Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
12576 hozzászólás a témában

szilvasipeter

szilvasipeter

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Városi, túrázós. Országútit is fogok építeni jövõre, azon Ultegra kerékszett lesz 23-as gumival.
Azért akarok 26-ost, mert a váz (kona kula primo 19") és a teleszkóp (manitou r7) már meg van.
Városba amire én használom elkél a teleszkóp és a vastagabb gumi.
Ja és lesz egy 3. is, egy olcsó 700c-s, azt Debrecenben fogom használni sulibajárásra.
De most nem ez a lényeg.
Azért lesz tubeless, mert az könnyebb, hosszabb túrákon pedig kevésbé fáraszt el.
Kérdés, hogy mennyire bírná a revolution+ZTR olympic kombó?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Sziasztok, kereket tervezek építeni, ezek lennének benne:
Novatec d712sb light/Novatecd711sb light/ZTR Olympic lightweight felni/DT Pro lock küllõanya,
csak nem tudom DT Revolution vagy SuperComp küllõkkel építsem-e? 70kg vagyok, durvább terepen
nem szoktam vele menni, max padkázok...
Melyik küllõvel építsem? Jók ezek az agyak? A felni?
Köszi!

agyakból találsz könnyebbet.
pl az A2Z-t ami most hirtelen eszembe jutott, meg van még a Karbonanak is valami...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
1.5 gumi, varosi hasznalat melle nem lenne jobb 700C kerekmeretben gondolkodni inkabb? minek tubeless?

milyen bringa lesz ez?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
(hogy kerül padka a közútra? :o )

szilvasipeter

szilvasipeter

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Akkor mivel? Felni? :)
Tubeless lesz. :) Elvileg nagyobb az átmérõ...
Ja és maxxis xenith 1.5 lesz rajta (most is az van és városba király, bár 6barnal én szívesen fújnám többre)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nem a küllõkkel lesz gond a padkázásnál :) Nekem a hátsó Revo-val 3 kereszttel van fûzve, másfél éve 8-as mentes.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

szilvasipeter

szilvasipeter

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás

350 grammos Olympic Lightweight felnit en inkabb revolution kullovel fuznem.

Fogja bírni szerinted? Hány kereszttel fûzzem?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
lesz elteres. ajanlanam valamelyik kullohossz-szamito program hasznalatat, sokszor elokerult mar ebben a topikban. olvass vissza par oldalt es meglesz.

Urak Tanacsot kernek, egy Deore FH-M510 agyra epitenek kereket egy Mavic (2011) CXP 22s felnivel (hatso kerek) vajon milyen hosszu kullot vegyek, illetve legyen e elteres a jobb es bal oldali kullok kozott?
Koszi a segitseget.

350 grammos Olympic Lightweight felnit en inkabb revolution kullovel fuznem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

szilvasipeter

szilvasipeter

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Sziasztok, kereket tervezek építeni, ezek lennének benne:
Novatec d712sb light/Novatecd711sb light/ZTR Olympic lightweight felni/DT Pro lock küllõanya,
csak nem tudom DT Revolution vagy SuperComp küllõkkel építsem-e? 70kg vagyok, durvább terepen
nem szoktam vele menni, max padkázok...
Melyik küllõvel építsem? Jók ezek az agyak? A felni?
Köszi!

MrBal

MrBal

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Urak Tanacsot kernek, egy Deore FH-M510 agyra epitenek kereket egy Mavic (2011) CXP 22s felnivel (hatso kerek) vajon milyen hosszu kullot vegyek, illetve legyen e elteres a jobb es bal oldali kullok kozott?
Koszi a segitseget.

Wolfman8

Wolfman8

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás

Igen.

fúú! :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mega 9 kompatibilis Shimano XTR agyra rámegy a 8-as fogaskoszorú? Nyugtassatok meg hogy igen!

Igen.

A sebesség mindent megold.

Wolfman8

Wolfman8

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás
Mega 9 kompatibilis Shimano XTR agyra rámegy a 8-as fogaskoszorú? Nyugtassatok meg hogy igen!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Sun ds2 xc. Egyszerû, olcsó, szimplán szegecselt, 408 gramm, nekem teljesen jó 3 éve.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
-- Bikemarket.hu -- SUN*Equalizer 23 ('26)

Ilyen az elsõ felnim. 89 kiló vagyok és bírja rendesen.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Sziasztok!

Segítséget kénék kerékszettem építéséhez.
Amit tudni kell: 75 kg vagyok, de néha pedzegetem a 80-at is (és csak több leszek :) ). Merevvázban használnám, XC-re. Nem szoktam durvulni. Mindkét kerék 26-os lenne, és autószelepes, valamint 32 furatos.
Elöl 180, hátul 160-as tárcsáim vannak. 400 gr körüli tárcsás felnit keresek (400 alatt ne nagyon legyen és 500-at már ne érje el), de max olyan 6-7000 FT-ig (ez már a felsõ határ 4-5000 környéki árnak örülnék a legjobban).
Ki és milyen felnit ajánlana? Illetve kinek milyennel van tapasztalata?
Ja és legyen lehetõleg szegecselt :)

Segítséget elõre is köszi.
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.662 hozzászólás

jelzõcsík még látszik a felnin,szóval azért olyannyira nem vészes még a dolog,de az elmúlt 1 hónap alatt látványosan csökkent a mélysége

Egy sima, egyenes dolgot ráfektetsz a felni fékfelületére. Az ez alatti kikopott rész megmutatja, mennyit kopott már a felnid. Ez max 1mm lehet de ekkor már nagyon gyorsan ki kéne cserélni a felnit.
Marci

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
vagy kevesebbet fékezni :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
lehet puhább pofát kéne használnod nem?

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
ráb@sztál,mert pont nem:)bovdent,bandázst cseréltem rajta.váltó csak tervbe van véve,mert kotyog csöppet nagyon.jelzõcsík még látszik a felnin,szóval azért olyannyira nem vészes még a dolog,de az elmúlt 1 hónap alatt látványosan csökkent a mélysége