Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12585 hozzászólás a témában

987

987

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Ez a felni csak 590 g. Én meg 91 kg.

Nekem nem tûnik nehéznek.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Az agyakkal tökéletesen egyetértek, de szerintem felesleges egy 4X-ra szánt felnit cipelned, ha csak túrázol.

987

987

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Most készülõk tárcsára váltani elõl és ezért, na meg mert az elsõ kerékrõl leszakadt a felni kéne egy új úgy okoskodtam jobban járok ha fûzetek egyet mint ha készen venném .

Egy Novatec DO41SB agyra és egy Sun Single Track disc re gondoltam .
Nem ugratok nem DH zom.
Csak tekerek cudar terepen elég sokat. Inkább síkon mert itt nincsenek hegyek de, azért néha oda is eljutok.

Csak kellene egy-két vélemény, hogy megnyugodjak nem nyúlok e mellé.. Vagy esetleg valami jó tanács

A cuccok az ebikérõl lesznek valószínûleg.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Egykamrásat. Szerintem a 3 kamrás az inkább enduro felni, mint xc.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Számomra egyértelmûen a Sun. 2 évig használtam olyat soha semmi gondom nem volt vele, pedig elég agresszívan tekerek és közel 80 kg vagyok.

és milyet használtál ? 1 vagy 3 kamrásat ? szerinted melyik éri meg jobban . Árban egy ezres van közöttük , szal nem vészes , súlyban 53 gr-mal nehezebb a 3 kamrás

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
ez gyors volt, és egyértelmû :) , köszi! sun lesz ! még egy kérdés:
american classic ( 130 gr ) aggyal lesz , dt revolution küllõkkel . mennyiért vesztegetnek 32 ilyen küllõt ?

gyaci

gyaci

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Sun, egyértelmû.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Számomra egyértelmûen a Sun. 2 évig használtam olyat soha semmi gondom nem volt vele, pedig elég agresszívan tekerek és közel 80 kg vagyok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.268 hozzászólás

na szóval melyiket választanátok ?

Mach1 MX Disc vs. Sun DS2+XC

cc-re, elõre

DS2
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
na szóval melyiket választanátok ?

Mach1 MX Disc vs. Sun DS2+XC

cc-re, elõre

PTR

PTR

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Emberek!

Mennyivel rosszabb egy nem szegecselt felni a szegecseltnél?

A következõ felnimnél kizáró ok legyen ha nem szegecselt??

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Mavic XC717 (nekem V fékes) iszonyat erõs (persze xc-re). Szép. Könnyû. Sajt. Más nem jut az eszembe. :D

Igen...tudom, hogy király.Csak jelenleg nekem drága :( . Azért kérdeztem a fenti három felnirõl , mert nekem most ds2 xc-m van, csak felnit kéne cserélnem , mert kinyírtam az elsõ agyamat , és szereztem nagyon jutányosan egy American Classic 130 gr-os Disc-es agyat , ami 32 lyukú , viszont a felnijeim 36-osok.... ergo : új felni . És emiatt kérdeztem meg a tisztelt fórumot , hogy maradjak-e ennél, vagy váltsak....jelenlegi anyagi keretem a fenti két felnit engedné meg ( a magnesium xc csak kíváncsiság ) . Szóval új kérdés : Mach1 MX Disc ( a súlya zavar --> 490 gr, mert amit nyerek az agyon , azt nagyrészt elvesztem a felnin , egyébként szimpi lenne ) VS. Sun DS2+XC .

Vagy mindkettõrõl lebeszéltek , és spóróljak Mavicra :) ? CC-re kéne , súlycsökkentés a tervem , de a teljesítmény csökkenése nélkül .

üdvözletem mindenkinek !!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
DS2XC-m van. az egykamrás. valószínûleg gyengébb is.
lassan egy éve nyúzom, semmi probléma vele, könnyû erõs.
egy dolgot viszont nagyon nem szeret: ha 30-cal lefele az erdõben telibekapsz a hátsókerékkel egy 10 cm átmérõjû kidõlt fenyõfát. ezt egy közel 10 cm hosszú behorpadással hálálja meg, amit centírozással sem lehet helyrehozni...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Mavic XC717 (nekem V fékes) iszonyat erõs (persze xc-re). Szép. Könnyû. Sajt. Más nem jut az eszembe. :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Sun DS1XC -ugyanaz, mint a 2, csak ez hegesztett
Mavic 717 Disc
itt találsz még rengeteg adatot a felnikrõl:
http://www.weightwee...s.php?type=rims

igen , tudom, csak a ds1 xc kb. kétszer annyi, és ugyanilyen árban mozog a mavic 717 disc is .
Valami személyes tapasztalat , vagy ilyesmi a fent említett felnikrõl ??? jó lenne!

köszi !

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
Sun DS1XC -ugyanaz, mint a 2, csak ez hegesztett
Mavic 717 Disc
itt találsz még rengeteg adatot a felnikrõl:
http://www.weightwee...s.php?type=rims

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Sziasztok!

Mik a vélemények a következõ felnikrõl :

- Mach1 MX Disc 490 gr
- Sun DS2 XC410/460 gr
- Mach1 Magnesium Disc 320 gr

CC-s tárcsás felninek . Ja meg persze ha van jobb ebben az árkategóriában , akkor ne titkoljátok el :) .

Kösz!!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A Sun rendelés Dec. 5.-én lett feladva a gyártó felé.A mai napokban sikerült nekik összekészíteni és konténerbe rakni. Kínából a konténerek kb. 5 hét alatt érkeznek meg.
Egyébként mindkét fajta 36 lyukas Rhyno van raktáron. Ha nem tudtok venni, az azért van mert a kiskerek nem rendelnek!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Látom nem egyedi esetrõl van szó hanem egyenesen hiány cikk lett a rhino lite...
DE MIÉRT??
És tud vki esetleg vmi benfentes infoot hogy mikorra várható??
cs

Biztos azért, mert olyan jó felni.

A sebesség mindent megold.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
erõsség nem függ, tartósság a kónuszos agy gondozása mellett szintén nem(nézz meg egy 99-es dx agyat, máig fut hibátlanl nem egy), minõség pedig, egyszerübb egy jó iparis agyat legyártani, így ezek olcsóbbak is, hisz a csapágyat csak bele kell tenni.
szal jó minõségü iparis agyak 10 ezerért is kaphatóak, jó minõségü kónuszosok pedig... XT és társai, ez jóval felette van sajnos.

a kónuszos pusztán több gondozást igényel, azaz az igényel gondozást, míg iparis társánál evvel nem kell foglalkozni.