Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
de a t gizdaságos "bicajokon" soha nem fog kihalni. persze komoly tekeréshez csak kazettásat (még komolytalanhoz is) mondjuk jópár bmx-en van ilyen csak 1 sebósba és ott bírja a strapát, mondjuk ott is jobb a kazettás (ott legalább 48 küllõ van, széles és magas agyperemmel, brutál felnikkel és 14 milis cr mo csavaros tengelyekkel ami nem gyengén tartós és merev :D)

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Mindenképpen kazettásat vegyél ha új kell, mert menetesbõl nem nagyon gyártanak már, kihalófélben van.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
a menetes egy olyan cucc ahol a kerékagy egy relatív egyszerû cucc, nincs beleépitve a racsni, hanem a menetes racsniban van benne a kilincsszerkezet, és hajtással szoritod rá az agyra a racsni-fogaskeréksor kombót.
a kazettás lényege h az agyba van beépitve valamilyen szinten a racsni, és csak rá kell tolni egy kazettasort (azaz a fogaskerekeket) és egy záró gyûrûvel kell ráhúzni az egészet h ne csússzon le. szerintem a kazettás jobb, mert nem sokkal drágább, könnyebben és gyorsabban lehet fel-le szerelni a fogaskeréksort, nagyobb a kínálat, jobb a minõség stb. szal olyat vegyél szerintem. de ha valamit rosszul mondtam v kihagytam úgyis kijavítanak

Gabree

Gabree

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Egy kérdésem lenne mert kereket akarok neten venni csak nem tok egykét dógot.
Mi az a menetes fogaskoszorú?

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
szerintetek egy 10.9-es keménységû 10X168-as csavar jó lenne tengelynek? dh bicóba lenne szép nagy anyákkal

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a hayes megvásárolta a be-one integrált váltását is, mégse lett belõle semmi...
novatec-ringlé info az ujságban van asszem.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A Ringlé-t anno megvásárolta a Sun, a Sun-t tavaly év végén megvásárolta a Hayes, a Novatec-et meg hagyjuk ki a dologból.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
nekem is volt olyanom mert tévedésbõl kaptam, nem tudtam felhasználni semmihez és még eladni se olyan 10 körül. szal ne vedd meg semmi elõnye az ust-n kívül. annyit meg nem ér

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
széles ivben kerülendõ.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Sun Tubeless System asszem, magyarul belsõ nélkül használható a felni.

Sitti

Sitti

törzsvendég

• fórumtag
  • 259 hozzászólás
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a "SINGLE TRACK 559,36H" és a "SINGLE TRACK 559,36H STS" között?
Mi okozza a több, mint kétszeres árkülönbözetet?

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
de a novatec se rossz és szerintem olcsóbb is és csak a cimke más v nagyon picit. szal ésszerûen novatec. erõs rugóval oéyan hangja van hogy ihajj. hallottam olyat is h nem zsírt hanem olajat raknak bele mert nem tapad meg benne annyira a kosz bár kituggya

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Gondolok én a "sun ringlé" agyakra.

amiknek 1 részét meg a quando gyártja......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
csak egyféle ringlé van.
a technics is panasonic, mégsem aggódik senki :mybad:

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
A mostani bikemagban olvastam h a ringlé az a novatec tulajdona. Nah most akkor a novatec agyak ringlé minõségû agyak? Vagy több ringlé is van?
Gondolok én a "sun ringlé" agyakra.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Hello, egy kis segítségre lenne szükségem a hátsó kerekem beszerelése okoz gondot mivel nem szoktam magam bütykölni. Vagy kotyog a kerék, :mad: ha nincs annyira meghúzva vagy ha jobban meghúzom a csavarokat elferdül a kerék állása és nem forog. Lehet agyat kéne benne cserélnem?

valószinüleg a kónuszt kell megszoritani/beállítani kicsit, szóval gurulj be egy kerékpárboltba vele, és szivesen megcsinálják neked. kizártnak tartom, hogy kónuszkulcsod legyen otthon, szóval nem fog ártani ;)

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
milyen vázad van esetleg képet teszel be?
ha lehet a papucsban elõre hátra mozgatni a kereket akkor a csavarok meghúzásánál elmozdulhat a kerék a vázban. orvosság: mindig csak egy kicsit húzol rajta egyszer jobb egyszer bal oldalon, és közben figyelsz rá h egyenesen álljon a kerék
ez amúgy hogy jön a keréképités topicba

Gabree

Gabree

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Hello, egy kis segítségre lenne szükségem a hátsó kerekem beszerelése okoz gondot mivel nem szoktam magam bütykölni. Vagy kotyog a kerék, :mad: ha nincs annyira meghúzva vagy ha jobban meghúzom a csavarokat elferdül a kerék állása és nem forog. Lehet agyat kéne benne cserélnem?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
mámint úgy értettem hogy boltból rendelni, hogy hozzanak. :) de ez a nova agy nagyon tetszik,.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
boltban is lehet vásárolni ám ;) nem csak ebike létezik :P

az a kerék értelmetlen, butaság megvenni