Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
oksa, koszi.

amikor xt meg xtr agyakat emlegettek, akkor shimanokra gondoltok, ugye?

az xc717 a masszivabb rajder zuzasat is birja? eddig inkabb cc-re ajanlottatok nalam kisebb emberkeknek.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
havernak múltkor pl. elpattant egy fekete küllõje, bevitte, hogy kéne bele új meg centrír. csak a centrír árát kellett kifizetnie, a küllõt (~150 forint) ajándékba kapta, mert sokat járunk a boltba és ismernek már minket.

ha minõségi a cucc, akkor általában nem szólnak érte. de azon nem lepõdöm meg, hogy a teszkósgumit meg felnit nem kedvelik az autószerelõk...ez valami olyasmi, mint amikor egy szervízessel egy übergatya csingcsung agyra fûzetnek egy übergagyi fûzhetetlen csinghungjuán felnit übergagyi 25kereket megjárt elnyalt küllõkkel meg megnyúlt használt rozsdás küllõkkel, és nem igazán örül neki, mert nem megy minden pöccre, szenvedni kell a sz*r anyagminõség meg alkatrészek miatt. azért ha egy xtr/dt/ck agyra kell fûzni egy xc717et húzott küllõkkel, akkor az azért mégis csak jobb munka...

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,700 posts

Zolkow, hol fûzetted a kerekeidet (vitál clubban)?

ázzáz! :)
máshol még nem csináltattam ilyesmit, meg amúgyis csak két szettet fûzettem eddig életemben, de elégedett voltam a tavalyival, úgyhogy ezentúl is hozzájuk viszem, ha drágák is :)
/alkatrészt venni Fehérváron meg....phíí....:( /

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Zolkow, hol fûzetted a kerekeidet (vitál clubban)?

A sebesség mindent megold.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

ok, ket elegge meggyozo velemeny :)
marad a Novatec D362SB.

egy "etikett" kerdes: mennyire orulnek nekem egy atlagos bringaboltban, ha bemegyek az ebike-rol vasarolt felnivel, aggyal a kezemben, h. ezt legyszi osszefuzni, felszerelni? azert kerdezem, mert lattam pl autogumis reakciojat, amikor bejott ember a tescoban vett gumijat felszereltetni, es nem igazan orultek. letezik itt ilyesmi?

egy masik kerdes: ossze tudjak nekem rakni megbizhatoan kb barmelyik boltban?

Szerintem nyugodtan beviheted bármilyen bringaboltba, megcsinálják mert ez a dolguk.
Bár nem kell mondani h az Ebike-ról van a cucc... Ennyi ;)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,700 posts
szerintem itt nincs ilyen, hogy csúnyán néznek ha máshol vetted, de például ahol én fûzettem, ott elég komoly kedvezmény lett volna munkadíjra, ha náluk veszem az anyagot, így kb. egálban lett volna a két ár. csak így biztos lehettem benne, hogy az lesz amit akarok, és nem kell heteket várni :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem problémáznak rajta, általában mindenhol meg tudják csinálni gond nélkül.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

marad a Novatec D362SB.

egy "etikett" kerdes: mennyire orulnek nekem egy atlagos bringaboltban, ha bemegyek az ebike-rol vasarolt felnivel, aggyal a kezemben, h. ezt legyszi osszefuzni, felszerelni? azert kerdezem, mert lattam pl autogumis reakciojat, amikor bejott ember a tescoban vett gumijat felszereltetni, es nem igazan orultek. letezik itt ilyesmi?

- normális boltban nem fognak csúnyán nézni
- igen

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
marad a Novatec D362SB.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A zúzást nem fogja bírni.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

miutan jol kifaggattam mindenkit :D penzugyi okokbol gondolkozom egy B+ FreeRide Disc gyari kereken (http://ebike.hu/term.../hatso-mtb/1334).
visszaolvastam vagy 2 honapot, latom a gyari kerekeket elegge lehuzta mindenki, viszont ez arban eleg jonak tunik.
szerintetek elbirna a 110 kilomat ugralgatva is (terep, FR, enyhebb street)?
az agyat legalabb ismeri valaki (B+ Country Disc)?

az egy városi/hobbi cc agy, de benne van minden katalógusban, meg árulják külön.

azzal szerelik az összes magellant kb 170 ezertõl-tõl lefelé
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
miutan jol kifaggattam mindenkit :D penzugyi okokbol gondolkozom egy B+ FreeRide Disc gyari kereken (http://ebike.hu/term.../hatso-mtb/1334).
visszaolvastam vagy 2 honapot, latom a gyari kerekeket elegge lehuzta mindenki, viszont ez arban eleg jonak tunik.
szerintetek elbirna a 110 kilomat ugralgatva is (terep, FR, enyhebb street)?
az agyat legalabb ismeri valaki (B+ Country Disc)?
(azt latom, h. nehez az egesz: agy 465g, felni 590g)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,700 posts

az szerintem ViktoRider volt a Bike+ Detroit SS-el,nem?! :) :D

akkor igen, csak lusta voltam utánanézni..

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

agyra is nemrég írt valaki valami brutális túlsúlyt, az is B+ volt..

az szerintem ViktoRider volt a Bike+ Detroit SS-el,nem?! :) :D

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,700 posts

B+ Helium hátsó agy, 5 zárt mélyhornyú golyóscsappá', alu tengely, tárcsás, 305 gramm, ~20 ropi. Ennyiért (vagy olcsóbban) mi mást? (Zolkow által mért XT 426g ijesztõ kicsit) /felhaszn: trail ridin', 70-75kg testtömeggel/

azért jobb, ha meggyõzõdsz a súlyáról, ha fontos, mert pl. a Zero felnire is 590 g-ot adnak meg, amennyi a Mach1 MX mérve, és fix, hogy nem egy súlyban vannak ;)
agyra is nemrég írt valaki valami brutális túlsúlyt, az is B+ volt..

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Nah készlett a Kerekem! :)
-Double Track felni
-DT 2mm küllõk
-Specialized 20mm átütõs agy

Majd lemérem mennyi a súlya gumival kíváncsi vagyok! :D :D
Amugy elég merev minden! 1szóval fasza! :D ;)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
B+ Helium hátsó agy, 5 zárt mélyhornyú golyóscsappá', alu tengely, tárcsás, 305 gramm, ~20 ropi. Ennyiért (vagy olcsóbban) mi mást? (Zolkow által mért XT 426g ijesztõ kicsit) /felhaszn: trail ridin', 70-75kg testtömeggel/

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

én ezt nem is vitatom, csak éppen nem mindegy, hogy honnan és mennyiért jön, mert ez további járulékos költség
ez kb. olyan, mint ha vmire az mondom, hogy ennyi az ára - csak az éppen nettó, és ezt nem közlöm a vevõvel

de én közöltem, a többiben igazad van....

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

szted ha írtam, hogy külföldrõl és online akkor nincs szállítási díj meg visszaolvasva erre is rájön...
de szvsz még így is jobban jár..

én ezt nem is vitatom, csak éppen nem mindegy, hogy honnan és mennyiért jön, mert ez további járulékos költség
ez kb. olyan, mint ha vmire az mondom, hogy ennyi az ára - csak az éppen nettó, és ezt nem közlöm a vevõvel

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

XC717 32h black 39,9EUR
XC717 32h silver 35,9EUR
starbike
csak éppen a kedves információadó elfelejti, hogy ingyen ez se jön kicsiny hazánkba

szted ha írtam, hogy külföldrõl és online akkor nincs szállítási díj meg visszaolvasva erre is rájön...
de szvsz még így is jobban jár..