Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12587 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

az stx rc is montis elso agy

Mért kellett elárulni? Eddig azt hittem triálra találták ki... ;)

Olvastam itt régebben, hogy befûzte valaki az STX-RC agyat radiálba, és leszakadt a küllõperem.

Köszi a segítséget! :)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

attila07070

attila07070

vendég

• fórumtag
  • 85 hozzászólás
hali!van 1 bike+ detroit agyam amiben meghalt a rugó(eltört) és már 2 hónapja várok a forgalmazóra de még nem jött árú:S esetleg valami okosság h honnan szerezek rugót?

Nem estem el, csak így szoktam leszállni

:rocketman

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mar megint okosat sikerult kerdezni

az stx rc is montis elso agy
a shimano nem ajanlja a radialis fuzest mert nem eleg magas az agyperem a kullolyuk felett
plusz a haverod mar befuzte a kereket szoval tokmindegy

write only mode:wallbange
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
A shimanó montis agyak közül az XT és az XTR fûzhetõ radiálisan ami nem 5 évnél öregebb.
(Ha nem így van majd kijavít valaki...)
Az STX-RC Kérem egy Deore szintû agy. NEMFIKÁZNI!! :)
Amúgy az 1000ftos Joytech agy bírja a radiális fûzést valamint ha minõségibb megoldást kerestek akkor ajánlom a Novatec 4500ftos agyát....
Tamáska: Igen igazad van DE kategóriákban óriási a különbség egy eq21 és egy erlájn 4 között. Az eq szegecseléssel is szétreped... Az erlájn4 soha nem fog ugyanakkora terhelésnél szegecselés nélkül sem.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
A Shimano montis elsõ agyak bírják a radiális fûzést és a triált, vagy leszakad a küllõperemük, mint az STX-RC-nek? Egy ilyen olcsóbb fajta agy.
Nem az enyém, egyik haverom csinálta.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Am. a Vuelta Airline 4, az hány gramm? Tudom nehezebb, de egy másik aero felnihz képest jó a súlya?

olyan 600, de talán kicsit több

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a 350grammos sun equalizer is szegecselt. szerintem ha meg tudtak volna csinalni ugyanilyen erosre szegecseles nelkul ugy hogy kozben konnyebb lesz a felni, akkor ugy csinaltak volna.

persze kiszakadhat a szegecs is. de ha az nincs, akkor extra anyagot kell a lyukak menten hagyni szal ugyanott vagy.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_bertaa_*

vendég_bertaa_*
  • vendég
Am. a Vuelta Airline 4, az hány gramm? Tudom nehezebb, de egy másik aero felnihz képest jó a súlya?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Elméletileg erõsebb a felni küllõanya kapcsolat, de kiszakad az is ha kiakar.
Neked nem kell csak nehezebb a kerék tõle.

vendég_bertaa_*

vendég_bertaa_*
  • vendég

Jó a DT és nem szegecselt a Vuelta.

És miért jó, ha egy felni szegecselt?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Jó a DT és nem szegecselt a Vuelta.

vendég_bertaa_*

vendég_bertaa_*
  • vendég

Na az tényleg erõs...
CFX tényleg (keverem a szezonta....)
De én már akkor a CFx re szavaznék mert legalább a felni legyen kicsit könnyebb.Ha csak nem akarsz nagyon izmos lenni.

Ja és Gabe 105 kgal használom tárcsával a revo 1.5öst :) Tényleg!

Pedig egy edzõkerékkel az lenne a célom. :D
Amúgy gondolkodom még a Mach1 Roadrunner-en; vagy a Vuelta....

Vuelta szegecselt, nemtudja vki?

És küllõkbõl, milyen legyen, milyen fûzéssel?
Mondjuk sima 50 forintos DT, 3 keresztel? Tudtok jobbat, nem kell valami drága...

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Találtam felnit, ami jó lehetne, jókat mondanak róla, kicsit nehéz, de nembaj egy edzõkerék lenne nemigaz??? És állítólag baromi erõs...

Vuelta Airline 4
Szerintetek?

Na az tényleg erõs...
CFX tényleg (keverem a szezonta....)
De én már akkor a CFx re szavaznék mert legalább a felni legyen kicsit könnyebb.Ha csak nem akarsz nagyon izmos lenni.

Ja és Gabe 105 kgal használom tárcsával a revo 1.5öst :) Tényleg!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Üdv!

Elõfordulhat, hogy nem passzol méretben a mostani dt champion fekete küllõm az agycsere után (xtrõl hopera). Ebben az esetben új küllõk után kell néznem. Használható az 1,5-ös dt tárcsafékes kerékhez vagy maradjak a championnál? 52 kg vagyok, ha ez számít. Ér több, mint 100 ft-t darabonként az a néhány tíz gramm?

Kösz, Gábor

Jó az 1,5ös revo tárcsafékhez. Sok versenyzõnek van ilyen kereke és több szezont elmennek vele, ami nálad kb örökéletet jelent.

A sebesség mindent megold.

vendég_bertaa_*

vendég_bertaa_*
  • vendég
Találtam felnit, ami jó lehetne, jókat mondanak róla, kicsit nehéz, de nembaj egy edzõkerék lenne nemigaz??? És állítólag baromi erõs...

Vuelta Airline 4
Szerintetek?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha az az 1.5-os DT az revolution, akkor jo lesz. a gyari ajanlas azt irja hogy ha huzott kullot akarsz tarcsas kerekbe akkor a supercomp-ot valaszd, de fuztem mar revo-val tarcsas kereket ami azota is kapja a kikepzest [kemenyen] es meg mindig vidaman birja.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás

Üdv!

Elõfordulhat, hogy nem passzol méretben a mostani dt champion fekete küllõm az agycsere után (xtrõl hopera). Ebben az esetben új küllõk után kell néznem. Használható az 1,5-ös dt tárcsafékes kerékhez vagy maradjak a championnál? 52 kg vagyok, ha ez számít. Ér több, mint 100 ft-t darabonként az a néhány tíz gramm?

Kösz, Gábor

én 2es küllõvel fûzetném mindenképp. ha tartós kereket szeretnél

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Üdv!

Kösz, Gábor
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nem fikazok en semmit, csak dolgoztam muhelyben par evet, es leirom hogy mivel talalkoztam.

ksyrium elite amennyivel konnyebb annyival dragabb is mint az ultegra

en olyan kerekek sulyait hasonlitottam ossze amik arban nagyon kozel allnak egymashoz.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_bertaa_*

vendég_bertaa_*
  • vendég
A szabadonfutójuk biztos nem.....bár nemrosszak a Shimano kerekek sem, de a Mavic kétségtelen hogy jobb...szerintem!

Úgy érzem, hogy a Shimano-ból kispórolják az anyagot, és azért könnyebbek. Én használok egy 4 éves Shimano kereket (WH-R550), nemrég van nálam igaz, és karban is volt tartva rendesen, de a szabadonfutó, többször megugrik, elég csendes, szorul; sok a fáradt küllõ benne. Jó persze 4 év, de akkor is, most 21 a srác aki használta, és versenyzõ, azzal a kerékkel legalább is nem bukott.
amúgy is egy Ksyrium Elite az álmom, és ha már itt vagyunk könyeb mint az Ultegra, és sokkal jobb (sokan használnak Mavicot a csapatban).

Igaz, hogy Aksiumról volt szó, csak úgy tûnt, hogy fikázod a Mavicot. Bocs ha nem így van.