Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Írta 2009. február 01. - 22:18

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 01. - 22:10

Írta 2009. február 01. - 21:01

kellene nekem egy tárcsás kerékszett városba. terepre/versenyre (évi 4-5 maraton, 24 órás, sok hegyi túra) van egy Syncros AM szettem. városba megfelelne egy olcsóbb szett is, hisz nincs úgy igénybe véve. nézegettem az aprót és találtam 2 Mavic Crossride szettet ami árban is megfelelne, csak hát nem igazán tudom összehasonlítani a kettõt. a Mavic nagyon komolyan néz ki, de az ára újonnan kb. a fele a mostani Syncrosnak. igazából jó lenne egy deore vagy LX agyas szett is, ami ugye olcsóbb volna, de amit találtam már eladták. szóval rongyrázás lenne egy Mavic Crossride a városba? Vagy esetleg a Syncros gyengébb ilyen szinten? lehet, hogy teljesen el vagyok tájolva és nagyzolásnak tûnik a Crossride a városba, ezért kérem, hogy tégytek rendbe az "értékrendem"......:chin:
Írta 2009. február 01. - 17:57

Köszi elõre is!
Írta 2009. február 01. - 17:50

Hali! Van egy Mongoose Fireball 2007-es vázam. A kereket ebbe hátulról kell betolni. Igy kellene bele olyan ketyere, aminek igatából nem tudom a nevét, de valami kerék feszítõ, vagy tengely feszítõ(?). Van is egy képem, mivel az egyik oldalt már van egy ilyenem, amit kapram a vázhoz. De a másik oldalra is kellene, különben nem tudom egyenesen berakni a kereket.
Valakinek van ötlete, hogy honnan szerezzek még egy ilyet?
Illetve váltót sem tudok rárakni, mert nincs hozzá papucs. Valakinek nincs elheverõbe egy ilyen? Vagy tudomása arról, hogy hol árulnak, melyik szervízben, vagy boltban?
Köszi!
Én a Thunderball saját mechanizmusát használom feszítésre, az miért nem jó?
http://forum.bikemag...&postcount=1504
Ez egyébkén a balos feszítõ, csak átraktam a hajtásoldalra, a túloldalon meg simán a papucsban van a tengely. A jobboson van váltótartó fül, az most nálam éppen elhever, de nem adom oda, mert lehetek még olyan öreg, hogy szükségem legyen váltóra... :-)
Sz'al elsõsorban azt maceráld érte, akitõl a vázat vetted, mert járna hozzá... (Nem dobtad ki a csomagolással együtt? Pici vacak fémdarab...) Vagy örülj, hogy sikerült egy olyan vázat szerezned, amire remek singlespeed építhetõ.
Amúgy lehet kapni olyan BMX stílusú láncfeszítõket, még a Bike+ -nak is van kétféle, de azok nem biztos, hogy jók ehhez a vázhoz, mert itt egy "mélyedésben" van a papucs.
Írta 2009. február 01. - 16:21

Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy a képen a kérdõjel mit jelöl?
Másrészt esztergájozni kell egyet, mert ugylátom hogy ehhez nem fogsz kapni.
Szerintem.
A kérdöjel a bekarikázott részt jelöli, mint kérdés! Hova tudok fordulni eszterga dolgokkal? Mert akkor csináltatnék ilyen feszítõt és egy papucsot is neki.
Írta 2009. február 01. - 16:15

Másrészt esztergájozni kell egyet, mert ugylátom hogy ehhez nem fogsz kapni.
Szerintem.
Írta 2009. február 01. - 16:00

Valakinek van ötlete, hogy honnan szerezzek még egy ilyet?
Illetve váltót sem tudok rárakni, mert nincs hozzá papucs. Valakinek nincs elheverõbe egy ilyen? Vagy tudomása arról, hogy hol árulnak, melyik szervízben, vagy boltban?
Köszi!
Írta 2009. február 01. - 15:53

szerintem azonos évjáratban (2008/2009) teljesen egyformák.az slx és xt agyak centerlockos verzióban gondolkodva mennyire egyforma méretüek?mármit egy kerék ugyanazokkal a küllökkel átfüzhetõ egyik agyról a másikra?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. február 01. - 15:32

Írta 2009. február 01. - 13:19

Írta 2009. január 31. - 20:23

Igen. A garancia meg alkatrész érdekes dolog. Régebben vettem egy Tune agyat, amit az elõzõ tulaj leharcolt. Írtam a gyárnak, a tulajdonos (Uli Fahl) visszaírt, hogy küldjem ki, aztán egy hét alatt vissza is kaptam új csapágyakkal, új szabadonfutóval, új tengellyel. Ennél jobb garancia nekem nem kell. Egyébként a White Industries kompatibilis vele, csak annak kicsit nehezebbek a tárcsás anyagi.a tune agyak meg szépek. king-kong?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. január 31. - 20:23

azt ugye tudod, hogy miért szûnt meg az itthoni tune forgalmazás, igaz?65-70e körül van egy pár eladó Tune agyam, ami nem kínai Ringlé, csak nem divatos. Itthon áll egy éve.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2009. január 31. - 20:14

a ringlét azért bátorkodtam beírni, mert nekem is az van, tetszik, nincs vele gond, valamint van itthoni hivatalos forgalmazó, ha baj lenne vele.65-70e körül van egy pár eladó Tune agyam, ami nem kínai Ringlé, csak nem divatos. Itthon áll egy éve.
a tune agyak meg szépek. king-kong?
Írta 2009. január 31. - 20:10

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2009. január 31. - 20:09

a fehér szín miatt kéne a dt

most raktam össze itthoni webshopból a dt kerékszett árát, és 150 ropi lenne....
Írta 2009. január 31. - 20:05

ringlé flea agyak, mavic xc717d vagy xm819d felnik, és olyan küllõt meg anyát veszel hozzá, amilyet csak szeretnél:)
árban egy csöppet jobban jössz ki vele, a két agy 60 körül, felnik 12/19/db, küllõanya (dt színes) 70Ft, küllõ meg amilyet veszel.
Írta 2009. január 31. - 20:00

inkább vennék mavic 717-es felnit.http://www.actionspo...710b268ac8e86b8
Na ez kell nekem, pont ilyen dt combót akarok összerakni, pont ebben a színben. bár azt írja sapim küllõk vannak hozzá, de jó lenne megrendelni, csak gyengusz a forint.
ennyibõl Mo.-n össze tudnám rakni? az agyak nagyon drágák.....
egy kérdés: ha veszek egy doboz Dt küllõt, amihez azt írják hogy fekete alu anyákkal, akkor az anyák is feketék? mert úgy lenne jó
ezek a dt-k nehezek - legalábbis az összsúlyuk.
árban nagyjából itt álltam meg én is és 1501 gramm
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. január 31. - 19:54

Írta 2009. január 31. - 19:52