Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12596 hozzászólás a témában

gabor88

gabor88

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Akkor is "hipp-hopp" így néz ki ha XT fogaskoszorúval használod... Csak épp nem az egész kazettatest, hanem csak az alsó 3 lánckeréknél. Tudom, mert vettem Dt 340-es agyakat és bemarta szépen az XT sor :( Soha többé alu kazettás agyat! Ilyenkor sírom vissza a régi XT agyaimat..

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Mostanában vásároltból 6 dobozból kettõ az volt ,4 nem.
Szóval annyira konkrét én se vagyok.

...

most néztem.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob,nem az.

akkor át kell fogalmazzam, a kettes fekete az biztosan az, most vettem, mach1 jelzés van a fejében. lehet van más beszállítója is

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
azrét ezeknek a dh spec. agyaknak van belsõ ellenállásuk rendesen (dt 440 fr)

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Rob,nem az.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a bike+ küllõ az mach1

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Sziasztok!

A kerekeimet (Novatec light agy, Sun ds2 xc felni) újra szeretném fûzni az ezüst 2mm-es Dt küllõk helyett ilyenekre gondoltam:
-- Bikemarket.hu -- BTS*Kll - 2mm - fekete II
vagy
-- Bikemarket.hu -- BTS*Kll - 2mm - fekete I

Vannak ezek a küllõk közel olyan jó minõségûek, mint a standard 2mm-es Dt, vagy inkább a felejtõs kategória?
Esetleg még annyit, hogy ~90kg vagyok, és Stumpy fsr-ben használnám. Elõre is köszi a válaszokat!

szín miatt én biztos nem fûzném át, de kinek mi a fontos...
valószínû amúgy, hogy mûködésben nem lesz gondod.

Mark001

Mark001

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Megbeszéltem már vele. Úgyvolt, hogy megkérdeztem, befûzi-e ha viszem. Aztmondta igen, csak rendeljek küllõt is, mert ismeretlen felnit és agyat neki nehezebb számolgatni. Egyszerûbb ha beütöm ebike-on, és azt rendelem. Szóval nem gond.
De inkább megkérdem majd tõle, úgyis õ fûzi.
Köszi a segítséget!

Papszi

Papszi

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Sziasztok!

A kerekeimet (Novatec light agy, Sun ds2 xc felni) újra szeretném fûzni az ezüst 2mm-es Dt küllõk helyett ilyenekre gondoltam:
-- Bikemarket.hu -- BTS Kll - 2mm - fekete II
vagy
-- Bikemarket.hu -- BTS Kll - 2mm - fekete I

Vannak ezek a küllõk közel olyan jó minõségûek, mint a standard 2mm-es Dt, vagy inkább a felejtõs kategória?
Esetleg még annyit, hogy ~90kg vagyok, és Stumpy fsr-ben használnám. Elõre is köszi a válaszokat!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
2 bringámnak jó 80% jött netrõl, külföldrõl. De küllõt csak boltból...ha nem jön be a méret nyilván õk cserélik, mert õk számolták el...Meg a korábban említett fûzési költség is nyilván olcsóbb, ha ott veszed.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

ezt nem szokták szeretni a boltosok - legalábbis eddig az összes boltos ismerõsöm ezt mondta :)
mindenki megrendeli kintrõl/netes boltból, mert olcsóbb, aztán odaviszik a sarki boltba, hogy fûzzék össze. hát persze, hogy annyit kérnek a fûzésért, mint amennyivel olcsóbban vetted :)

nem csak az ár, de a választék is fontos, a boltosnak ritkán van 20 féle felnije

mondjuk ha megfelel ami a boltban van, és nagyon nagy a difi a netes bolthoz képest, akkot én is inkább ott veszem ahol, szereltetem

Bár nálunk a srác nem érzékeny ilyesmire, simán felteszi a netes boltban vett cuccokat, õ is tudja, hogy a pénz nagy úr, neki meg a szervíz is szépen hoz a konyhára

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Sehogy, boltba viszem. Viszont nem ott veszem a felnit és a küllõket.

ezt nem szokták szeretni a boltosok - legalábbis eddig az összes boltos ismerõsöm ezt mondta :)
mindenki megrendeli kintrõl/netes boltból, mert olcsóbb, aztán odaviszik a sarki boltba, hogy fûzzék össze. hát persze, hogy annyit kérnek a fûzésért, mint amennyivel olcsóbban vetted :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
én 88-90en fûzném

ha nem te fûzöd akkor elnézést!

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Na várj... Akkor már nem 286 és 288?

Sheldonnál legalábbis azt olvastam hogy a szükségesnél hosszabb küllõvel szarban vagy, míg a kicsit rövidebb nem para.

Mark001

Mark001

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Sehogy, boltba viszem. Viszont nem ott veszem a felnit és a küllõket.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
mondom, 288-290
de már meg ne haragudj ha már ezen fennakadsz , hogy akarod befûzni?

fuck me, i'm famous!

Mark001

Mark001

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Nah,akkor most melyik is?
Mert jobb oldalra a 288 az oké.
de az 289-es helyett melyik? én is olvastam, hogy jobb ha lefele kerekítem.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
jól tudod, de nincs páratlan hosszú küllö, ergo ha normál anyával fûzöd akkor 290-288

üdv

fuck me, i'm famous!

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Úgy tudom a küllõhosszt mindig lefelé kell kerekíteni. Szóval 289 és 287.

Mark001

Mark001

vendég

• fórumtag
  • 48 hozzászólás
Hello!
Építeni akarok 2 db outi kereket. A felni egy Rodi Stylus 32 lyukas, az pedig egy tiagra. A lényeg, hogy ebike-on számoltam a küllõt, és a bal oldalra 289 a jobbra pedig 287.4 jött ki. Mekkora Küllõket vegyek akkor? 288 mindkét oldalra? Nem lesz gond az 1mm különbség?