Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Probike. És az összes kerekemet unit fûzte:D

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
sztem Probike :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nálunk ván némi MACH-1 (2.0-1.8-2.0 fekete, többek között: 260, 262, 264, 266).

120/db réz anyával, de lehet 149 is ;-)

faktor?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Hope Pro II agyak+XC717 1665grammra jön ki de sima 2-es DT-vel. 1.8-assal már simán 1600alatt vagy és kijössz ~85k-ból

ezekrõl a Hope agyakról van valakinek valamit tapasztalata? A környezetemben senki nem használ ilyet... A súlya jópofa (bár az elsõ kicsit nehéz :) ), és az ára sem vészes (párban ~55e Ft USA-ban).
Lehet itthon Hope agyat kapni?

vendég_unit_*

vendég_unit_*
  • vendég
Nálunk ván némi MACH-1 (2.0-1.8-2.0 fekete, többek között: 260, 262, 264, 266).

120/db réz anyával, de lehet 149 is ;-)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ezért lenne jó a Mach1 a kívánt változatokban. Jó az áruk. Nálam beváltak, már az ötödik kereket használom ilyennel.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én nagyjából 150-ig mennék el darabáron, bár ha abból indulok ki, hogy a sima kettes fekete 140, nincs sok esélyem...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
senki nemmondta h olcsó cucc..bár ez télleg irreálisan sok érte sztem..a sima fekete olyan árban van/volt mint egy 2-1.5-2 akkor ezek kombinációja tuti a duplája...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
DT Revolution 2-1,5-2/36db+anya, ezüst - 19,99GBP (fekete 24,99GBP)
258-266 közötti méretben
DT Competition 2-1,8-2/36db+anya, ezüst - 14,99GBP (fekete 19,99GBP)
252-268 közötti méretben

Szerintem érdemes lenne megnézni a német online boltokban, mert ez elég drága.

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
hát igaz h többen vagyunk akik szeretnének ien v hasonló küllõket...de külföldrõl azér nem érné meg behozatni..bár kitudja...

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
sok cseresznyét mindenkinek.
esetleg ha itthon nincs, akkor alternatív megoldásként hozattok külföldrõl. (vagy ez már nektek is eszetekbe jutott?)

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
thez: én iy ilyesmit keresek (vagy 2-1.5-2) de nem nagyon van. és gyalogkakukk is ilyet keres :) meg még ebben a topicban volt ember, aki ilyet keresett.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
köszi:)
az alapoknál kezdem, így kemény 3 helyet kell felhívnom...(DT MACH és SAPIM forgalmazókat..:))
remélem sikerrel járok, kéne könnyû kerék.

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
nagyon helyes..lényeg h elszánt legyen az ember..és kitartás!!:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
holnap derül ki minden..:)
mindehol körülnézek, kitalálok valamit.

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
hát elvétve lehet még akad..néztem de a forgalmazók oldalán nemtaláltam h hoztak vna:(....pedig egyik csapattársam két éve fekete 2-1.5-2es dt revo val fûzetett kereket...mindenesetre ha találsz vhol szólj mer én is szívesen beruháznék...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
2-1.8-2mm-es fekete küllõk létezhetnek itthon? fûzött mostanág valaki ilyenekkel? vagy ne is számítsak rá?:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
most hogy igy beszélgettek, utánanéztem, hogy a kerekem milyen nehéz.
huha.
komoly 795/1250 grammot igér a gyártó :)
ahhoz képest, hogy sima (valószinüleg 340-es) hügi agyak és 24mm széles bontrager felnik vannak, amik ráadásul UST-sek is, nem is rossz teljesítmény :D

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
nekem se versenycélokra van amclassic agyba fûzött kerekem.. mindennapos használatra...városban tekergésmeg terepen...nekem nics külön verseny kerékszett építve...eddig lekopogom semmi baja..bár azért óvatosabban bánok velük...

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
ok ezt mondták már párszor, és én is így gondolom, csak nekem úgy tünik ésszerûnek, h amíg bénázok, vagy lazán eddzek, addig nem kell a világ legkönnyebb kerekével tolni. ezek a kerekek országúti súlyban és kb akkora erõsségben is vannak. gondolj bele h mennyit bír. olyan mint a maxxis 42a-s keveréke. tapad mint a barom, csak 2-3 kemény sziklás lefele, és már a szöveten gurulsz. azért egy kerék kicsivel húzósabb.

on

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell: