Köszi.Akkor pedálra nem kötelezõ csak "szabad".Rendesek, hogy megengedik.
Jelentkezz be Regisztrálj
Keréképítés
Posted 2011. March 07. - 14:16
Posted 2011. March 07. - 14:13
Posted 2011. March 07. - 14:08
Posted 2011. March 07. - 13:57
Posted 2011. March 07. - 13:50
Kicsit off, de ha jól tudom a pedálprizma is kötelezõ, amit szintén nem nagyon tudok elképzelni mondjuk egy Look országúti pedálon.
Posted 2011. March 07. - 13:44
Köszi!
Na de ez a csengõ bakker... OMFG!
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2011. March 07. - 11:21
Ilyen:Ez a wowow küllõs fényvisszaverõ, nappali fényben hogy néz ki?
http://ebike.hu/term...zaverõ küllõre/
Posted 2011. March 07. - 10:54
annyit azért tudni érdemes, hogy a rendõr nem fogadja el a gumin lévõ reflex csíkot sem, csak a borostyánsárga prizmát (ha jól tudom min. egy darab az elsõ keréken)
Nem tudom, hogy mûködik a való életben, de gondolom az elõírás az, hogy a rendõr nem mérlegel, hogy ez vagy az a megoldás szerinte jobb-e, mert akkor jönne mindenki a különbözõ kifogásokkal.
Posted 2011. March 07. - 10:45
Posted 2011. March 07. - 09:32
Posted 2011. March 07. - 08:26
Csengõ nem ajárdára kell, hanem a bringa útra...
Még soha nem volt szerencsém külterületi bringaúton menni. Biztos ezért nem gondoltam rá.
Posted 2011. March 06. - 19:54
Posted 2011. March 06. - 19:50
Nekem egy autós duda van fenn az egyik bicómon (még cm-re tettem fel, de rajta maradt), aminek az a hátránya a csengõvel szemben, hogy pl. tegnap két öreg sétáltatott egy kutyát a bringaúton -hol máshol- és amikor rájuk dudáltam, egyedül a kutya nézett hátra, neki viszont nagyon tetszett.
A duda szabálytalan.
Télen pont ezért nekem is fent van az elsõ keréken, meg tele van aggatva a bringa minden fényvisszaverõ sz@rral.Csengõ nem ajárdára kell, hanem a bringa útra...
Amúgy én is feltettem egy prizmát elõre. Na meg autóból nézve kurva jól látszanak ezek a prizmák, sokszor jobban, mint a világítás, oldalról meg aztán fõleg. Aki sokat közlekedik este annak nem érdemes ebbõl esztétikai kérdést csinálnia.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. March 06. - 19:34
Amúgy én is feltettem egy prizmát elõre. Na meg autóból nézve kurva jól látszanak ezek a prizmák, sokszor jobban, mint a világítás, oldalról meg aztán fõleg. Aki sokat közlekedik este annak nem érdemes ebbõl esztétikai kérdést csinálnia.
Posted 2011. March 06. - 17:46
Csengõ... hmmm. Mindig van lentebb. Köszi!
Asszem egy hello kitty-t is tolok a kormányra.
Szerk.: nnna, meg is van.
Lenkerhupe Hello Kitty
Nekem egy autós duda van fenn az egyik bicómon (még cm-re tettem fel, de rajta maradt), aminek az a hátránya a csengõvel szemben, hogy pl. tegnap két öreg sétáltatott egy kutyát a bringaúton -hol máshol- és amikor rájuk dudáltam, egyedül a kutya nézett hátra, neki viszont nagyon tetszett.
Posted 2011. March 06. - 15:32
Mivel marha naprakész csóka vagyok, csak most olvastam hogy kötelezõ lett a prizma az elsõ keréken.
Na most az a helyzet, hogy méla undorral tekintek ezen narancs színû mûanyag darabra és kihagynám.
Nincs valami kevésbé béna alternatív megoldás erre?
vagy kötözd fel ezt:
http://ebike.hu/term...kasztóval cica/
Posted 2011. March 06. - 15:23
eddig is kötelezõ volt
csak idén kemény szigort igért a fõrendõr a bringásoknak
amúgy catey-nak van ilyen cucca
vagy reflektív matrica minden második küllõre . azért ha normális rendõr elfogadja, ha bevételre hajt úgyis megbüntet. -és a csengõt +létét is szigorúan fogják ellenõrizni-
Fuh ez a csengõ annyira gáz dolog szerintem. Aki bunkó és száguldozik a gyalogosok között és még élvezi is, hogy gyorsan megy el mellettük az úgyse fog csengetni, mert akkor annyi erõvel csinálhat valami kereplõt a küllõkre... Nekem egyik bringámon se volt, de érdekes módon, amikor a járdán mentem és elállták az utamat akkor szépen lelassítottam, általában meghallották a racsnihangot... hátranéztek, persze én ez alatt már lépésben mentem mögöttük, majd amikor elengedtek megköszöntem... Csengõ... idiótaság. Antiszociális hülyéknek jó, akik nem képesek lelassítani és annyit mondani, hogy "bocsika", vagy ha idõsebb ember bandukol akkor azt hogy "elnézést"... majd megköszönni.
Prizmáért én sem vagyok oda, campingen elfér, amivel vonatozok, de azért a sportbicóra hogy úgyis leessen róla... Inkább teszek 6 mini villogót a bringára
bár most eszembe jutott hogy van egy iránytûs csengõm. Az még jó is lehet a mtb-re
Posted 2011. March 05. - 20:52
Asszem egy hello kitty-t is tolok a kormányra.
Szerk.: nnna, meg is van.
http://www.bike-disc...ello-kitty.html
Posted 2011. March 05. - 20:42
Posted 2011. March 05. - 20:37
Mivel marha naprakész csóka vagyok, csak most olvastam hogy kötelezõ lett a prizma az elsõ keréken.
Na most az a helyzet, hogy méla undorral tekintek ezen narancs színû mûanyag darabra és kihagynám.
Nincs valami kevésbé béna alternatív megoldás erre?
eddig is kötelezõ volt
csak idén kemény szigort igért a fõrendõr a bringásoknak
amúgy catey-nak van ilyen cucca
vagy reflektív matrica minden második küllõre . azért ha normális rendõr elfogadja, ha bevételre hajt úgyis megbüntet. -és a csengõt +létét is szigorúan fogják ellenõrizni-
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való