az elsõ.
A sebesség mindent megold.
legalább megvan hol lehet könnyíteni vagy fél kilótna végre Pite, végre látunk képeket is, és nem csak filozofálgatást:D
nem tûnik rossznak, bár lehetne még rajta hova könnyíteni...de így legalább sokáig kitart. (könnyû, erõs, olcsó tipikus esete.) az az átütõtengely meg elég brutálisan néz ki a leheletvékony DT-gyorszáramhoz képest;)
nekem is kéne már szerezni valami ilyen mérleget :chin1:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Dave: van valami?
legközelebb kedden lesz nyitva a bolt
Rebell:
Oh, danke, aber es ist schon nicht aktuell. Ich habe eine sehr gute Auktion erworben. Ein Paar DT 240 Naben mit XTR Scheibenbremsen. Sie sind natürlich neu. Ich habe es heute bezahlen.
Ich werde in die naechsten Tagen DT Revolution Speichen kaufen und dann suche ich ein Paar Mavic 717 Felgen.
mfg
andreas
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Az csak õszerintük van úgy,én még nem találkoztam olyan dobozzal amiben ne lett volna,kivéve amibõl kivették.hibike.de szerint nem jár a Revolutionhoz küllõanya, de extraként vehetek, ha akarok. micsoda jófejek :S
Dave: van valami?
Egy doboz=72db küllõ+anya(külön dobozban) minden feketénél.Igaz ez lehet csak a feketékre vonatkozik,de a simához is járnia kell a sima anyának.