésen is a kisbringa. nem kotyog, nincs semmilyen holtjátéka, csendes, és merev. nekem idáig tetszik, egyedül a CL tárcsa ami rámegy, ez viszont külön tárcsát igényelt a hayeshoz, de meglepõen jól fog a fék ezzel is.
csak ajálani tudom egyelõre!
Posted 2006. March 19. - 21:51
Kellene egy kis információ.
Új hátsókereket szeretnék építeni.
Hone hátsóagyat néztem ki és kíváncsi lennék hogy van-e itt valakinek felhasználói tapasztalata?
Ha jól emlékszem valaki irta, hogy neki az van, ha jól emlékszem Thez.
Szóval a lényeg az hogy jól funkcionál-e?
Vannak-e neki kardinális problémái? - Remélem nincs.
Ja, és mivel én a jól megszokott XT hátsó váltót szeretném használni, ezért az is kérdés, hogy a váltó oldali tengelyvégre milyen rögzítési módszert javasoltok?
Igazából én egy szimpla hatlapfejû anyacsavarra gondoltam, bár nem túl elegáns és szerelni sem olyan egyszerû.
Nem tudtok valami más megoldást?
Válaszokat elõre is Köszönöm.
Csaó.
Posted 2006. March 19. - 18:11
Posted 2006. March 19. - 17:41
de jócska megoldás, mert megmaradt a gyz, de a merevség is tuningolódik
eccer megéri beruházni
Posted 2006. March 19. - 17:31
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. March 19. - 17:27
Posted 2006. March 19. - 16:47
igaz, nem quando :mybad: de nálam is jól muzsikált.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. March 19. - 16:34
nekem ami vna vaz ezer éves iparis és remekül bírja!!
ja és jobb hangja van mint a hüginek:D
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2006. March 19. - 16:30
árban mondjuk ~10ezer nagyon sovány érte? /és ha mégis bevállalnám a sima gyorszárt?/
edit: mégvalami 36lukas legyen. (meg lehetõleg fekete )
Posted 2006. March 19. - 16:03
Hátsóagy a Px-be.
tárcsás legyen, olcsó, de jó /értsd: minél olcsóbban megússzam, de ne úgy hogy fél év múlva kukáznom kelljen/, és lehetõleg ne sima gyorszáras hanem valami masszívabb konstrukció.
A fentebb említett b+ok szimpik, de az a ~30 az most kicsit sok.
/ha netán a dílereknek van rám vonatkozó ajánlatuk, akkor ne resteljenek privit dobni/
Posted 2006. March 19. - 12:20
felejetsd el.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. March 19. - 11:53
Hali az elsõ kereket radiálisan szeretném fûzni. Nem nyiffantja ki a tárcsafék?
Radiális fûzés + tárcsafék az álmoskönyvek szerint nem jó párosítás. Minimum 2 keresztes fûzést javallanék...
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Posted 2006. March 19. - 10:50
Posted 2006. March 19. - 02:43
ergó mérj le egy 4-5 csapágyas ilyen agyat, 10mm-es tengellyel, és hopp hirtelen nem lesz semmivel se könnyebb, csak kétszer annyi pénz;)
és én most lehet megint csak máshogy gondolkodom, de a matricától - az az érzésem- erõsebbek sem lesznek.