Esetleg ha még sem lenne náluk, akkor a procross-ban is rákérdezhetsz, én ott vettem a bicajomat, tehát lehet hogy tartanak hozzá valo küllõt..
ugyanilyet keresek én is, egyenlõre sikertelenül.van minimális esély arra, hogy találok itthon 1.5-2.0-ás DT küllõt, ami ráadásul fekete?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
van minimális esély arra, hogy találok itthon 1.5-2.0-ás DT küllõt, ami ráadásul fekete?
off
a testbikeot felejsd el, hulyeseg, inkabb itt kerd ki a velemenyeket, minthogy onnan.
on
RAUH-Welt
B E G R I F F
mondjuk lehet h a testbike-on olvastan akkor viszont nem szóltam, mert ott minden baromság.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
létezik adapter, v fékhez, montis vázba nagy kerékhez.....vagy országúti kerék montis agyakkal
úgyis belefér a vázba, mert sárral nem találkozol aszfalton. mondjuk csak tárcsával lehetne használni.