módosítás:
megnéztem explorerrel. igen már látom. mozilla nem mutat semmit

egy terepes színû single track. de ez már van egy ideje
ebben mi az extra?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Mellesleg én pont erre fáztam rá. Annyi olajat locsoltak a gyári kerék küllõanyákira, hogy az kiszivárgot a furatokon, és elöl hátul eláztatta a fékeimet.
Azt a "meggyûrûzést" szegecselésnek hívják, és miért korrodálódna össze? Egyrészt az alu nem korrodálódik, csak kegyetlen körülmények között; másrészt a felni is alu.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
másrészt a felni is alu.
Köszi a hsz-t, megrendeltem a felniket, a küllõ valszeg 2/1,8 lesz, bár azt hittem csak 70ft körül van, de a 90ft még elviselhetõ.szerintem nem probléma a 2-1.8 alu anyákkal, nekem is az van mavic xm719-esben, egy 130/130mm össztelósban. ha csak cc, akkor még az egyötöset is bevállalhatod.
a felni is jó, annyi pénzért fõleg.
jah, most nézegettem. ilyen van neki. hát ha abban a gépben bírja, akkor talán alattam is jól fog mûködni. de azért jó lenne hosszabb távú tapasztalat is
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
... de sztem Te vagy olyan speggettihuszár :)hogy bevállalhatod az sl-t is.....nekem eddig bevált az xl....pedig van hozzá súlyom..
Off
rádszakadt a bank ?
szkandi váz, mavic kerék .....
on
az újaknak tartozéka az adapter....egyébként nagyon jó kerék...csapágyra meg jó ideig nem lesz gondod, de sztem Te vagy olyan speggettihuszár :)hogy bevállalhatod az sl-t is.....nekem eddig bevált az xl....pedig van hozzá súlyom..A Mavic Crossmax XL disc kerekekrõl hallani valami rosszat? a csapágyakat találok hozzá könnyen?
még valami. amint a képeken látom, 20mm-es átütõtengellyel van az elsõ kereke. egy helyen olvastam, hogy adnak hozzá adaptert gyorszárhoz. ez mindenhol jár hozzá, vagy csak néhol? és van olyan elsõ kerék, ami csak gyorszáras?
a sunrace mint fogaskeréksor.
ne keverd a sun felnikkel
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
a sunrace meg gyorsan kopik....