Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
az lehetséges h sprint közben azért cincog a tárcsa mert kezd kotyogni az agy?
átütõs agy, boxxerben. szal a villa nem hajlik, fõleg h olyan70 alatt vagyok kicsivel. b- cucc, és már kb 2-3 éves asszem. én még csak egy éve nyúzom, és használtan vettem szal ez lehetséges h agyat kell cserélnem?

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Oksa köszönöm!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Akkor Sun.

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
endurora kéne...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hellosztok!
Két alex dp20as felnit érdemes lecserélni két sun single trackre?

Mire is kéne? Mert a DP20 egy "algemeine" felni, míg a Singletrack már a durvulósabb stílusra hajaz.

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Hellosztok!
Két alex dp20as felnit érdemes lecserélni két sun single trackre?

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
azt én is tudom h nagy átmérõknél hatásos a csõtengyely, de hogy tágitsam a csapágyakat egy agyban? ha 12 mm-es átütõs lenne én is jobban örülnék neki és lenne hova könnyiteni

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

btw most kuldtunk vissza egy par occso 321es mavicot [nem d321, hanem ez az uj AM felni, nemtom mi betuje van] mert szepen szetnyilnak ha sokaig nincsenek befuzve es csak ugy lognak a falon. minoseg :spoko:

xm321, nekem az van elöl-hátul, eddig nem volt bajom vele. Az elsõt a merlin cycles (UK etalon :)) fûzte egy hope xc-re, a hátsó nemrég lett kész egy DMR Revolverrel. Ez a mavic tényleg az olcsóbbak közül való, de szerintem nem rossz.

btw tengelyrögzítés: A DMR használható gyorszárral, illetve mivel a tengely végében a furat menetes, a hozzá adott imbuszfejû csavarokkal is. Én az utóbbival próbáltam ki, nem mertem túlhúzni, de végül is elég szorosnak tûnik. Nem tudom mennyivel jobb, mint a gyorszár, van hozzá egy bordázott alátét, olyasmi, mint a gyorszáré. Majd látjuk. Szerintetek?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de azonos átmérõ esetén ez az állítás nem valós, vagyis nem életszerü, csak gyorszár(5mm) vs átütõ csõtengely(20mm) esetén.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás

rmx: nem apróhirdetõ.
csõtengely amugy könnyebb és jobb mint a tömör, majd lor elmondja miért.

Nem vok lor, de elmodnom.

Azonos anyagminõség és átmérõ esetén a furatos tengely értelemszerûen gyengébb.
Ha azonban növeljük a tengely átmérõjét, és a furat helyén levõ "anyagot" kipakoljuk kívülre, akkor sokkal jobb a csõtengely.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ezért nem veszek soha még egyszer illesztett felnit.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de az, es ertelemszeruen o nem az illesztettet hasznalja. bar andorra kisebb orszag, mint Mo, de azert alahogy megis csak talaltak neki egy parat elfekvobe ;)

btw most kuldtunk vissza egy par occso 321es mavicot [nem d321, hanem ez az uj AM felni, nemtom mi betuje van] mert szepen szetnyilnak ha sokaig nincsenek befuzve es csak ugy lognak a falon. minoseg :spoko:

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
commencal, nem?
amugy 2 féle singletrack van, hegesztett és illesztet, értelemszerûen itthon csak illesztett kapható.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
CG uj commencial dh versenyverdajan is Single track van. csak mondom.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nekem kisebb bringában tökéletes az ST, és nagyon sokaknak dh gépben is, szóval nem hiszem hgoy problémád lehetne veled, ár érték súly arányban szinte verhetetlen.
(és nem utolsó sorban jól néz ki)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szal felni ügyben marad a single track?rhino lite xt(az ezüst szinû)? helyébe menne..

akor asssssszem az lessz belõle,csak oltogatnak az mtx el is közben

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
rmx: nem apróhirdetõ.
csõtengely amugy könnyebb és jobb mint a tömör, majd lor elmondja miért.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
tudom.
csak az anyag maga nem egy puha darab, lehet rajta könnyiteni egy lyukkal, de azzal h kifúrom inkább törni fog mint hajlani, és inkább hajoljon mint az elõbbi ha esetleg mégse bírja a kiképzést. na meg a terhelés szerintem nagyobb felületen (keresztmetszeten) jobban eloszlik, igaz h a középsõ rész szinte alig kap. de kap
meg minden csavaros rögzitésû keréknek tömör a tengelye, szerintem nem véletlenül

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Attól, hogy tömör, még nem biztos, hogy erõs is. Lásd: Sh!mano integrált.
Ezt csak úgy írtam.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
megvan a hátsó tengely:
istenkirálymerevmajdnemátütõsfíling
mondjuk még nem mentem átütõs vázzal csak úgy viszonylag
ja az alapanyag: 10,9-es keménységû csavarszár remélem bírni fogja mivel tömör és súlya is van rendesen :D