Olcsó BMX, vagy Camping felni. Kell lennie.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Talán lehet az oka a felnin található igen aprócska matrica miszerint is Made in Rumania!Nézegettem ma az új Crossmax SX kerekeket,az miért van hogy egy kb220ezres kerékszettnél félig lefittyedõ matricák vannak az agyon????
bajnak nem baj,csak 750euro körül (én) elvárnék egy kis gravírozást vagy festéket ráha amugy jol mukodik a kerek akkor szerintem az hogy lejon a matrica nem akkora baj...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sziasztok!
A montimon szeretném lecserélni a jelenlegi kerékszettem. Jelenleg a következõ alkatrészekkel tervezek: Novatec Light agyak, Dt 2-1.8-2es fekete küllõk, alu anyákkal, Mavic XM 317es felnik, és aligator Wind Cutter 180/160as tárcsák. 67kiló vagyok, és nem akarok túlépített kereket, de olyat se, amelyik magától kerülgeti az akadályokat. Ha van valami ötlet, vélemény, esetleg jobb alkatrészre tipp hasonló áron, akkor várom a véleményeket!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Próbáld meg mûszer olajal, eloször én is Rol-t raktam az SLR-be és tényleg eltûnt a hangja, de fogta egy kicsinyt a szabadon futást, mûszer olajjal kicsit nagyobb a hangja de jobban fut.
Úgy látszik mégsem olyan erõs a 14mm-es tengely az XT agyban... tegnap Szilvásváradon eltört az elsõ agyamban...
Van rá esély, hogy kapok hozzá új tengelyt+kónuszt?
Próbáld meg mûszer olajal, eloször én is Rol-t raktam az SLR-be és tényleg eltûnt a hangja, de fogta egy kicsinyt a szabadon futást, mûszer olajjal kicsit nagyobb a hangja de jobban fut.Korábban téma volt a Novatec agyak szerelése és valamelyikõtök mondta, hogy a racsniszerkezetbe érdmes inkább olajat tenni. Na, most kipróbáltam (Rohloff láncolajjal), és egyszerûen semmi hangja nincs a bringának, amikor nem tekerem, nagyon fasza.