Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Naná hogy nincs, és ha igen, akkor q drága. Kint meg egységárban van. Ezt a hülyeséget. Ha egy felni/agy/küllõszettet berendelsz, még rendeléssel együtt is ócsó lesz, s akkor olyan küllõt rendelsz, amilyet csak akarsz.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha valaki talál magyarországon húzott (lehetõleg 2-1.5-2 vagy 1.8-1.5-1.8) fekete küllõt, azonnal szóljon nekem plZ, köszke. eddig nem találtam sehol.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Mo-on kérdõjeles.

igen, az. én dt revo-ból akartam feketét, azt mondták nincs.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Egy könnyû enduro gépbe építek kereket csak még nem tudom, hogy milyen felnit vegyek, a mavic xm317 a mavic xm719 a sun ds2xc és a rigida taurus 2000 között gondolkozom, a 317 és a ds2xc kb. egy súlyban van csak nem tudom hogy mennyire erõsek, a 719 elég drága és talán elég erõs, a rigidáról meg tudok semmit a súlyán és az árán kívül. Tudnátok írni ezekrõl a felnirõl erõsség szempontjából?

317-es meglehetõsen erõs......az volt nekem a coilerben, tavaly, mondjuk nem ugrálok viszont nehéz vagyok.....bírta gond nélkül.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Egy könnyû enduro gépbe építek kereket csak még nem tudom, hogy milyen felnit vegyek, a mavic xm317 a mavic xm719 a sun ds2xc és a rigida taurus 2000 között gondolkozom, a 317 és a ds2xc kb. egy súlyban van csak nem tudom hogy mennyire erõsek, a 719 elég drága és talán elég erõs, a rigidáról meg tudok semmit a súlyán és az árán kívül. Tudnátok írni ezekrõl a felnirõl erõsség szempontjából?

A sebesség mindent megold.

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

Létezik/kapható húzott fekete!!! küllõ? és ha igen, milyen, menyibe kerül?

Gúgölll, wazze. Sapimból és DT-bõl is létezik húzott fekete asszem minden küllõjüket gyártják feketében is. Mo-on kérdõjeles.

http://www.awcycles....m5b66s187p11307

http://www.dtswiss.c...bikedetail&id=4

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

4000-6000 FT közt keresek 36 yuku felnit feketét(vagy más szinü de ne alu) és 400- 420 g-osat

mit ayánlatok?
a mavic 221 az ugye 440g és 6000FT?

én úgy tudom, hogy nincs húzottban fekete, legalábbis amikor kerestem ( DT ), akkor azt mondták nincs.
elvileg a sun ds2xc is beleférne Neked, az 5000 ft körül van, bár mindenki mást mér, mint a gyári adat.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts

4000-6000 FT közt keresek 36 yuku felnit feketét(vagy más szinü de ne alu) és 400- 420 g-osat

mit ayánlatok?
a mavic 221 az ugye 440g és 6000FT?
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

ja és mennyire érdemes mondjuk radiálisra vagy 2 keresztre fûzetni az elsõ/hátsó kereket? (V-féknél)

elsõt érdemesebb, fõleg húzott küllõvel. súlyt takarítasz meg vele.
hátsónál is szokták félradiálisan, sztem a hajtás oldallal ellentétes oldalon. de erre a Mavic rácáfolt, úgyhogy nem tudom.
de az elsõ kerék az biztos :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
B+ agyból melyik az aminek jó az ár érték aránya? CC/Túra szemszögbõl.
ha a helyi papa elvisz tútára kapok pézt támogatásra.
ja és mennyire érdemes mondjuk radiálisra vagy 2 keresztre fûzetni az elsõ/hátsó kereket? (V-féknél)

most látom sheldon-t megnézem...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

És neked minlyen ár a dárga? :)

ami nem 3-5 ezer bolti áron;)
átütõs elsõagyból 10 ezer felett rosszat nem lehet kapni, itt kezdõdnek kb a b+ és nova agyak. mind2 volt.
hátsóból gyorszáras acor, 2iparis cécósagy évekig bírta a síkraplaccsot, majd a rendes bringázást is.. majd b+ 32-t reteszelõ 4 iparis átütõs hátsóagy... ez is tökéletes volt. 4 iparis SS b+, tárcsás, tökéletes volt. Novatech átütõs hátsó szintén...most meg a fene tudja milyen agy van hátul, azt sem tudom mennyibe kerül, de 10mm-es átmenõtengelyes, és tökéletes.
ez mind >= 10 ezer, de nem sokkal.(változó)

fûzés: google, sheldon brown.

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 posts
Tud valaki linket adni ahol a fûzési módokat taglalják? (Minek mi az elõnye, hátránya, kép)

Most állok kerékfûzetés elõtt és jó lenne utánanézni, hogy hogy kérjem... :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

szerintem mindkét oldalon 3 kereszt legyen.

3 kereszt lesz, többen meggyõztetek. Azért gondoltam 2 keresztre, mert valamelyik tavalyi számban volt egy dh gép, amiben az elsõ kerék 2 keresztre volt fûzve 2-1,7-2-es küllõkkel.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

203-as tárcsás elsõ enduro kereket érdemes 2-1,8-2-es küllõvel 2 keresztre fûzni vagy inkább 3-ra vagy a tárcsaoldalon 2-es küllõvel fûzni?
Az alu küllõanyák is ugyanúgy bírják a kemény használatot, mint a réz anyák?

szerintem mindkét oldalon 3 kereszt legyen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Az új számban láttam gmp hátsóagyat, teljesen ugyanaz, mint a novatec.

meri

meri

vendég

• fórumtag
  • 95 posts

drága agy mindegyikbõl jó. nekem bejött az átütõs.

És neked minlyen ár a dárga? :)

tamaspc

tamaspc

vendég

• fórumtag
  • 165 posts
Hát nekem novatech elsõ agyam volt és tönkrement. Garanciálisan visszaküldtem. De sajnos ebikeról vettem és náluk van több mint 1,5 hónapja. Ha vki vesz is ebikeról vmit akkor garanciában sztem ne gondolkozzon, mert *******! :mad:
Holnap utánanézek és lehet veszek egy másik agyat ezt meg ha megjön akkor eladom. Bár még nem tom mi lesz. :(

kérlek legközelebb óvatosabban fogalmazz, köszönöm.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
drága agy mindegyikbõl jó. nekem bejött az átütõs.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Láttam már csúnyán elkopott kilincsmûvet novatec agyban..
Rengeteget fûztem már belõle de egyel sem volt probléma.
Tárcsást ,tárcsanélkülit ,elsõt, hátsót ,átütõst ,simát ,12-es tengelyût
Dirtösnek DHsnak CCsizomagyúnak . A Novatec agy jó oszt kísz. :)
A B+t nem kultiválom különösebb képpen de nem mondanám, hogy rossz.
Az alu küllõanyához csak jó küllõkulcs kell de szerintem jó mert a bicómban elöl 18 küllõ van alu niplivel már többmint 2 éve most 1"-os conti külsõvel használom 8baron és 104kg vagyok.
Mjani01: Ha már 203 akkor 3kereszt még ha 1.8-2 meg alu nipli is. Szerintem csináld.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
203-as tárcsás elsõ enduro kereket érdemes 2-1,8-2-es küllõvel 2 keresztre fûzni vagy inkább 3-ra vagy a tárcsaoldalon 2-es küllõvel fûzni?
Az alu küllõanyák is ugyanúgy bírják a kemény használatot, mint a réz anyák?