Az nem túl nyerõ ha a gyorszár hatni tud a tökéletesen egymásnak feszített kónuszra és anyára. A többforgáspontos össztelós bringák hátsó háromszöge gyorszáras rögzítéssel sosem lesz elég merev.
Kivéve ha Anthem:)
Az nem túl nyerõ ha a gyorszár hatni tud a tökéletesen egymásnak feszített kónuszra és anyára. A többforgáspontos össztelós bringák hátsó háromszöge gyorszáras rögzítéssel sosem lesz elég merev.
de a tengelyt zömíthetiAz nem túl nyerõ ha a gyorszár hatni tud a tökéletesen egymásnak feszített kónuszra és anyára. A többforgáspontos össztelós bringák hátsó háromszöge gyorszáras rögzítéssel sosem lesz elég merev.
az xtr-rõl meg majd elmondják az elõnyöket a többiek
Az nem túl nyerõ ha a gyorszár hatni tud a tökéletesen egymásnak feszített kónuszra és anyára. A többforgáspontos össztelós bringák hátsó háromszöge gyorszáras rögzítéssel sosem lesz elég merev.jelenleg a konuszokat ugy allitottam be, hogy a gyorsszar huzza szorosra
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Shimano XTR - DT Swiss 240s: Elõnyök és hátrányok? Sártûrõ képesség? Élettartam? Pótalkatrészek?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
szerintem meg a kézi mérés a legpontosabb.
Ride everywhere.
.
a sun eq felnikre is nehéz felrakni a gumit? utoljára DS2-es felnim volt a sun-tól, arra elég nehéz felfeszegetni a gumit, ellenben a maviccel, amire kézzel rakok fel szinte akármilyen gumit....
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
a sun eq felnikre is nehéz felrakni a gumit? utoljára DS2-es felnim volt a sun-tól, arra elég nehéz felfeszegetni a gumit, ellenben a maviccel, amire kézzel rakok fel szinte akármilyen gumit....
hello
Meg tudnátok mondani nekem, hogy milyen felni van ezen a bicajon, mert sehol nem találok hasonlót....fehérbe szeretnék egy ilyet. elõre is köszi
a link: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Valaki tud valami hasonló küllõszámítót mint a régi dt oldalon lévõ? Mármint amiben a típus megadásával lehet számítani, a kézi mérés sosem annyira pontos.
Ha nincs ilyen, akkor jó lenne egy olyan oldal is ahol pontos adatok vannak a felnikrõl/agyakról. Nem súly érdekel, hanem a fûzéshez fontos méretek.
Egyébként idegbajt kaptam mikor megláttam, hogy a 2.0-ás spokecalc-ban csak mavic sun felnik, és csak dt agyak vannak. Pedig szinte minden gyártóé ott volt.
Ride everywhere.
.
Én 3 hónapja ezt használom: Fun Works N76
71500 Ft-ra jött ki. A szett mért tömege 1537 g, szóval jó súlyban van. Amúgy az agyak Sun country flea átmatricázva,a felni szintén Sun szerintem EQ21, a küllõkön meg SAPIM felirat van, amúgy fekete acél kardküllõk. Nekem bevált, kapott már két hosszú távot, meg sok edzést.
Van nekik tárcsás szett is, picit drágábban: Spec kerékösszeállítások
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
XC/maraton kerékszett építésén gondolkodom. Nem vagyok benne biztos, hogy megéri, hiszen annyiféle gyári kerékszettet lehet már kapni...
Ride everywhere.
.