Köszi. Esetleg magyar nyelvû oldal ? Ez a gogle fordító elég érthetetlen néha
![:D](https://forum.bikemag.hu/public/style_emoticons/default/biggrin.png)
2.0 - 1.5 - 2.0 vagy 2.0 - 1.8 - 2.0 DT legyen? 2*36db kellene, tárcsás agyhoz, hátra SS tárcsás agyhoz
illetve ezek kiváltására feketében mi elérhetõ itthon? vagy bárhol a világon ami paypal kompatibilis.
köszi
A sebesség mindent megold.
köszi, de valami német online store nincs? ez az usa-ból horror áron jönne, meg amugy sem olcsówheelsmith, 2-1.7-2, fekete, paypal
Universal Cycles -- Wheelsmith Double Butted Spokes - Black
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
azt nem értem minek kellett egy a 142-es szabvány....ott van a 150-es, az a kétszer 4mm oldalanként nem hiszem, hogy ok mindenkit zavarna...
A sebesség mindent megold.
Szakik !
ha van (nincs amúgy---még) egy ilyen vázam (142x12)
meg egy ilyen kerekem (csak a gysz adapter nélküli 12x 135) az összehozható valahogy ?
mer én nem tudom elképzelni, de volt már hogy az én fantáziám volt csekély mértékû