Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem, bar a fektarcsa stimmel :)

majd holnap jon kep

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nem ezek azok a kerekek????

Feltöltött kép

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

és vmi nem ust-s? a sunnak nincs vmi ilyesmi felnije és a küllök milyenek legyenek ?

az ex729disc nem ust-s

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

hed felnit elfelejtettem lefotozni, majd holnap, addig itt a big un hatsoagy

élõben szebb:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
csak mert felmerult:

a mavic ex729 disc az nem ust, tehat sima belso valo bele. amugy ha sokallod szelessegben, meg sulyban, akkor a v-fekes verziot kell venni, ami szinten a majdnem megolhetetlen kategoria, ex721 a neve. regen D521 volt.

hed felnit elfelejtettem lefotozni, majd holnap, addig itt a big un hatsoagy

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
de kullokkel kapcsolatban varj meg velemenyeket, mert lehet, hogy van jobb nem sokkal dragabban
iratok kullore velemenyeket!!!

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Értem köszi akkor nekem is azok lesznek:D eddig is azok voltak csak gondoltam hátha megéri a többi drágább küllö a pénzt de akkor marad a régi jo bevállt eddig az mtx a legszimpibb..

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
csak parszor lattam intese mag 320 dh-t, de szerintem nehez, olyan a profilja, mint a double tracne, es szerintem az mtx is nagyon eros felni, nekem sima ezust kulloim vannak

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Értem köszi
akkor még gondolkozom... meik legyen de sztem a sun esélyesebb nemtom miért... a mavic is vonzó mégpedig a sulya miatt esetleg a intense mag 30 dh -ról mi a véleményetek? azt tom h nehéz de van beme annyi erõ mint a mavicban v az mtxben ezért a sulyért? jah a küllö az a szürke sima 2 milis?

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
szerintem az mtx is egy nagyon jo felni, en kullokbol vilag eletemben 2mm-er dt-t hasznaltam teljes megelegedessel, bar biztos vannak jobb kullok is

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Hátra tenném... technikám nemtom hogy van e még nem mérte senki:D de felnibõl szeretem ha hátul erõs van jah és a st-mben már van egy kis lpulás nemtom h gyári? v én tettem bele de láccik nem szeretném ha nagyobb lenne v megcsuklana... ex 729en kivül vmi más? jah és a küllök?

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
ha mar van technikad finoman letenni a gepet egy landolas utan, akkor eleg a single track, egyebkent hova tenned, elore vagy hatra, vagy mindketto?

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Értem köszi!
nekem végülis nem hardcore dh-ra kellene csak szeretek lépcsõzgetni kisebb letörések ugrálni meg terepen csapatni ezerrrel ... akkor is ez legyen szerintetek?szerintem sok lesz ez nekem... mondjuk sulya elég meggyõzõ... vmi másik esélyes?

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás

és vmi nem ust-s? a sunnak nincs vmi ilyesmi felnije és a küllök milyenek legyenek ?

tehetsz bele belsos gumit is

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
bizony, de az egesz ex sorozat jo, foleg a 823

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás

csak a mavic ex729disc, semmi más :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

az egy nagyon jo felni

nekem volt belõle :)
ugyanaz mind a mavic d321, csak átnevezték, és kicsit más lett a szine.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás

az egy nagyon jo felni

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
olee: a bontrager kerékszett helyett lesz, abban legnagyobb sajnálatomra "csak" onyx hátsóagy van, és én "eredeti" hügit szeretnék (illetve itt figyel a szobában, csak amig a bontrager 28-as, addig a hügi agy 32-es....)

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
a single track is eleg eros, de ha erosebbet akarsz, akkor sunn mtx, esetleg double track, de az nehez, es mavic ex sorozatbol valamelyik, ami neked szimpatikus