Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• Please log in to reply
12576 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
NOVATEC - DH41SB agyhoz létezik valamilyen 15mm-re konvertáló szett? vagy megoldható valahogy?

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Így már barátibb. Ugyanannak tûnik. THX :)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
Hope Conversion Kits Pro 2 X12 Rear | Buy Online | ChainReactionCycles.com

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Az Hope Pro2 142mm Rear Axle Adapter Caps 12mm ThrueBay Nemzetközi Piactéren a kedvenc kategóriájának legjobb ajánlatait megtalálhatja a világon bárhol. Minden szállítható az Ön országába!

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
biztos, hogy 18ezer az az átalakító? ha egyre gondolunk én kb. 6 ezerért látom mindenhol

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
canyon-t. Gyárilag sun drift 2.1-es kerekekkel jön,de a két kerék 2530 g.Ebbõl a hátsó agy 408 g.
Közben találtam e-bay-en átalakítót,de 18 ezer. :( (Még jó,h lehet kapni. )
Apróban viszont találtam 135/12-es agyat jó áron. Bár ez 36 lukas,az én 75kg-mhoz meg elég lenne egy 32 lukas is.
Ennyit számít ez a 7 mm? Nem sok 142-es agyat találtam. Találtam egy listát,de ezekbõl itthon nem sokat lehet szerezni ezért gondolkodtam,h 135-ös és adapter.
Syntace
De az is lehet,h a hátsó agyat megtartom és másik kerékbe fûzetem,mert itthon lehet,h el se tudom adni a 142-es agyat egykönnyen.
A korábbi 10mm-es agyamtól elvileg merevebb lesz a 12-es átütõs még,ha adapterezem is a 135-ös agyat. Vagy rosszul gondolom? :(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szerintetek egy hope pro 2 135mm/12mm-es agyból lehet két db 3,5 mm-es alátéttel 142/12-est készíteni vagy az nem a legjobb megoldás? :(

Milyen vázat veszel, hogy ilyen agy való bele?
Egyébként a 142-ben pont az lenne jó, hogy szimmetrikusabb hátsókereket lehet építeni és láncvonalad is jobb.

A sebesség mindent megold.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Szerintetek egy hope pro 2 135mm/12mm-es agyból lehet két db 3,5 mm-es alátéttel 142/12-est készíteni vagy az nem a legjobb megoldás? :(

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Végre megjöttek a Mavic Open Pro felnik, már csak 1,5-ös dt küllõk kellenek és kész az 1600 gramm alatti kerékszett :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

tete007

tete007

vendég

• fórumtag
  • 144 posts

BTS-bõl van, (bikemarketen szokott lenni, most nem látok készleten).

anno néztem de nem találtam még színes egyenest! de majd írok nekik hogy tudnak-e szerezni!

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
BTS-bõl van, (bikemarketen szokott lenni, most nem látok készleten).

tete007

tete007

vendég

• fórumtag
  • 144 posts
hali
remélem ide való
egyenes fehér küllõket keresek! valakinek valami tipp hol lehet rendelni, venni vagy szerezni.

eddig noname ezüst egyeneseket találtam csak

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
Ja tényleg, jogos, az apróhirdetésre alapoztam csak, és nem néztem utána a felninek. Kisbarátunk azt írta, hogy v-fékkel is használható. Nem jó hír...

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 posts
ha a sun s-type felnijérõl van szó,az biza csak tárcsafékkel használható

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Ritchey Logic fekete.

szerintem ez a válasz nem állja meg a helyét, mert ha jól tudom, akkor az S-Type felni tárcsafékes :)

Sziasztok!
Egy fekete s-type felni meddig bírja ha vfékkel van használva ideiglenesen? Mennyi idõ alatt kezd el lejönni a festése? Illetve milyen fékpofát ajánlanátok hozzá? Gondolom valami puhább kéne.
Köszi

nem tartom ésszerûnek azzal használni. a felni profilja nem szokott stimmelni a véfékhez...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

Sziasztok!

Egy fekete s-type felni meddig bírja ha vfékkel van használva ideiglenesen? Mennyi idõ alatt kezd el lejönni a festése? Illetve milyen fékpofát ajánlanátok hozzá? Gondolom valami puhább kéne.
Köszi

Ritchey Logic fekete.

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 posts
Sziasztok!

Köszi

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Egy XT aggyal mi a bajod ? Fekete és jól forog.
Marci

Wolfman8

Wolfman8

vendég

• fórumtag
  • 121 posts

Ha súly nem számít akkor novatec d041sb, d042sb páros. full iparis, nekem 16ezer volt az agypár.

És ha számít a súly? :D
Igazából nem fogom nyûni az agyakat, egy XC bicóra lesz, így a súly lenne a legfontosabb meg hogy szépen, karcolás nélkül, könnyen forogjanak.

Azért zavaros nekem, mert biztos van millió fajta agy forgalomban, de interneten mindig ugyan azt a kb. 100db-ot látom, egy harmada gagyi azt nem akarok venni. Másik egy vagyon, azt nem tudok venni. A harmadik harmadban meg nem tudom mit érdemes! :-s

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jaja, mivel a joytech meg a quando az alap acera es azalatti gepeken van, az atlagfelhasznalo ugy gondolja hogy barmi amire joytech vagy quando van irva az fos. ergo ha elkezdenek ugyanezzel a markanevvel a jobb agyakar arulni, nem kellene senkinek sem, mert marka imazs a beka segge alatt van. De rairjak inkabb hogy Ringle es mindenki ket kezzel kapkod erte :)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F