Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
pazzaz usd

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

Olyannyira hogy már lassan el is tûnik, létezik már egy pár éve, 4 nagy telógyártó közül már csak a Marzónak van a Shiver, volt a Manitou-nak a Dorado széria.....vannak még talán a Rise-nak is, Bender bácsi használt ilyet, szóval lassan már el is tûnnek...

Salsaboy: rst, avalanche, valamint volt a néger kolbász, aminek nem ugrik már be a neve, Tams, és Jorus villája.. és közel nem ismerem én sem a nagy részét, csak szemezgettem a sorból, mely már számtalan éve forgalomban van, volt...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ez a kerékpár nagyjából a kilencvenes évek közepérõl való. '96-ra tippelnék.

a tárcsafék valószinüleg sahs, de biztos, hogy nem photoshop.

ami pedig az upside-down teleszkópokat illeti: már egy jó ideje kaphatóak (10 éve?), látom nem nagyon foglalkozol a kerékpársport technikai oldalával ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Olyannyira hogy már lassan el is tûnik, létezik már egy pár éve, 4 nagy telógyártó közül már csak a Marzónak van a Shiver, volt a Manitou-nak a Dorado széria.....vannak még talán a Rise-nak is, Bender bácsi használt ilyet, szóval lassan már el is tûnnek...:)

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
lehet hogy csak számomra új, de ha jól látom a bringáknál is megjelenik a fordított teló??? amúgy tárcsák elég photoshoposnak tûnnek....

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

miért, ez dh bicikli? összhangban egy fitness országúti bringának tûnik, rugóúttal, hogy kimozogja a vasútátkelõket:p

Nem tom hova rakni én se igazából, erre tippeltem, fitnesz felhasználásnál biztos jól combosít emelkedõn....:D
Bár a kerék elég gyengusz sztem fitneszre, belehajlik a vasuti átkelõbe...:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
miért, ez dh bicikli? összhangban egy fitness országúti bringának tûnik, rugóúttal, hogy kimozogja a vasútátkelõket:p

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
De a nyeregcsõ kéne, szép piri...:)
És minek DH-ra 3 lánctányér.....csupa rejtély

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
nagyon malac :D
és milyen nehéz is?

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem, bar a fektarcsa stimmel :)

majd holnap jon kep

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nem ezek azok a kerekek????

Feltöltött kép

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

és vmi nem ust-s? a sunnak nincs vmi ilyesmi felnije és a küllök milyenek legyenek ?

az ex729disc nem ust-s

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts

hed felnit elfelejtettem lefotozni, majd holnap, addig itt a big un hatsoagy

élõben szebb:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
csak mert felmerult:

a mavic ex729 disc az nem ust, tehat sima belso valo bele. amugy ha sokallod szelessegben, meg sulyban, akkor a v-fekes verziot kell venni, ami szinten a majdnem megolhetetlen kategoria, ex721 a neve. regen D521 volt.

hed felnit elfelejtettem lefotozni, majd holnap, addig itt a big un hatsoagy

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
de kullokkel kapcsolatban varj meg velemenyeket, mert lehet, hogy van jobb nem sokkal dragabban
iratok kullore velemenyeket!!!

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
Értem köszi akkor nekem is azok lesznek:D eddig is azok voltak csak gondoltam hátha megéri a többi drágább küllö a pénzt de akkor marad a régi jo bevállt eddig az mtx a legszimpibb..

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
csak parszor lattam intese mag 320 dh-t, de szerintem nehez, olyan a profilja, mint a double tracne, es szerintem az mtx is nagyon eros felni, nekem sima ezust kulloim vannak

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
Értem köszi
akkor még gondolkozom... meik legyen de sztem a sun esélyesebb nemtom miért... a mavic is vonzó mégpedig a sulya miatt esetleg a intense mag 30 dh -ról mi a véleményetek? azt tom h nehéz de van beme annyi erõ mint a mavicban v az mtxben ezért a sulyért? jah a küllö az a szürke sima 2 milis?

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
szerintem az mtx is egy nagyon jo felni, en kullokbol vilag eletemben 2mm-er dt-t hasznaltam teljes megelegedessel, bar biztos vannak jobb kullok is

vitya_95

vitya_95

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
Hátra tenném... technikám nemtom hogy van e még nem mérte senki:D de felnibõl szeretem ha hátul erõs van jah és a st-mben már van egy kis lpulás nemtom h gyári? v én tettem bele de láccik nem szeretném ha nagyobb lenne v megcsuklana... ex 729en kivül vmi más? jah és a küllök?